hayırlı akşamkar kızlar yarın yumurta toplama günüm çok heyecan ve korku var içimde kalbim küt küt atıyor bütün vucüdüm ağırıyor hastalanıyorum sanırım grip ooluca anestezi yapıyorlarmı ?
benim de dün toplandı korkma cnm.grip olunca anestezi yapılıo mu bilmiorum ama anestesisiz nasıl yapılacak mecbur yaparlar ya sen kafanı takma
hayırlı akşamkar kızlar yarın yumurta toplama günüm çok heyecan ve korku var içimde kalbim küt küt atıyor bütün vucüdüm ağırıyor hastalanıyorum sanırım grip ooluca anestezi yapıyorlarmı ?
nasıl geçti uyandığında ne hissettin ağrın varmı pkiolumusun cnım? düşünmemeye çalışıyorum ama nerde
evet saat 10 da yaptum çarşamba 8.30 merkezde olacağım 5de kalkıp yola düşmemiz lazım Allahım yardım etsin hepimize.sen kaçte vurdun iğneni kaç gibi çağırdılar canım...
12 de yaptim sabah 10.30da cagirdilar :)
benim de yarin toplancak ben de cok heyecanliyim. hayirlisi olsun insallah.
anesteziyi galiba atesli olmak etkiliyor sadece. tabi uzman degilim :)
benim de yarin toplancak ben de cok heyecanliyim. hayirlisi olsun insallah.
anesteziyi galiba atesli olmak etkiliyor sadece. tabi uzman degilim :)
canım stresten hastalanıyo olabilirsin ben çok stresliysem mutlaka hastalanırım düşünmemeye çalış ıhlamur varsa içine bol karabiber koy bide limon sık çok iyi gelir yarına bişeyin kalmaz canım hayırlısı olsun canım kaç yumurtan olmuş dedi mi doktorun?
saol canım desteğin için:)uyandığımda biraz ağrım vardı cnm ama sonra yavaş yavaş geçti korkma stres yapma ben hiç stres yapmamıştım normal muayeneye gider gibi gitmiştim yanına iç çamaşırı ve ped götür tak koluna kocanı git:))pko lu değilim cnm ben
evet saat 10 da yaptum çarşamba 8.30 merkezde olacağım 5de kalkıp yola düşmemiz lazım Allahım yardım etsin hepimize.sen kaçte vurdun iğneni kaç gibi çağırdılar canım...
12 de yaptim sabah 10.30da cagirdilar :)
bende 10 da yaptım 8.30da çağırdılar...
şimdi yatım uyumaya çalışım hakkımızda hayırlısı olsun hepinize çok teşekkür ederim hanımlar şu an daha iyiyimyarın görüşmek üzere inşallah...
hıı bu arada kızlar yumurtalarınızı embriyoskopa mı koydurucaksınız?bi de kaç tane transfer edicek doktorunuz?
tatlım soru bana diil ama emriyoskob ne oluyo? çok geçiyo adı bilmiyorum((
evet ben embriyoskop istedim. hersey yolunda giderse 2 tane transfer olucak 5. gün embriyolariyla.
ben de istedim şuan ordalar embriyolarım.sen kaç yaşındasın ve kaçınıcı denemen?
gözün aydın cnm canavar yumoşlar hepsi döllenecek inşallah hadi inşallah transfer sorunsuzca olurda geri sayıma başlarız
inan inan daha çok küçükler karnın şişmeye başlayınca anlarsıngerçi bende inanamıyorum hala ama neyse
cnm evet 11.gün 40 dı değerim 13.gün 80tam iki katı çıkmış çok nazlı bu ya kızmı olcak aceba
saadetin dediği doğru cnm ..bende bu belirtileri yaşayıp pozitifi görenlerdenim,bebişler yapıo onları,onlara kızinşallahgünler su gibi geçecek ,pozitifini kutlıcaz burda
aaa az kalmış cnm şurda 3 gün...inşallah pozitif geliyo canım
tatlım benim bugün transferin 13. günüydü yapsam şimdi çıkmaz,adet zamanının geçmiş 3-4gün filan geçmiş olması gerekiyormuş,boşver yapma
oohhh geliyo bebişler
cnm benim tam ikiye katlamış 40 dı..80 olmuşinşallah bebişim benimle sanırım..10 gün sonra doktor görcek teyzesi bize el sallıcak ordan
sakın üzülme bu idrar testi kesinlikle yanıltıcı oluyo emin olabilirsin. başıma geleni anlatıyım. 7nci gün yaptım 2nci çizgi çok silik çıktı varla yok arası 8nci gün erken gebelik testi aldırdım onu yaptım 2nci çizgi çıkmadı bile yıklıdım akşamı tekrar test yaptım başka ondada hiçbişey çıkmadı tabi bende moral falan kalmadı ama boşu boşuna kendimizi yıpratıyoruz gerçekten. sonra 10ncu günde kan testi yaptırdım bende 140 çıktı sonucum 12nci gündede 320 çok şükür. değerlerim yüksek olmasına rağmen idrar testinde çıkmadı sakın kafanı buna takma. RABBİM güzel haber almayı nasip etsin inşallah. burdan güzel haberini okumayı sabısızlıkla bekliyorum :)
Kızlar moralim çok bozuk keseyi görmeyegittik, keseyi gördük ama içinde bebek yok dedi haftaya bi daha gideceğim, belki küçük olduğu için görülmemiştir yada boş gebeliktir, herşeye hazırlıklı ol dedi, moralim çok bozuk sabahtan beri ağlıyorum, 6+2 haftalık ama 5,5 haftalık görünüyor, dua edin kızlar bebeğim benimle olsun...
üzme canını 5,5 haftalıksa görünmemesi normaldir zaten 7. haftanda gitmen gerekiyordu neden 6.haftada çağırdılarki 1 gün bile çokönemli bebek gelişimi için üzme kendinide bebeğinide geç tutunmuş sonuçta 5 günde anca tutunuyor bunubiliyoruz dimi cnm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?