- 12 Nisan 2012
- 789
- 42
- 118
geçen sefer yaşamıştım çok korktuk..herkez yaşamıyor,yaşatmaın rabbim bize,çok korkutucu bişey,hamile arkadaşalrdan biride yaşamıştı bu topikte oda baya korktu,bi sorun olmadı çok şükür..inşallah yaşamayız yaa:18::18::18:sorunlar bizden uzak olsuntuanamasal
2 gün kalmış cnminşallah seninleler,ayy çok heycanlandım
saol canım benimmm ..
bu arada biliyomusunuz yerleşme kanaması olan var mı , herkesde oluyor bu kanama ??
tuanamasal
2 gün kalmış cnminşallah seninleler,ayy çok heycanlandım
saol canım benimmm ..
bu arada biliyomusunuz yerleşme kanaması olan var mı , herkesde oluyor bu kanama ??
bende ikizlerim olsun çok istedim allah biliyorya kalbimi..ama olmazsa daha işim kolay olur,belkide bu kadar uğraşmışken iki taneler olsun istedim..inşallah ikiside seninle olur,inşallah ikisinide kucağına alısın cnmÖyle deme güzelim yaa senin elinde mi sanki sana 9 ay yat deseler eminim yatarsın ama işte elimizden ne geliyorsa yapıyoruz gerisi Allah ın takdiri benim su an ikizler ikisininde kalp atışını gördüm ama bağlanamadım bir türlü hala benimseyemedim sanki hamile değilim çünkü korkuyorum kaybetmekten , herşey bizim için Rabbim hayırlısını versin
bende ikizlerim olsun çok istedim allah biliyorya kalbimi..ama olmazsa daha işim kolay olur,belkide bu kadar uğraşmışken iki taneler olsun istedim..inşallah ikiside seninle olur,inşallah ikisinide kucağına alısın cnm
Bende olmuştu canım 8. gün birkaç gün sürdü damla damla ama uzun sürerse ve fazla olursa dr gitmekte fayda var
geçen sefer yaşamıştım çok korktuk..herkez yaşamıyor,yaşatmaın rabbim bize,çok korkutucu bişey,hamile arkadaşalrdan biride yaşamıştı bu topikte oda baya korktu,bi sorun olmadı çok şükür..inşallah yaşamayız yaa:18::18::18:sorunlar bizden uzak olsun
Arkadaşlar merhaba, daha önce de yazmıştım. 28 Ekim'de transferim oldu, Cuma günü test günüm ama ben de hiçbir belirti yok. Sadece bazen adet olmadan önce de olan garip bir göğüs sızlaması gelip gidiyor. Ben normalde de adet olacağımı bu sızıdan anlardım.. Bu ilk dememem ama o kadar çok umut bağladım ki.. Olmazsa ne yapacağım hiç bilmiyorum (((
kizlar hepinize selam bizi bizden baska cok fazla insanin anlamayacagini dusundugum icin size benim hikayemi anlatmaya karar verdim. 2.5 yillik evliyim . esimin isi ndeniyle radyasyon aliyordu ve 6 ayin sonunda korunmamamiza ragmen hala hamile kalmamistim. esime sprem testi yaptirdigimizda kotu bir sonuc ortaya cikmisti ama dr bize bir tane bile olsa yeter diyordu. ilk tedavimde bendede sorun oldugu ortaya cikmisti. bu bize buyuk sok yasatti cunku benim adetlerim hep cok duzenli olmustur hic sorun yasamamistim. dr un bana verdigi ilaclara ragmen insanlar 10 tane yumurta uretiyorken bende sadece 1 tane yumurta olmustu ve sonuc husran. ikinci tedavimde biraz daha iyiydi 3 tane yumurtam olustu ama sonuc ondada yoktu. en kotusu 3. suydu yumurta transferine hickira hickira aglayarak girdim. yumurtalarimin kalitesinin kotu oldugunu soyledi dr esim uzulmesin diye transferi yaptirmistim. ama gene bundanda sonuc alamayinca aslinda ben artik birakmaya karar vermistim ama dr un iknasiyla hic ara vermeden ilk adetimde yeniden tedaviye basladik. (hayatim boyunca 1 yildir yedigim igneleri bir daha yemem diye dusunuyorum:))..) bu seferde 3 tane yumurta urettim ama bunu sadece 2 tanesi transfere uygundu. transfer yapildi. bekleme sureci en kotusu zaten normalde akip giden gunler duruyor saatler zor ilerliyor o zamanlarda. ama bu beklemeye degermis. . 4. de sonunda hamile kaldim. cok rahat bir hamilelik surecimin ardindan 38 haftada ilk defa ameliyat olacagim icin bir korku ben bu cocuga nasil bakacagim diye bir endise ve evin tiklim tiklim olmasinin sikintisini yasiyordum. sezeryan gunu geldi ve hastaneye gittik ben insalara cok rahat gozukmeye calisirken hemsire geldi ve artik gidelim dedi...... bi aglama sesi duyuyordum ama onu goremiyordum gobek kordonu kesildi ve gosterdiler baba bebegimi ilk soyledigim sey bu cok cirkin lafiydi. basik surat simsiyah saclar daha yikamadiklari icin una bulanmis gibi bembeyaz bisiy duruyordu onumde.. sonuda kucagimdaydi. simdiyse besiginde uyuyor guzel prensesim benim yarin 3 aylik olacak isallah teyzeleri. allah kimsenin kucagini bos birakmasin. su an ondan onceki hayatimi hatirlamiyorum bile. asla umutsuz olmayin allah evinize bi nefes daha verecekse olur. 1 inde olmaz 2 sinde olur hep umutlu davranin allah hepinizin yardimcisi olsun. sevgilerle.
