kızlar bugün test günümdü. beta hcg sonucum 54.09 çıktı üç gün önce 24.38di azmı artıyo acaba ?doktorum çok iyi dedi iki gün sonra tekrar bakıcaz dedi hamilesin dedi ama ben hala inanamaıyorum.bana bi fikir verin bu değerle hamileliği devam eden varmı??
Herkese merhaba, Sonunda test gunum geldi catti: yarin testimi yaptiriyorum. Heyecandan olmek uzereyim, icim icime sigmiyo, bi yandan da hic yaptirasim gelmiyor, olumsuz bir sonuc alip yikilmak istemiyorum. Karmakarisik duygular icindeyim anlayacaginiz. Hepinizi tek tek okuyorum aksamlari, yazdiklariniza bakiyorum. Hamilelik sevincini yasayan tum arkadaslarin o guzel duygularini ben de yasamak istiyorum artik. Allahim bunu tum isteyenlere versin, surekli dua ediyorum.İnsallah Rabbim hayirlisiyla dualarimizi kabul eder...Feci duygusala bagladim bugun, yarin sabah heralde sonucu alamadan bayilirim..
Kafam allak bullak topigin ilk hamilesolarak size güzel haberler vermek isterdim ama bu belirsizlik çok kötü, duız ediyorum sadece, biz aciz kullarız dua etmekten başka elimizden bişey gelmiyor...
arkadaşlar herkese günaydın bugün sonuç alacak arkadaşlar inş güzel haberlerle gelirsiniz,benim malesef degerlerim düştü ve şimdi kanamayı bekliyorum rabbim hakkımızda hayırlısını versin
Kızlar moralim çok bozuk keseyi görmeyegittik, keseyi gördük ama içinde bebek yok dedi haftaya bi daha gideceğim, belki küçük olduğu için görülmemiştir yada boş gebeliktir, herşeye hazırlıklı ol dedi, moralim çok bozuk sabahtan beri ağlıyorum, 6+2 haftalık ama 5,5 haftalık görünüyor, dua edin kızlar bebeğim benimle olsun...
Geçmiş olsun canım içini ferah tut belkide geriden geliyordur birden büyür öyle olanlarda var yada ultrason aleti iyi değildir,başka bir doktora yine git.Keseyi görmüş acaba yolk cisimciğinide gördümü o varsa bebek kesin vardır cünkü.Seninle transfer günümüz aynıydı bana gecen c.tesi 7+0 dedi hemşire hesaplayıp .nasıl yapılıyor bu hesap anlamıyorum zaten.
son adet tarihine göre hesaplanıyor cnm ama aslında transferden sonra sayılsa bebekler 2 haftalıkken öğrenmiş oluyoruz pozitifi ilk başlardaki karmaşalarda bu yüzden
valla canım sat im 13 eylül transfer 8 ekim test tarihi 17 ekim ama meğersem sat ini 15 eylül alacakmışım crinone jelin başlama tarihi opu kabul ediliyomuş dondurulmuşta cok karışmıştı kafam ama öyle kabul ettim artık
cnm sen dondurulmuşlarlamı hamile kaldın?
evet canım 2 tane donmuş 5. gün embriyosuyla hamile kaldım şükürki Allah sonunu getirir inşallah.
gribin anesteziye etkisi yok cnm...ne hastaları acil ameliyata alıyolar,sen sıkma canım güzelce ver yumoşları emin ellere..zor kısmı atlatıyosun hadi bakalım allahım kolaylatsınhayırlı akşamkar kızlar yarın yumurta toplama günüm çok heyecan ve korku var içimde kalbim küt küt atıyor bütün vucüdüm ağırıyor hastalanıyorum sanırım grip ooluca anestezi yapıyorlarmı ?
hayırlı olsun cnm kaç tane bebiş olmuş aradılarmıbenim de dün toplandı korkma cnm.grip olunca anestezi yapılıo mu bilmiorum ama anestesisiz nasıl yapılacak mecbur yaparlar ya sen kafanı takma
2 gün kalmış cnmcanım benim çok sağol ..aynı şeyleri yapmışız seninle ben de önce siliiik bi çizgi gördüm normal bi gebelik testinde , sonra erken gebelik testi aldırdım nerdeyse hiiç çizgi çıkmadı altüst oldum .. cuma günü 10.günüm bir kan testi yaptırıp baktırıyım ben de kesin sonuç .. sonrasında pazartesi günü de testi tekrar ederim değer katlanmış mı diye inşallah rabbim hepimize nasip etsin inşalah ... çok sağol cnm tüm umudumu kaybetmiştim ..sayende yeniden umutlandım .. iyi ki varsınız ..
