_selin inşallah sende hamile olduğunun haberini yazarsın burdan. göğüslerim benimde çok kötüydü yatakta dönemiyodum acıdan çok şişmişti.
inşallah tatlım ..burdan hamişiz diye yazarız, topiğimiz şenlenir .. :) moralini yüksek tut ..
allahın izniyle olur neden olmasın ..
benim başlarda göğüslerimde bişi yoktu ama son 2 gündür el değdiremiyorum ,geriliyor sanki .. bi de tabi deli gibi merak ediyorum daha 7.gundeyim teste daha varrrrr
zaten ben o günleri geçirmek için elimden geleni yaptım zordu bol bol kitap okudum ve ben kayınvalidemin pipirikliliği yüzünden 12 gün boyunca evden dışarı adım atamamıştım bu dahada zordu. gerçi şimdide değişen pek bişey yok ama. ben 7nci günde başlamıştım idrar tahlillerine dayanamayıp:) ama sen daha kuvvetliysen yapma stresi gerçekten zormuş
merhaba bu ağrıları sakın kafana takma aynı şeyleri bi çok kişi yaşamış ve olumlu sonuç almış. bunlardan biride bendim transferden 2 gün sonra kasık ve bel ağrısı bi başladı bidada hiç bitmedi bazen kıvrandığım oldu bıçaklar batıyodu sanki ama dün test günümdü çok şükür hamileyimALLAHIM inşallah sanada güzel haberler almayı nasip etsin :)
peki akıntın varmıydı
yok cnm yaa hiç kuvvetli değilim meraktan ölüyorum hatta bu sabah bi idrar testi yaptım ama negatif çıktı maalesef
ama çok yerde okudum idrar testleri bu kadar erken sonuç vermiyormuş ne biliyim rabbim nasip eder inşallah ..
gözün aydın cnm canavar yumoşlar hepsi döllenecek inşallah hadi inşallah transfer sorunsuzca olurda geri sayıma başlarız16sı transfer tarihim cnm inşallah iyi olacak 10 tane yumurtam olmuş kaç tanesi toplanacak bilmiyorum bugün kontrolüm var yine hayırlısı olsun hakkımızda canım bizimde sınavımız bu diye düşünüyorum
inan inan daha çok küçükler karnın şişmeye başlayınca anlarsınevet canım tayfun beyle konuştum hamilesin dedi ama ben niye hala inanamıyorum bilmiyorum..
cnm evet 11.gün 40 dı değerim 13.gün 80canım stres yapma nolur güzel güzel artmış çıkacak değerin sen rahat ol ,içini ferah tut..
saadetin dediği doğru cnm ..bende bu belirtileri yaşayıp pozitifi görenlerdenim,bebişler yapıo onları,onlara kızyaa arkadaşlar trasferden sonra 3. günüm ve adet olacakmısım gibi kasıklarım ağrıyo acaba adetmi oluyorum diye sürekli tuvalete taşınıyorum offff yardımmmmm
aaa az kalmış cnm şurda 3 gün...serreycim benim de aşılamamın 7.günü bugun benim de kasıklarım ağrıyo alt karnımda bir şişlik var ama kasıklarım adet olacakmışım gibi sancıyo ..
bir de göğüslerim baya acıyo dokununca nolucak bilmiyorum ..
adet belirtileri ile çok benzer oluyomuş gebelik belirtileri hakkımızda hayırlısı cnm
tatlım benim bugün transferin 13. günüydü yapsam şimdi çıkmaz,adet zamanının geçmiş 3-4gün filan geçmiş olması gerekiyormuş,boşver yapmayok cnm yaa hiç kuvvetli değilim meraktan ölüyorum hatta bu sabah bi idrar testi yaptım ama negatif çıktı maalesef
ama çok yerde okudum idrar testleri bu kadar erken sonuç vermiyormuş ne biliyim rabbim nasip eder inşallah ..
