Canim insallah guzel haberler verirsin hemen uyuda cabuk sabah olsun:))
ben test yaptırdımmm:)))) hamileyimmmmm:)))) 10 gün değerim 140, 12nci gün dü bugün 320 çıktı tekrar test yapmana gerek yok 15 gün sonra kontrole gel dedi doktorum :) ALLAHIM kimsenin kucağını boş bırakmasın yarabbim isteyen herkeze nasip etsin
kızlar 11.gün hcg 174 tü bugün 13.gün 233 olmuş istenildiği gi artmammış moralim cok bozuk...
arkadaşlar ben bu topiğe ilk kez yazıyorum 15 yıllık evliyim.. hiç korunmadık.. 4 yıl önce bir gebelik yaşadım 5 haftalık düşük yaptım ardından hemen tekrar hamile kaldım bu defa da dış gebelik ve açık ameliyatla sol tüpüm alındı ardından 3 ay sonra aşılama negatif( ve başka bi dr. devam ettim tedavime oda bana ilaç tedavisi uyguladı 2 ay üst üste ovitrello falan filan... yine olmadı bu defada konya eurofertilde .. geçen ay ilk defa tüp bebek uygulandı 20 ekim test tarihimdi ve yine (((( negatif.. bu arada sorunumuz yok sebepsiz infertilite... ve ben yarın yine aynı merkeze tekrar kontrole gidiyorum 2. denemem için bana dua edin arkadaşlar çok yorgunum.....bu arada tedavi olanlara hem sabır hem pozitif dileklerimi sunuyorum:)) negatif olanlar sakın yılmayın yola devam... o bebekler bu evlere girecek inşallah:))))))
bencede mantıklı:)anamm benim bu agrım ne zaman geçicekkk yaa
canım merhaba benim de adı ayşegül bende 7 senelik evliyim ilk dört sene istemedik sonra korunmadık kimyasal gebelik geçirdim 1 sene olmadı sonra hamile kaldım dış gebelik oldum 2 ay geçti normal gebelik oldu o da 9 haftalıkken öldü maalesef 1.5 sene olmadı 2 aşılama negatif malesef şimdi tüp bebek tedavisindeyiz lenfosit aşısı uygulandı 3 kez sorunlu gebelik yaşayanlar ve sebepsiz inf için iyi oldğu söylendi inşallah 16 sı gibi transferim tutar canım inşallah seninkide tutar rabbim aratmasın kimseye tez zamanda versin canım hepimize...
ben de bu gece catlama ignemi yapicam, carsamba yumurta toplama islemi. seninle ayni gidecegiz :) insallah güzel haberler aliriz. Allah yardimcimiz olsun.
cancanlar sabah yumoşları embriyoskopa teslim ettim hala sancım var
cnm benimde 11.gün 40 küsür çıktı bugün yeniledik henüz sonuç almadım...tayfun beylemi konuştun???kızlar bugün test günümdü. beta hcg sonucum 54.09 çıktı üç gün önce 24.38di azmı artıyo acaba ?doktorum çok iyi dedi iki gün sonra tekrar bakıcaz dedi hamilesin dedi ama ben hala inanamaıyorum.bana bi fikir verin bu değerle hamileliği devam eden varmı??
kızlar bugün test günümdü. beta hcg sonucum 54.09 çıktı üç gün önce 24.38di azmı artıyo acaba ?doktorum çok iyi dedi iki gün sonra tekrar bakıcaz dedi hamilesin dedi ama ben hala inanamaıyorum.bana bi fikir verin bu değerle hamileliği devam eden varmı??
amin tatlım :) allahım bu acıları kimseye yaşatmasın hem maddi hem manevi çok zor süreçlerden geçiyoruz bu yolda... kolayca kucağına alan anneler gibi değiliz ..allahım tez zamanda bütün boş kucakları doldursun:) ayın 16 sı test tarihinmi transfer tarihinmi canım anlayamadım..
cnm benimde 11.gün 40 küsür çıktı bugün yeniledik henüz sonuç almadım...tayfun beylemi konuştun???
evet canım tayfun beyle konuştum hamilesin dedi ama ben niye hala inanamıyorum bilmiyorum..
burcu nerdesin test sonucun nerde???kızlar ben yola çıkacağım giremiorum bu ara sınav dönemim dualarım sizinle test sonucumda 3 gibi çıkacakmış puuuffff yaaaA artmıştır inşallah:18::18::18::18:
evet canım tayfun beyle konuştum hamilesin dedi ama ben niye hala inanamıyorum bilmiyorum..
yaa arkadaşlar trasferden sonra 3. günüm ve adet olacakmısım gibi kasıklarım ağrıyo acaba adetmi oluyorum diye sürekli tuvalete taşınıyorum offff yardımmmmm
yaa arkadaşlar trasferden sonra 3. günüm ve adet olacakmısım gibi kasıklarım ağrıyo acaba adetmi oluyorum diye sürekli tuvalete taşınıyorum offff yardımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?