cnm geç tutunmuştur,herkezin aynı gün aynı şeyleri yaşaması imkansız...doktorlar rutin dışında bişey görünce hemen her türlü ihtimali hatırlatıyorlar,geç tutunmuş işte nazlı bebiş inşallah hiç bir sorun yok..bir sürü müdahale yapılıyor normal seyir dışında olması çık normal,bende geçen sefer gittiğimde görememiştik keseyi bile..bir dahaki gittiğimizde gördük,üzülme sen normal bunlar göreceksin bebeğini rabbimin izniyleKızlar moralim çok bozuk keseyi görmeyegittik, keseyi gördük ama içinde bebek yok dedi haftaya bi daha gideceğim, belki küçük olduğu için görülmemiştir yada boş gebeliktir, herşeye hazırlıklı ol dedi, moralim çok bozuk sabahtan beri ağlıyorum, 6+2 haftalık ama 5,5 haftalık görünüyor, dua edin kızlar bebeğim benimle olsun...
bol bol dua et cnm inşallah bir sorun yok işe gitme izin al dinlen biraz,ablamın keseyi her 3 kontrolde farklı farklı yerlerde görmüştü doktor hala hareket halindelerkiKafam allak bullak topigin ilk hamilesolarak size güzel haberler vermek isterdim ama bu belirsizlik çok kötü, duız ediyorum sadece, biz aciz kullarız dua etmekten başka elimizden bişey gelmiyor...
çok çok geçmiş olsun en kısa zamanda bebeğini kucağına alıcaksın inşallah rabbimin izniyle,zamanı belirleyemiyoruz hiç bişey yapamıyoruz,rabbim ol dediği zaman olacak...inşallah fazla bekletmeden en kısa zamanda olsunarkadaşlar herkese günaydın bugün sonuç alacak arkadaşlar inş güzel haberlerle gelirsiniz,benim malesef degerlerim düştü ve şimdi kanamayı bekliyorum rabbim hakkımızda hayırlısını versin
aminnn cnm inşallah ay ne güzel bende gün sayıyorum cumartesi test günüm ama çok hasta oldum umudum yok hiç(
benimkiler 3.gün enbriyosuydu çözündükten 3-4 saat sonra transfer edildi hakkımda hayırlısı
Hikayeni biliyorum canım senin İnşallah bebeğini kucağına alırsın bu sefer sana dua edicem Allah yardımcımız olsun hamile kalmaklada bitmiyor ki değer katlayacakmı kese varmı bebek varmı çok süreci var
cnm inşallah kucağına almayıda nasip eder rabbim..bu arada gebelik takvimi yapsana kendineevet canım 2 tane donmuş 5. gün embriyosuyla hamile kaldım şükürki Allah sonunu getirir inşallah.
cnm bebişlerin seninle inşallah bir sorun yok herşey güüzel...hastaysan hastasın..insanlar hamileliktede atlatıyorlar bir şey olmuyor...cumartesiye az kaldı 3 gün kalmış cnm..zaman yaklaşıncada böyle oluyor insan korkuyor,inşallah hiçbir sorun yok
aminnn cnm inşallah ay ne güzel bende gün sayıyorum cumartesi test günüm ama çok hasta oldum umudum yok hiç(
benimkiler 3.gün enbriyosuydu çözündükten 3-4 saat sonra transfer edildi hakkımda hayırlısı
haklısın cnm hatta benim tüp bebek merkezim hamileliği başarı kabul etmiyor eve bebek gönderme felsefeleri ve benim için ellerinden geleni yapıyorlar ben beceremiyorum zamanına kadar bebeklerimi tutmayı(((
cnm inşallah kucağına almayıda nasip eder rabbim..bu arada gebelik takvimi yapsana kendine
cnm bebişlerin seninle inşallah bir sorun yok herşey güüzel...hastaysan hastasın..insanlar hamileliktede atlatıyorlar bir şey olmuyor...cumartesiye az kaldı 3 gün kalmış cnm..zaman yaklaşıncada böyle oluyor insan korkuyor,inşallah hiçbir sorun yok
Öyle deme güzelim yaa senin elinde mi sanki sana 9 ay yat deseler eminim yatarsın ama işte elimizden ne geliyorsa yapıyoruz gerisi Allah ın takdiri benim su an ikizler ikisininde kalp atışını gördüm ama bağlanamadım bir türlü hala benimseyemedim sanki hamile değilim çünkü korkuyorum kaybetmekten , herşey bizim için Rabbim hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?