Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

benim de dün toplandı korkma cnm.grip olunca anestezi yapılıo mu bilmiorum ama anestesisiz nasıl yapılacak mecbur yaparlar ya sen kafanı takma

benim de dün toplandı korkma cnm.grip olunca anestezi yapılıo mu bilmiorum ama anestesisiz nasıl yapılacak mecbur yaparlar ya sen kafanı takma

nasıl geçti uyandığında ne hissettin ağrın varmı pkiolumusun cnım? düşünmemeye çalışıyorum ama nerde

Son düzenleme:

canım stresten hastalanıyo olabilirsin ben çok stresliysem mutlaka hastalanırım düşünmemeye çalış ıhlamur varsa içine bol karabiber koy bide limon sık çok iyi gelir yarına bişeyin kalmaz canım hayırlısı olsun canım kaç yumurtan olmuş dedi mi doktorun?

benim de yarin toplancak ben de cok heyecanliyim. hayirlisi olsun insallah.
anesteziyi galiba atesli olmak etkiliyor sadece. tabi uzman degilim :)

nasıl geçti uyandığında ne hissettin ağrın varmı pkiolumusun cnım? düşünmemeye çalışıyorum ama nerde

uyandığımda biraz ağrım vardı cnm ama sonra yavaş yavaş geçti korkma stres yapma ben hiç stres yapmamıştım normal muayeneye gider gibi gitmiştim yanına iç çamaşırı ve ped götür tak koluna kocanı git:))pko lu değilim cnm ben

benim de yarin toplancak ben de cok heyecanliyim. hayirlisi olsun insallah.
anesteziyi galiba atesli olmak etkiliyor sadece. tabi uzman degilim :)

sabah ola hayırola canım umarım yarın sabah çok güzel olur herşey Allahtan hayırlısı ikimiz ve herkes için

olabilir canım önemli sınav zamanlarındada böyle olurdum...doktorum kaç yumurtam oldunu ısrarla söylemiyor sadece ohss ye yatkın olduğumu söyledi ve 17 18 19 mm olduklarını söyledi rahim kalınlığınıda 16 mm dı pzartesi günü

saol canım desteğin için:)

şimdi yatım uyumaya çalışım hakkımızda hayırlısı olsun hepinize çok teşekkür ederim hanımlar şu an daha iyiyim yarın görüşmek üzere inşallah...

[/QUOTE]

güzel olucak herşey güzel sen merak etme rahatça huzurla uyu kafanı takma herşey kafada bitiyo.sana güzel haber verim 32 yumurtam toplandı 20 tanesi işleme kondu 14 tane döllenmiş embriyom var şuanda yarın seninde bebişler oluşucak inşallah:)
iyi gecelerr

hıı bu arada kızlar yumurtalarınızı embriyoskopa mı koydurucaksınız?bi de kaç tane transfer edicek doktorunuz?

tatlım soru bana diil ama emriyoskob ne oluyo? çok geçiyo adı bilmiyorum((

embriyoskop bir cesit kamera sistemi diyebiliriz. embriyolarin gelisimleri sürekli ve cok detayli izlenebiliyor. böylece transfer edilmek üzere en kaliteli embriyolar secilebilio. her merkezde yok sanirim bu hizmet. gittigin merkezde olsaydi mutlaka seni bilgilendirirlerdi. bana en basta sordular isteyip istemedigimi. özel ödeme yapilio bu hizmet icin sigorta karsilamiyo.

canım benim çok sevindim değerinin katlanmasına allah analı babalı büyütsün sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ..kutlarım tatlım :)
iyi varsınız yaaa sizi çok seviyorum bana inanılmaz moral verdin arkadaşım sağol ..

canım benim çok sağol ..aynı şeyleri yapmışız seninle ben de önce siliiik bi çizgi gördüm normal bi gebelik testinde , sonra erken gebelik testi aldırdım nerdeyse hiiç çizgi çıkmadı altüst oldum .. cuma günü 10.günüm bir kan testi yaptırıp baktırıyım ben de kesin sonuç .. sonrasında pazartesi günü de testi tekrar ederim değer katlanmış mı diye inşallah rabbim hepimize nasip etsin inşalah ... çok sağol cnm tüm umudumu kaybetmiştim ..sayende yeniden umutlandım .. iyi ki varsınız ..

Kızlar moralim çok bozuk keseyi görmeyegittik, keseyi gördük ama içinde bebek yok dedi haftaya bi daha gideceğim, belki küçük olduğu için görülmemiştir yada boş gebeliktir, herşeye hazırlıklı ol dedi, moralim çok bozuk sabahtan beri ağlıyorum, 6+2 haftalık ama 5,5 haftalık görünüyor, dua edin kızlar bebeğim benimle olsun...

üzme canını 5,5 haftalıksa görünmemesi normaldir zaten 7. haftanda gitmen gerekiyordu neden 6.haftada çağırdılarki 1 gün bile çokönemli bebek gelişimi için üzme kendinide bebeğinide geç tutunmuş sonuçta 5 günde anca tutunuyor bunu biliyoruz dimi cnm...

Kafam allak bullak topigin ilk hamilesolarak size güzel haberler vermek isterdim ama bu belirsizlik çok kötü, duız ediyorum sadece, biz aciz kullarız dua etmekten başka elimizden bişey gelmiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…