Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

Merhaba Nergis,
2 tane iyi kalitede embriyo transferim oldu.. ama biri diğerine göre daha ii dediler.. Benim de dualarım sizinle. 2 gündür oturdugum yerden kalkmıyorum ama bu bekleme süreci fena..
Nasıl geçecek günler bilmiyorum...

çok kötüyümmmmmmmmmmmmmm ((((( çok fena grip oldum çarşamba transferim var nasıl atlatıcam yarına kadar bu gribi bennnnnnnnnnnnnnnnn((((((((((((((((((

çok kötüyümmmmmmmmmmmmmm ((((( çok fena grip oldum çarşamba transferim var nasıl atlatıcam yarına kadar bu gribi bennnnnnnnnnnnnnnnn((((((((((((((((((

ah be arkadaşım... kullanmadin geçen hafta antibiyotik di mi... hay allah yaa, geçmiyor bu meret antibiyotiksiz işte (((

insan pırıl pırıl sorunsuz olmak istiyor dimi...ama grip bişey yapmaz korkma:)))hamileykende grip oluyor hastalanıyor insanlar...rahat ol

bolca ılık su iç..taze üzüm, kuru kayısı, kuru incir,kuru erik ye bolca....aktivya yoğurt da kullanabilirsin zararı yok..sinameki çayı falan kullanma sakın...kabız ilacının adı nedir???herkezin hikayesi farklı belirti gösterenlerin negatif çıkıyor,göstermeyenlrin pozitif çıkıyor 3.ünde nie bu kadar moral bozdunki..iğneler çok can yakıyor malesef ama bebeklerin için varsın canın yansın kendini bu kadar bırakma

canım ben de daha transferin ertesi günü aynı olmuştum,sonra hemşireyi aradım 5-6 tane kayısı kaynatıp hem ılık suyunu içip hem de kayısıları ye, o günden sonra benim olmadı bugün 6.günümdü Allaha şükür ,dr.duphalac vermişti ona bile gerek kalmadı şu an :)geçmiş olsun

canım çok geçmiş olsun...bağışıklık sistemini güçlü tutmak için transferden önce ve sonra bol bol ananas ye veya suyunu iç....

canim hayirli olsun.aynen benim tedavi oldugum yerdede yatirmiyolar.kalkip donunu giyip geldigin gibi cikiyosun kliniktensen onu kafana takma.olumsuz görünen uygulamalari kafana takip dikkat etmemezlik yapma.nasilsa tutmaz felan deme.sen elinden geleni yap.3 gün cok dikkatli hareket et.Allahim hepimizin toz sekerlerine can versin insaallah

ben sana gecen hafta ne dedimne yap et at su hastaligi demedim mibi kasa portakal aldir onlari ye carsambaya kadar..
insaallah tez zamanda gecirirsin.(kizmadim kizmadiimm kiyamam zatende transferi varmiss)Allah sifa versin

hayirli ugurlu olsun..bebeklerin simsiki tutunurlar insaallah..

8. gün degerin basbayagi hamileligi isaret ediyor.senin aklin adetine niye gidiyo kihayirlisiyla devam eder insaallah..

canim gecmis olsun yaa..yatmadan önce ilik süt icmeyi dene bi.taze sütlerden al..2 bardak ic.
sabah ac karnina meyve ye üstüne su ic.üzüm ye mesela..insaallah rahatlarsin canim..

kızlar bişey sorcam bende kan pıhtılaşması yok ama transferden sonra hergün oksapar diye bir iğne vuruyorum göbekten clexane ile aynıymış kan sulandırıcı pıhtılaşmayı engellemek için benim gibi kan pıhtılaşması olmayıp vurulan var mı ki acaba ?

:))aynen oyle yaptilaar valla....Amin canim insallah dikkat etmeye calisacam

Gecmis olsun canim sicak biseyler ic yatmadan oncede agri kesici al belki terlemeni falan saglar carsambaya toplanirsin insallah

aa sendemi öğrencisin???bende öğretmensin filan sandım haftaya snavlarımm var deyince...benimde bayramdan sonra sınavlar var..ders çalışıorum sürekli biraz olsun uzaklaşıyorum bu konulardan iyi oluyor...

evet canim ve benimde sinavim var haftaya sali hem cocuk hem sinav stresi hic cekilmiyor ya bende calisiyim diyorum ama aklim hic almiyorrki:))

Slm kızlar nasilsiniz? Ne var neyok son gelişmeler neler:)))) ben gecenhafta pozitifi gorenlerdenim hamdolsun.allahim isteyen herkese nasip etsin.fakat benim pozitiften sonra hiç bir belirtim yok goguslerim cok acıyor o var bide bazen kasıklarımda ağrılar var ara arada belimde bukadar yani.ama ne bir bas dönmesi ne bir mide yanmadı yada uyku halı halsizlik bunlar yok.Cuma gunu Dr da randevum var ilk görüşme Isallah hersey yolunda gidiyordur.kizlar pozitifi goruptte ilk kontrole gidene kadar benim gibi seyler yaşayan varmi ya ?nolur bana bir guzel seyler söyleyin cok ihtiyacım var ((( bide birkaç arkadasın kimyasal gebeliğini okuyunca cok etkilendim ya ( o nasıl oluyor ki ?

hadi bakalım tedavin hayırlı olsun karnın bebiş dolsun:)))elin yumuşakmış desene:))))

teşekkür ederim .yok canım yok ne yumusagı sıvıyı şırıngaya çekerken bile elim ayagım tıtrıyo hergün gidiyom valla vurduruyom eve yakın bi yer var:))ama bugün bi iğneye daha başladım ayy o acıyo diğeri hiç acımıyo morluklar olusabilir korkma normal dedi.zaten karnımın o alt kısmında her daim bi ağrı var Allah hepimizin yardımcısı olsun

cnm gerçekten çok zor değilmi tüp bebek?bende çok korkuyorum.allahım inşallah anneliği tattırır hepimizee...

amin inşallahh hepimizeee....valla cnm ne diyim ben o muayeneden çok korkuyordum çok utanıyordum bosuna korkmusum üstünde örtü oluyo doktor bakmıyo bile:))))iğnelere gelince de ooo cok acıyo ben yaptıramam bunu gibi bi durum yok dayanılmıcak bi ağrısı yok.şimdilik bunları yaşadım diğer kızlar daha iyi bilirler.

mrb kızlar. benim de yarın test günüm. idrarda silik pembe çıkıyor ama asıl yarın belli olacak. çok heyecanlıyım. allah tüm test sonucunu bekleyenlerin ve bebek isteyenlerin yüzünü güldürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…