Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

canım hayırlı olsun böyle güzel haber almak çooookk mutlu ediyo beni allah tamamına erdirsin cnm çok sevindim inan...

canım merhaba benim de adı ayşegül bende 7 senelik evliyim ilk dört sene istemedik sonra korunmadık kimyasal gebelik geçirdim 1 sene olmadı sonra hamile kaldım dış gebelik oldum 2 ay geçti normal gebelik oldu o da 9 haftalıkken öldü maalesef 1.5 sene olmadı 2 aşılama negatif malesef şimdi tüp bebek tedavisindeyiz lenfosit aşısı uygulandı 3 kez sorunlu gebelik yaşayanlar ve sebepsiz inf için iyi oldğu söylendi inşallah 16 sı gibi transferim tutar canım inşallah seninkide tutar rabbim aratmasın kimseye tez zamanda versin canım hepimize...

amin tatlım :) allahım bu acıları kimseye yaşatmasın hem maddi hem manevi çok zor süreçlerden geçiyoruz bu yolda... kolayca kucağına alan anneler gibi değiliz ..allahım tez zamanda bütün boş kucakları doldursun:) ayın 16 sı test tarihinmi transfer tarihinmi canım anlayamadım..

ben de bu gece catlama ignemi yapicam, carsamba yumurta toplama islemi. seninle ayni gidecegiz :) insallah güzel haberler aliriz. Allah yardimcimiz olsun.

evet saat 10 da yaptum çarşamba 8.30 merkezde olacağım 5de kalkıp yola düşmemiz lazım Allahım yardım etsin hepimize.sen kaçte vurdun iğneni kaç gibi çağırdılar canım...

cancanlar sabah yumoşları embriyoskopa teslim ettim hala sancım var

çokmu ağrı oluyor yoksa adet sancısı gibi mi canım şimdi nasılsın

kızlar bugün test günümdü. beta hcg sonucum 54.09 çıktı üç gün önce 24.38di azmı artıyo acaba ?doktorum çok iyi dedi iki gün sonra tekrar bakıcaz dedi hamilesin dedi ama ben hala inanamaıyorum.bana bi fikir verin bu değerle hamileliği devam eden varmı??

cnm benimde 11.gün 40 küsür çıktı bugün yeniledik henüz sonuç almadım...tayfun beylemi konuştun???

canım değerin gayet güzel 2 gün ara ile 2 katından fazla artmış zaten .. 2 gün sonra dahada artar rahat ol sitres yapma:)

burcu nerdesin test sonucun nerde???kızlar ben yola çıkacağım giremiorum bu ara sınav dönemim dualarım sizinle test sonucumda 3 gibi çıkacakmış puuuffff yaaaA artmıştır inşallah:18::18::18::18:

16sı transfer tarihim cnm inşallah iyi olacak 10 tane yumurtam olmuş kaç tanesi toplanacak bilmiyorum bugün kontrolüm var yine hayırlısı olsun hakkımızda canım bizimde sınavımız bu diye düşünüyorum

burcu nerdesin test sonucun nerde???kızlar ben yola çıkacağım giremiorum bu ara sınav dönemim dualarım sizinle test sonucumda 3 gibi çıkacakmış puuuffff yaaaA artmıştır inşallah:18::18::18::18:

canım stres yapma nolur güzel güzel artmış çıkacak değerin sen rahat ol ,içini ferah tut..

yaa arkadaşlar trasferden sonra 3. günüm ve adet olacakmısım gibi kasıklarım ağrıyo acaba adetmi oluyorum diye sürekli tuvalete taşınıyorum offff yardımmmmm

yaa arkadaşlar trasferden sonra 3. günüm ve adet olacakmısım gibi kasıklarım ağrıyo acaba adetmi oluyorum diye sürekli tuvalete taşınıyorum offff yardımmmmm

serreycim benim de aşılamamın 7.günü bugun benim de kasıklarım ağrıyo alt karnımda bir şişlik var ama kasıklarım adet olacakmışım gibi sancıyo ..
bir de göğüslerim baya acıyo dokununca nolucak bilmiyorum ..

adet belirtileri ile çok benzer oluyomuş gebelik belirtileri hakkımızda hayırlısı cnm

merhaba bu ağrıları sakın kafana takma aynı şeyleri bi çok kişi yaşamış ve olumlu sonuç almış. bunlardan biride bendim transferden 2 gün sonra kasık ve bel ağrısı bi başladı bidada hiç bitmedi bazen kıvrandığım oldu bıçaklar batıyodu sanki ama dün test günümdü çok şükür hamileyim ALLAHIM inşallah sanada güzel haberler almayı nasip etsin :)

canım sitrese girme ilaçların etkisi çok fazla... aynı ağrıları ilk 3 gün bende yaşadım sonra geçti... doğal olarak ne belirtisi yaşadığını anlayamıyorsun ama sakın sitres yapma ve rahat ol inşallah gebesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…