kızlar birkaç gündür giremedim gezip tozmadan:))
hamile kalan arkadaşlarımızı çok kutluyorumm hayırlı ugurlu olsunnn Allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin insallahhhh
ben de 5 6 gündür iğnelerimi vuruluyorum çok korkuyordum ama hiç acımıyormus morluğum filan da yok:)
cnm özledim seni...dualar için çok sağol,bebişinle vakit geçiriyosun dimiiii:))))darısı başımıza inşallahKızlar çok sık girmiyorum ama arada girip okuyorum yazdıklarınızı, hepinize bol dua ediyorum, cevap yazamıyorum her zaman ama sizi unuttum sanmayın, takipteyim...
inşallah herşey yolunda gider ve ***bebişlerine kavuşursun...selam kızlarrrr
bugun doktor randevum vardı kontrolden geldim az önce , klomen ve menogon işe yaramış , güzel güzel yumurtalarım geliişmiş ..20mm dedi doktorum ..
bu gece saaat 1de ovitrelle iğne vurulucam ..çarşamba günü yani 31 ekimde aşılamam var allah kısmet ederse ..
rabbim hepimizin dualarını kabul etsin , bana dua edin kızlarrr ...
kızlar bugün transferden sonra 6.gün ve adet olacakmışım gibi kasıklarım ağırıyor korkuyorum böyle olan var mı ya...
selam kızlar
beta-hcg değerlerim 64-92-200 bugüm yaptırdığım testın sonucuda 901 transferden sonra 21. günüm sizce normalmi ?200 den 901 olması ..doktoruma henüz ulaşamdım lütfen bilgisi olanlar yazabilirmi.
Arkadaslar az once bebisimi alip geldim dualariniz benimle olsun simdiden 2 hafta nasil gecer diye dusunmeye basladim ya ben sabah telefonda 5 tanenin canlandigini duyunca asiri umutluydum ama simdi o umudumun yerine bambaska bi duygu var cok olumsuz hisediyorum hayirdir ins .bide su var transfer sonrasinda hemen beni kaldirip eve gonderdiler yani hic uzanmadim benim bildigim trde 2saat falan uzanmani sagliyorlar burdakiler cok acayip herseyi oluruna birakiyorlar adamlar ondan yaslanmiyorlar simdide o kafamda ne kadar kotu bi duygu ha su soyle oldu tutmaz ha su boyle oldu tutmaz biz ne olcaz boyle kizlar insallah allah bizi bebeklerimize kavustururda bunlarin hepsini unutturur
transferden sonra 6. gün adet sancısı olsa bile erken değilmi???mesela benimde bugün 5.gün ancak muhtemel adet tarihim 7 kasım neredeyse testten bile sonra,sen erkenmi görüyorsun normalde???transfer sonrası kasık ağrıları kasılmaları normal onunla karıştırıyorsundur muhtemelen
benim de 6-7 kasım gibi adet tarihim bilmiyorum transferden sonra bugüne kadar hiç olmadı sancı bugün başladı..(
Merhaba arkadaşlar ben 32 yaşındayım, 4 yıldır evliyim. 2,5 sene önce doğal yoldan hamile kaldım ama 5 haftalıkken düşük yaptım. o zamandan beri hamile kalamıyordum ve tüm doktorlar bir problemimiz olmadığını söylüyordu fakat son dr'umuz ben de rezerv azalması olduğunu söyleyince hemen tüp bebek denedik. Dün bana embriyo transferi yapıldı, 9 Kasım'da testim var. hepinizden şans rica ediyorum. Ben de sizlere gönderiyorum. Bu arada geçmiş bayramınızı kutlarım..
benimde bugün çılgın gibi midem bulanıyor ...noluyo bize yaaaaa,çok erken daha acaba psikolojik olarakmı bişeyler yaşıyoruz...takma kafana arkadaşım belirtiler hemen başlayıp,ortada sonra başlayamaz diye bişey yokki...bebişlerin tutunuyodurlardır:)))))yerleşme ağrılarıdır inşallah..bak çok streste kasılma ve ağrı yapar streslenmiyosun dimi???
inşallah canım ya :) yarın okul da başlıyor ona da stres yapıyorum kaç gündür evdeydim inşallah bir sorun olmaz okulda...:)
canım benim bunları hissetmen çok normal..emin ol hepimiz yaşıyoruz bunları zor olan kısmıda bu...hapşurmaya tuvalete girmeye korkuyorum..2 gün yan bile yatmadım sadece sırtüstü uzandım sağa sola kaçacaklar diye..aslında çok mantıksız ama ne kadar korkuyoruz ne kadar çaresisiz...5. gün oldu daha duşa bile girmedim girmeyi düşünmüyorum..gerçektende çok zor bu fikirler beynimizi yiyip bitiriyor,ama bebişlerimiz inşallah tutunuorlar bizimleler,her yeni gün ne çok değişip gelişiyorlar,olumsuz düşünme olacaksa zıpla hopla gene olacak,olmayacaksa ister 2 hafta hiç kalkma olmayacak,o yüzden biraz rahat olmaya çalış ( yapabildiğin kadar)..dualarım seninle inşallah güzelce tutunacaklar oldumu...ben dua okuyorum sürekli rahatlatıyor...off offfff
aa sendemi öğrencisin???bende öğretmensin filan sandım haftaya snavlarımm var deyince...benimde bayramdan sonra sınavlar var..ders çalışıorum sürekli biraz olsun uzaklaşıyorum bu konulardan iyi oluyor...inanirmisin canim senin yazini okudum saga sola kacacaklar demissin ya ilk aklima gelen aa ben hasteneden geldim yan yattim:))))ya biz ne olcazz dedigin gibi boyle caresiz korkak ama rabbim muhakkak bizide goruyordur duyuyordur allah hic kimseyi caresiz birakmasin... insallah canim mecbur rahat olacaz elden gelen bisey yok yarin okulum var ve haftaya sinavim var simdiden onun icinde cok stresliyim sanirim ben stres yapa yapa bu bebisin tutunmasina izin vermem:)o yuzden istesemde istemezemde kibirdayacam allaha emanet ediyorum rabbim insallah koruyacak bizi, allah razi olsun dedigin gibi bende surekli dualarla ferahliyorum ve surekli dualarimdasiniz ismini hatirladiklarimi tek tek sayiyorum hatirlamadiklarimada genel olarak ediyorum...rabbim cok bekletmeden aratmadan bizi meleklerimize kavustursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?