Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

Kızlar size müjde vermeye geldim HAMILEYIMMM Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün yarında laborantın güzel haberlerini haberlerini alacağız inşallah...

canım benim çok dua ettik sana hayırlı haberlerinide sonunda duyduk..kendini yorma tamammı allahım büyük...allahım kucağına sağasağlım almayı nasip etsin arkadaşım darısı başımıza bak bizede dua etmeyi unutma hamilelerin duası tutarmış...SENİ SEVİYORUUUZZZZ....

hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına amayı nasip etsin inşallah bence ilk değere çok takılma ikinci değer yükselecekmi ona bak derim. ama şuan hamile olmanın keyfini çıkar canım benim tebrik ederim

canım çok ama çok sevindim allah tamamına erdirsin darısı bizlerin başına..önemli olan 2gün sonra değerinin artmış olması sayıya takılma canımsın allah gönlüne göreversin..ne belirtilerin oldu nolur yaz

merhaba,
hayır folik asit alımıyla adetin hiçbir ilgisi yok. tedaviye başlayacaksanız kullanmaya devam edin bence

tuanamasal, bir tanesi bile yetiyor biliyorsun... zaten süreç yorucu, sen de kendini yıpratmamaya çalış lütfen. bizim hesaplar değil O'nunkiler tutuyor biliyorsun ve O hep en iyisini ister bizim için, nedenini bilmesek de. yapmaktan zevk aldığın şeylere yönel, hatta el işi seviyorsan el işi yap, sevdiğin arkadaşlarınla görüş...

kızlar test sonucum negatif çıktı. şimdi adetimi bekleyip bir temizlenip yeniden tazelenme zamanı. işlerime geri dönüp uygun dönemi bekleyip sukredecegim. teşekkürler herkese.

cnm çok geçmiş olsun ...biraz kafa dinleyip hemen yeni tedavine odaklanıyosun...güzel haberlerini bekliyoruz...rabbim yardımcımız olsun hepimizin..rabbim oö dediği anda olacak..biz aciz kullarız ve elimizden birşey gelmiyor

canım arkadaşım allah yardımcın olsun ve dayanma gücü versin..demekki henüz zamanı gelmemiş ve hayırlı değilmiş...rabbim hayırlı zamanda hayırlı bebeklere kavuşmanı sağlayacak inşallah...üzül ama uzatma hemen yeni tedaviye odaklan oldumu...offfffff

benimde 12sinde yumurta toplandı 15 transfer yapıldı ilk denemem bugün 8. günüm 30 ekimde sonuç belli olacak ama biraz önce su gibi bi alıntı geldi benden rengini bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz lütfen

cnm üzülme bu dönemde akıntılar normal...daha test günün dahi gelmemiş zaman var umudunu kesme inşallah olacak dualarımız seninle,lütfen moralini bozma bunun için daha erken...allahım yardımcın olsun arkadaşım

çok sağol arkadaım deniyeceğim...inşallah embriyolarım yüzümü güldürür ve transfer yapabiliriz..inşallah beni bırakmazlar...allah hepimizin yardımcısı olsun hepimizin evinden bebiş sesleri eksik olmasın dileyen isteyen uğraşan herkeze nasip etsin..kucağımıza aldığımız günleri göster bize yarabbimmmmmm

kızlar pozitifi gören bütün arkadaşları kutluyorum..allahım sağsağlim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...sayenizde yüzümüz gülüyor bir nebze olsun rahatlıyoruz,bekleyen arkadaşlarada allahım sabır versin..inşallah herkez pozitifi görür..negatifi gören arkadaşlar pes etmek yok yola devam..allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar..

Canım cok bisey yoktu farkettim.ara ara karın ağrısı,bel ağrısı oldu.ayaklarim cok üşüdü ama:)))bu kadardı bendeki belirtiler bide goguslerim cok ağrıyordu.darisi sana ve isteyen herkese Isallah.

canım, aşağı yukarı aynı durumdan geçiyor sanırım bedenlerimiz. benim bugün sonucum belli oldu negatif olarak ama ben de perşembeden itibaren özellikle üç gün regl öncesi belirtileri gösterdim. birkaç gündür de aralıklarla daha hafif olmak üzere devam ediyor, hatta bugün bile ara ara hafif var bu minik kramplar. bence bunları kendine baz alma, yanıltmasın seni. sanırım aldığımız ilaçlar bu etkiyi gösteriyor bedenimizde.

benim için ilk tecrübe oldu, bir dahakine kendimi bu kadar dinlememeyi öğrendim, bence şimdiden sen de öyle yap. kendini teslim et sadece, elimizdeki imkanların hepsini kullanıyoruz, kendimize dikkat de ediyoruz... yapmaktan hoşlandığın şeyleri yap ve kendini bu kadar dinleme, benim önerim.

Canım cok bisey yoktu farkettim.ara ara karın ağrısı,bel ağrısı oldu.ayaklarim cok üşüdü ama:)))bu kadardı bendeki belirtiler bide goguslerim cok ağrıyordu.darisi sana ve isteyen herkese Isallah.

canımmm çok sevindim .. tebrik ederim .. bugun sırf senin haberini merak ettiğim için gündüzden giriyim dedim ..umarım değerin de yükselir ,
sağlıklı bir hamilelik geçirirsin .. allah nazardan saklasın .. topiğimiz şenleniyorrrr

kızlar ben de yarın menogon iğnemi olucam bir de bayramın ikinci gunu iğnem olucak sonraa doktora kontroleee ..
umarım allah emeklerimizi boşa çıkarmasın kucaklarımızı boş bırakmasın ..

sonucu negatif olan arkadaşlar , lütfen moralinizi bozmayın ümidinizi kaybetmeyin bu zorlu bir süreç evet ama sonu çok güzel ..
artık tıp ve teknoloji o kadar ilerledi ki bize de bu süreci atlatmak kalıyor , dayanın lütfenn.. bi nefes alın silkelenin belki biraz dinlenin ama kenara çekilmeyin .. :)

Ayyy canım benim cok tskr ederim guzel dileklerin icin.allahim Isallah hersey yolunda gider.rabbim isteyen herkese nasip etsin :))

bugün gebelik testi aldım yapsammı yapmasammı kararsızım bi an önce ögrenmek istiyorum

bugün gebelik testi aldım yapsammı yapmasammı kararsızım bi an önce ögrenmek istiyorum

cnm biraz sabret doktorunun önerdiği vakit yap bence...sabırsızlığına yenilme,ilk gebelik haberimi aldığımda hemen ultrasona koşmuştum..keseyi bile doğru düzgün görememiştik,acele etmek bazen daha moral bozucu olabiliyor,9 ay nasıl bekliceksin sen bilmemki:)))))

pazartesi 6 kişi opu olmuşuz...sen kaçıncı girdin sabah???benim öğleni buldu nerdeyse

bende bilmiyorum walla nasıl beklicemi eşimde bende çok sabırsızız inş bi an önce olumlu sonuç alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…