- 12 Nisan 2012
- 789
- 42
- 118
Kızlar size müjde vermeye geldim HAMILEYIMMMRabbim hepimizin yüzünü güldürsün yarında laborantın güzel haberlerini haberlerini alacağız inşallah...
Kızlar test sonucum pozitiffffffffff:))) hala inanamıyorum,ama kafamı kurcalayın degerim biraz dusukmus,cuma gunü tekrar test yapicaklar,degerim suan 44 Isallah yükselir ya.suan cok sevinemiyorum bile.size sorum degerimi nasıl yukseltebilirim yardım edermisiniz.
Kızlar test sonucum pozitiffffffffff:))) hala inanamıyorum,ama kafamı kurcalayın degerim biraz dusukmus,cuma gunü tekrar test yapicaklar,degerim suan 44 Isallah yükselir ya.suan cok sevinemiyorum bile.size sorum degerimi nasıl yukseltebilirim yardım edermisiniz.
slm hanımlar,tüp bebeğe başlamadan önce folikasit kullanımana başladım 19 20 si gibi adet olmayı ve hayırlısıyla tedaviye başlamayı planlıyorduk 16sında çok az bi lekelenmem oldu erken geliyor dedim ama gerisi gelmedi acaba mı dedim dün test yaptım tabiki negatif hiç şaşırmadım...folikasit kullanımda adeti geciken varmıİ?
canım hep aklımdaydınız pazartesi opum oldu....sonuç peri masalı gibiydi 15 adet yumurtam toplandı...çok ağrım oldu ağrıkesici iğne yaptırdım..toplanan yumurtaların 10 tanesi olgundu....eşimin spermler domuş olduğu için morfolojileri bozuk olarak çözüldüler sadece 3 tane döllenebilmiş..ağlaya ağlaya helak oldum...çok korkuyorum ya döllenenlerde bozulursa,ya transfere kadar devam edemezlerse...bugün aradılar yarın transfere çağırabilirler...benim böyle oluyor olumsuz haberler bir başladımı ardı arkası kesilmiyor...bilseydik böyle çözüleceklerini eşim tesa olmaya hazırdı...çok korkuyorum kendimi çok yıpratıyorum,çok yoruldum allahım nolursun olsun
kızlar test sonucum negatif çıktı. şimdi adetimi bekleyip bir temizlenip yeniden tazelenme zamanı. işlerime geri dönüp uygun dönemi bekleyip sukredecegim. teşekkürler herkese.
Arkadaşlar merhaba, size burdan güzel haberlerle dönmek isterdim ama malesef olmadı. sonuç : Bhcg 0,206
Sabahki heyecanlı 4 saatlik bekleyişin ardından bu haber çok kötü oldu. Şuan hiç birşey düşünemiyorum.(((((
benimde 12sinde yumurta toplandı 15 transfer yapıldı ilk denemem bugün 8. günüm 30 ekimde sonuç belli olacak ama biraz önce su gibi bi alıntı geldi benden rengini bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz lütfen
tuanamasal, bir tanesi bile yetiyor biliyorsun... zaten süreç yorucu, sen de kendini yıpratmamaya çalış lütfen. bizim hesaplar değil O'nunkiler tutuyor biliyorsun ve O hep en iyisini ister bizim için, nedenini bilmesek de. yapmaktan zevk aldığın şeylere yönel, hatta el işi seviyorsan el işi yap, sevdiğin arkadaşlarınla görüş...
canım çok ama çok sevindim allah tamamına erdirsin darısı bizlerin başına..önemli olan 2gün sonra değerinin artmış olması sayıya takılma canımsın allah gönlüne göreversin..ne belirtilerin oldu nolur yaz
canım çok ama çok sevindim allah tamamına erdirsin darısı bizlerin başına..önemli olan 2gün sonra değerinin artmış olması sayıya takılma canımsın allah gönlüne göreversin..ne belirtilerin oldu nolur yaz
Canım cok bisey yoktu farkettim.ara ara karın ağrısı,bel ağrısı oldu.ayaklarim cok üşüdü ama:)))bu kadardı bendeki belirtiler bide goguslerim cok ağrıyordu.darisi sana ve isteyen herkese Isallah.
canımmm çok sevindim .. tebrik ederim .. bugun sırf senin haberini merak ettiğim için gündüzden giriyim dedim ..umarım değerin de yükselir ,
sağlıklı bir hamilelik geçirirsin .. allah nazardan saklasın .. topiğimiz şenleniyorrrr
cnm üzülme bu dönemde akıntılar normal...daha test günün dahi gelmemiş zaman var umudunu kesme inşallah olacak dualarımız seninle,lütfen moralini bozma bunun için daha erken...allahım yardımcın olsun arkadaşım
bugün gebelik testi aldım yapsammı yapmasammı kararsızım bi an önce ögrenmek istiyorum
cnm biraz sabret doktorunun önerdiği vakit yap bence...sabırsızlığına yenilme,ilk gebelik haberimi aldığımda hemen ultrasona koşmuştum..keseyi bile doğru düzgün görememiştik,acele etmek bazen daha moral bozucu olabiliyor,9 ay nasıl bekliceksin sen bilmemki:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?