Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

_selin inşallah sende hamile olduğunun haberini yazarsın burdan. göğüslerim benimde çok kötüydü yatakta dönemiyodum acıdan çok şişmişti.

_selin inşallah sende hamile olduğunun haberini yazarsın burdan. göğüslerim benimde çok kötüydü yatakta dönemiyodum acıdan çok şişmişti.

inşallah tatlım ..burdan hamişiz diye yazarız, topiğimiz şenlenir .. :) moralini yüksek tut ..
allahın izniyle olur neden olmasın ..

benim başlarda göğüslerimde bişi yoktu ama son 2 gündür el değdiremiyorum ,geriliyor sanki .. bi de tabi deli gibi merak ediyorum daha 7.gundeyim teste daha varrrrr

zaten ben o günleri geçirmek için elimden geleni yaptım zordu bol bol kitap okudum ve ben kayınvalidemin pipirikliliği yüzünden 12 gün boyunca evden dışarı adım atamamıştım bu dahada zordu. gerçi şimdide değişen pek bişey yok ama. ben 7nci günde başlamıştım idrar tahlillerine dayanamayıp:) ama sen daha kuvvetliysen yapma stresi gerçekten zormuş

yok cnm yaa hiç kuvvetli değilim meraktan ölüyorum hatta bu sabah bi idrar testi yaptım ama negatif çıktı maalesef
ama çok yerde okudum idrar testleri bu kadar erken sonuç vermiyormuş ne biliyim rabbim nasip eder inşallah ..

peki akıntın varmıydı

sakın üzülme bu idrar testi kesinlikle yanıltıcı oluyo emin olabilirsin. başıma geleni anlatıyım. 7nci gün yaptım 2nci çizgi çok silik çıktı varla yok arası 8nci gün erken gebelik testi aldırdım onu yaptım 2nci çizgi çıkmadı bile yıklıdım akşamı tekrar test yaptım başka ondada hiçbişey çıkmadı tabi bende moral falan kalmadı ama boşu boşuna kendimizi yıpratıyoruz gerçekten. sonra 10ncu günde kan testi yaptırdım bende 140 çıktı sonucum 12nci gündede 320 çok şükür. değerlerim yüksek olmasına rağmen idrar testinde çıkmadı sakın kafanı buna takma. RABBİM güzel haber almayı nasip etsin inşallah. burdan güzel haberini okumayı sabısızlıkla bekliyorum :)

gözün aydın cnm canavar yumoşlar hepsi döllenecek inşallah hadi inşallah transfer sorunsuzca olurda geri sayıma başlarız
evet canım tayfun beyle konuştum hamilesin dedi ama ben niye hala inanamıyorum bilmiyorum..
inan inan daha çok küçükler karnın şişmeye başlayınca anlarsıngerçi bende inanamıyorum hala ama neyse
canım stres yapma nolur güzel güzel artmış çıkacak değerin sen rahat ol ,içini ferah tut..
cnm evet 11.gün 40 dı değerim 13.gün 80tam iki katı çıkmış çok nazlı bu ya kızmı olcak aceba
yaa arkadaşlar trasferden sonra 3. günüm ve adet olacakmısım gibi kasıklarım ağrıyo acaba adetmi oluyorum diye sürekli tuvalete taşınıyorum offff yardımmmmm
saadetin dediği doğru cnm ..bende bu belirtileri yaşayıp pozitifi görenlerdenim,bebişler yapıo onları,onlara kızinşallahgünler su gibi geçecek ,pozitifini kutlıcaz burda
aaa az kalmış cnm şurda 3 gün...inşallah pozitif geliyo canım
tatlım benim bugün transferin 13. günüydü yapsam şimdi çıkmaz,adet zamanının geçmiş 3-4gün filan geçmiş olması gerekiyormuş,boşver yapma
kızlar doktordan geldim şimdi 20 tane olmuş yumurtalarım 4 gün önce 10 taneydi:))))
oohhh geliyo bebişler
sonuçlarınız ne oldu kızlar güzel haberleri bekliyorum dualarımız sizinle kızlar:))
cnm benim tam ikiye katlamış 40 dı..80 olmuşinşallah bebişim benimle sanırım..10 gün sonra doktor görcek teyzesi bize el sallıcak ordan

Herkese merhaba, Sonunda test gunum geldi catti: yarin testimi yaptiriyorum. Heyecandan olmek uzereyim, icim icime sigmiyo, bi yandan da hic yaptirasim gelmiyor, olumsuz bir sonuc alip yikilmak istemiyorum. Karmakarisik duygular icindeyim anlayacaginiz. Hepinizi tek tek okuyorum aksamlari, yazdiklariniza bakiyorum. Hamilelik sevincini yasayan tum arkadaslarin o guzel duygularini ben de yasamak istiyorum artik. Allahim bunu tum isteyenlere versin, surekli dua ediyorum.İnsallah Rabbim hayirlisiyla dualarimizi kabul eder...Feci duygusala bagladim bugun, yarin sabah heralde sonucu alamadan bayilirim..

ayy canım benim bi bebiş daha geliyo desene topiğeolacak inşallah bozma moraliniyüzdün yüzdün kuyruğuna geldin inşallah rabbimin izniyle güzel haberide vereceksin,dualarımız seninle,ztn en büyük belirtisi duygusal çalkantılar,bu kadar heyecanımızın duygulanımları dolu dolu yaşamamızın tek sebebi merakımız isteğimiz değil unutma...inşallah bebişin seninle cnm

canım çok sevindim bak ne güzel 2 ye katlamış hemde çok orantılı olmuş:))) sevindim canım ya burcu dan haber yok hala:??????????

Hem de ne calkantilar yasiyorum bi bilsen, su anda bile zgliyorum.. Halbuki o kadar pozitif baslamistim, sona kadar geldim birkac gundur huzursuzum, cok korkuyorum. Normalde boyle biri degilim ancak bu konu psikilojimi cok etkiliyor elimde olmadan gerildim.

bunları yaşamadım diyen yalan söyler zaten,sen hele bi dur sonucu öğren inşallah 2.test daha fena beklemesiinşallah 2.testi yapacaksın korkma senben test öncesi sabaha kdr kabus gördüm,kan vermeye giderkende ağlamak üzereydim gözlerim doldu insanlara çaktırmıcam die yüzüm ne hale girmiştir görenler bilirsen rahat ol bebişinde rahat olsun olsun oldumu elden bişey gelmez tatlım böyle tırsa tırsa yola devam düşe kalka

canım çok sevindim bak ne güzel 2 ye katlamış hemde çok orantılı olmuş:))) sevindim canım ya burcu dan haber yok hala:??????????
darısı başına inşallah güzelim..evet yaa burcu nete filan giremiyo sanırım pek...istanbulda yapıodu dimi oda..normalde memleketi farklı yerde,istanbulda filan kaldı heraalde evinde kalmadı die tahmin ediorum,meraktan öldürcek bizi,inşallah pozitiftir kutlama vardır evde inşallah yaaa

hayırlı akşamkar kızlar yarın yumurta toplama günüm çok heyecan ve korku var içimde kalbim küt küt atıyor bütün vucüdüm ağırıyor hastalanıyorum sanırım grip ooluca anestezi yapıyorlarmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…