arkadaşlar 12. gün test sonucum 64 15.gün sonucum 92 cuma günü tekrar test istedi doktorum.bebeğim gittimi sizce.aynı durumu yaşayan varmı
doktor beklediği değerin altında dedi cuma günü için tekrar test istedi.
kızlar test sonucum negatif çıktı. şimdi adetimi bekleyip bir temizlenip yeniden tazelenme zamanı. işlerime geri dönüp uygun dönemi bekleyip sukredecegim. teşekkürler herkese.
kızlar test sonucum negatif çıktı. şimdi adetimi bekleyip bir temizlenip yeniden tazelenme zamanı. işlerime geri dönüp uygun dönemi bekleyip sukredecegim. teşekkürler herkese.
kızlar müjde HAMİLEYİM........... sonucumu aldım biraz önce Allahım inşallah isteyen herkese bu mutluluğu nasip etsin.
arkadaşlar merhaba, size burdan güzel haberlerle dönmek isterdim ama malesef olmadı. Sonuç : Bhcg 0,206
sabahki heyecanlı 4 saatlik bekleyişin ardından bu haber çok kötü oldu. şuan hiç birşey düşünemiyorum.(((((
gerçekten çok üzüldüm tatlım burda herkesin duygularını yürekten hissedebiliyomuş insan onu anladım dicek bişi bulamıyorum canım her işte vardır bi hayır kendini çok yıpratma canımkızlar test sonucum negatif çıktı. şimdi adetimi bekleyip bir temizlenip yeniden tazelenme zamanı. işlerime geri dönüp uygun dönemi bekleyip sukredecegim. teşekkürler herkese.
(((
çok üzüldüm umarım birdaha bu sonucu görmezsin önümüzdeki ay mucizen kendiliğinden gelir
canım çok tebrik ederim çok sevindim allah sağlıkla kucağınada almayı nasip eder inşallah
kızlar kontrolden geldim az önce tedavimin 7.günü baya yumurtam oluşmuş en büyüğü 16 mm. nerdeyse polikistikoverlilerin gibi çok yumurtan var dedi doktorum. rahim duvarımda 11 mm olarak ölçüldü.iki gün daha gonalf ve cedrotide kullanıp c.tesi çatlatma iğnesi p.teside yumurta toplama olucakmış büyük ihtimalle.çok mutlu oldum ya o kadar kafaya takmıştımki ya büyümosa yumurtalarım diye çok evham yapmıştım. tuanamasal senide merak ettim kontrolün vardı seninde bugün.Allah'ım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.
Arkadaşlar merhaba, size burdan güzel haberlerle dönmek isterdim ama malesef olmadı. sonuç : Bhcg 0,206
Sabahki heyecanlı 4 saatlik bekleyişin ardından bu haber çok kötü oldu. Şuan hiç birşey düşünemiyorum.(((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?