kızlar doktordan geldim şimdi 20 tane olmuş yumurtalarım 4 gün önce 10 taneydi:))))
cnm benim tam ikiye katlamış 40 dı..80 olmuşsonuçlarınız ne oldu kızlar güzel haberleri bekliyorum dualarımız sizinle kızlar:))
cnm takvimi yapmamışsın yapcaktın hanibenımde 5 cı gun canım sukur hamısım 9 cu gun degerım 160 tı
ayy canım benim bi bebiş daha geliyo desene topiğeHerkese merhaba, Sonunda test gunum geldi catti: yarin testimi yaptiriyorum. Heyecandan olmek uzereyim, icim icime sigmiyo, bi yandan da hic yaptirasim gelmiyor, olumsuz bir sonuc alip yikilmak istemiyorum. Karmakarisik duygular icindeyim anlayacaginiz. Hepinizi tek tek okuyorum aksamlari, yazdiklariniza bakiyorum. Hamilelik sevincini yasayan tum arkadaslarin o guzel duygularini ben de yasamak istiyorum artik. Allahim bunu tum isteyenlere versin, surekli dua ediyorum.İnsallah Rabbim hayirlisiyla dualarimizi kabul eder...Feci duygusala bagladim bugun, yarin sabah heralde sonucu alamadan bayilirim..
ayy canım benim bi bebiş daha geliyo desene topiğeolacak inşallah bozma moralini yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin inşallah rabbimin izniyle güzel haberide vereceksin,dualarımız seninle,ztn en büyük belirtisi duygusal çalkantılar,bu kadar heyecanımızın duygulanımları dolu dolu yaşamamızın tek sebebi merakımız isteğimiz değil unutma...inşallah bebişin seninle cnm
Hem de ne calkantilar yasiyorum bi bilsen, su anda bile zgliyorum.. Halbuki o kadar pozitif baslamistim, sona kadar geldim birkac gundur huzursuzum, cok korkuyorum. Normalde boyle biri degilim ancak bu konu psikilojimi cok etkiliyor elimde olmadan gerildim.ayy canım benim bi bebiş daha geliyo desene topiğeolacak inşallah bozma moralini yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin inşallah rabbimin izniyle güzel haberide vereceksin,dualarımız seninle,ztn en büyük belirtisi duygusal çalkantılar,bu kadar heyecanımızın duygulanımları dolu dolu yaşamamızın tek sebebi merakımız isteğimiz değil unutma...inşallah bebişin seninle cnm
bunları yaşamadım diyen yalan söyler zaten,sen hele bi dur sonucu öğren inşallah 2.test daha fena beklemesiHem de ne calkantilar yasiyorum bi bilsen, su anda bile zgliyorum.. Halbuki o kadar pozitif baslamistim, sona kadar geldim birkac gundur huzursuzum, cok korkuyorum. Normalde boyle biri degilim ancak bu konu psikilojimi cok etkiliyor elimde olmadan gerildim.
darısı başına inşallah güzelim..evet yaa burcu nete filan giremiyo sanırım pek...istanbulda yapıodu dimi oda..normalde memleketi farklı yerde,istanbulda filan kaldı heraalde evinde kalmadı die tahmin ediorum,meraktan öldürcek bizi,inşallah pozitiftir kutlama vardır evde inşallah yaaacanım çok sevindim bak ne güzel 2 ye katlamış hemde çok orantılı olmuş:))) sevindim canım ya burcu dan haber yok hala:??????????
darısı başına inşallah güzelim..evet yaa burcu nete filan giremiyo sanırım pek...istanbulda yapıodu dimi oda..normalde memleketi farklı yerde,istanbulda filan kaldı heraalde evinde kalmadı die tahmin ediorum,meraktan öldürcek bizi,inşallah pozitiftir kutlama vardır evde inşallah yaaa:3
amin canım benim inşallah bende görürürüm o günleri çok merak ettim onu inşallah olumsuz bişii yoktur merak ediyorum burdan hamile haberi almak umut oluyo benim için....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?