çok tebrik ederim leda tedavin hayırlı olur inşallah bebişlerin güzel güzel tutunurlar..durum nedir kaç tane transfer edildi..kaliteleri neydi???sende bizlere dua et oldumu,inşallah en kısa zamanda bebişlerini kucağına alırsın
gerilme cnm ya test pozitifte olsa negatifte olsa sorun değil,kan testi en doğrusu...test bozuk olsa nolcakki ..biraz daha sabret bak sadece bir kaç günün kalmış..ha gayret
cnm tebrikler aynı gün test tarihimiz benimde bugün transferim gerçekleşti ..allah yardımcımız olsun
çok kötüyümmmmmmmmmmmmmm((((( çok fena grip oldum çarşamba transferim var nasıl atlatıcam yarına kadar bu gribi bennnnnnnnnnnnnnnnn ((((((((((((((((((
çok kötüyümmmmmmmmmmmmmm((((( çok fena grip oldum çarşamba transferim var nasıl atlatıcam yarına kadar bu gribi bennnnnnnnnnnnnnnnn ((((((((((((((((((
kızlar transferimin 3.günü 6 .kasım test tarihim.ama ben kabız oldum çok fenayım. o kadar sıvı almama ragmen hemde.doktorumu aradık bi ilaç verdi ishal yapması için onu içtim ama tık yok. Umudumda kalmadı progesteron iğneleri çok canımı yakıyo sırtüstü bile yatamıyorum.geceleri hep ağlıyorum sabahlıyoruz eşimle.hiç böle olucağını hayal etmemiştim ben kuzucuklarımla konuşmayı hayal ettim hep ama sanki yok gibiler bişey hissetmiyorum..
kızlar transferimin 3.günü 6 .kasım test tarihim.ama ben kabız oldum çok fenayım. o kadar sıvı almama ragmen hemde.doktorumu aradık bi ilaç verdi ishal yapması için onu içtim ama tık yok. Umudumda kalmadı progesteron iğneleri çok canımı yakıyo sırtüstü bile yatamıyorum.geceleri hep ağlıyorum sabahlıyoruz eşimle.hiç böle olucağını hayal etmemiştim ben kuzucuklarımla konuşmayı hayal ettim hep ama sanki yok gibiler bişey hissetmiyorum..
Arkadaslar az once bebisimi alip geldim dualariniz benimle olsun simdiden 2 hafta nasil gecer diye dusunmeye basladim ya ben sabah telefonda 5 tanenin canlandigini duyunca asiri umutluydum ama simdi o umudumun yerine bambaska bi duygu var cok olumsuz hisediyorum hayirdir ins .bide su var transfer sonrasinda hemen beni kaldirip eve gonderdiler yani hic uzanmadim benim bildigim trde 2saat falan uzanmani sagliyorlar burdakiler cok acayip herseyi oluruna birakiyorlar adamlar ondan yaslanmiyorlar simdide o kafamda ne kadar kotu bi duygu ha su soyle oldu tutmaz ha su boyle oldu tutmaz biz ne olcaz boyle kizlar insallah allah bizi bebeklerimize kavustururda bunlarin hepsini unutturur
Merhaba arkadaşlar ben 32 yaşındayım, 4 yıldır evliyim. 2,5 sene önce doğal yoldan hamile kaldım ama 5 haftalıkken düşük yaptım. o zamandan beri hamile kalamıyordum ve tüm doktorlar bir problemimiz olmadığını söylüyordu fakat son dr'umuz ben de rezerv azalması olduğunu söyleyince hemen tüp bebek denedik. Dün bana embriyo transferi yapıldı, 9 Kasım'da testim var. hepinizden şans rica ediyorum. Ben de sizlere gönderiyorum. Bu arada geçmiş bayramınızı kutlarım..
İyi akşamlar kızlar benim ikinci tüp bebek denemem ilki tutmuştu ama 7+5 te kaybettim onları.8 gün önce dondurulmuşlarla ikinci denememi yaptım geçen sefer dirayetliydim son güne kadar bekledim ama bu sefer dayanamadım bugün gittim test yaptırdım 8.gün değerim 9 çıktı yarın da normal şartlar da regli günüm sabah akşam Progestan iğne vuruluyorum bu adeti engeller mi bilen var mı acaba ??? 9 değeri de şimdilik çok erken dimi ...
canim hayirli olsun.aynen benim tedavi oldugum yerdede yatirmiyolar.kalkip donunu giyip geldigin gibi cikiyosun kliniktensen onu kafana takma.olumsuz görünen uygulamalari kafana takip dikkat etmemezlik yapma.nasilsa tutmaz felan deme.sen elinden geleni yap.3 gün cok dikkatli hareket et.Allahim hepimizin toz sekerlerine can versin insaallah
aa sendemi öğrencisin???bende öğretmensin filan sandım haftaya snavlarımm var deyince...benimde bayramdan sonra sınavlar var..ders çalışıorum sürekli biraz olsun uzaklaşıyorum bu konulardan iyi oluyor...
hadi bakalım tedavin hayırlı olsun karnın bebiş dolsun:)))elin yumuşakmış desene:))))
cnm gerçekten çok zor değilmi tüp bebek?bende çok korkuyorum.allahım inşallah anneliği tattırır hepimizee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?