sakın umutsuzluğa kapılma herkeste belirti olacak diye birşey yok daha çok erken. Cuma gününe kadar sabret ve hep olumlu düşün. İnşallah pozitifi göreceksin..
çok zormuş evet ama ikside tek seferde büyüyüp çıkıyor işte..kaybolan zamanı telafi gibide oluyor tek seferde iki çocuk sahibi olmak..Amin canım inşallah sağlıkla gelirler.bende tek bebek istedim eşim ikiz istiyordu,ikiz zormuş canım ya doktorum transferi yaparken inşallah teki tutar demişti kendim için değilde onları sağlıkları için endişeliyim hayırlısı artık .Senin belli değil mi daha canım?
iyide 13.gün test için nie bekliosunki senin bugün 11.günü git yaptır,rahatlamana yardımcı olur belki,zamanı gelmedimi hayatımArkadaşlar merhaba, daha önce de yazmıştım. 28 Ekim'de transferim oldu, Cuma günü test günüm ama ben de hiçbir belirti yok. Sadece bazen adet olmadan önce de olan garip bir göğüs sızlaması gelip gidiyor. Ben normalde de adet olacağımı bu sızıdan anlardım.. Bu ilk dememem ama o kadar çok umut bağladım ki.. Olmazsa ne yapacağım hiç bilmiyorum (((
çok güzel bir hikaye paylaştığın için çok teşekkürkizlar hepinize selam bizi bizden baska cok fazla insanin anlamayacagini dusundugum icin size benim hikayemi anlatmaya karar verdim. 2.5 yillik evliyim . esimin isi ndeniyle radyasyon aliyordu ve 6 ayin sonunda korunmamamiza ragmen hala hamile kalmamistim. esime sprem testi yaptirdigimizda kotu bir sonuc ortaya cikmisti ama dr bize bir tane bile olsa yeter diyordu. ilk tedavimde bendede sorun oldugu ortaya cikmisti. bu bize buyuk sok yasatti cunku benim adetlerim hep cok duzenli olmustur hic sorun yasamamistim. dr un bana verdigi ilaclara ragmen insanlar 10 tane yumurta uretiyorken bende sadece 1 tane yumurta olmustu ve sonuc husran. ikinci tedavimde biraz daha iyiydi 3 tane yumurtam olustu ama sonuc ondada yoktu. en kotusu 3. suydu yumurta transferine hickira hickira aglayarak girdim. yumurtalarimin kalitesinin kotu oldugunu soyledi dr esim uzulmesin diye transferi yaptirmistim. ama gene bundanda sonuc alamayinca aslinda ben artik birakmaya karar vermistim ama dr un iknasiyla hic ara vermeden ilk adetimde yeniden tedaviye basladik. (hayatim boyunca 1 yildir yedigim igneleri bir daha yemem diye dusunuyorum:))..) bu seferde 3 tane yumurta urettim ama bunu sadece 2 tanesi transfere uygundu. transfer yapildi. bekleme sureci en kotusu zaten normalde akip giden gunler duruyor saatler zor ilerliyor o zamanlarda. ama bu beklemeye degermis. . 4. de sonunda hamile kaldim. cok rahat bir hamilelik surecimin ardindan 38 haftada ilk defa ameliyat olacagim icin bir korku ben bu cocuga nasil bakacagim diye bir endise ve evin tiklim tiklim olmasinin sikintisini yasiyordum. sezeryan gunu geldi ve hastaneye gittik ben insalara cok rahat gozukmeye calisirken hemsire geldi ve artik gidelim dedi...... bi aglama sesi duyuyordum ama onu goremiyordum gobek kordonu kesildi ve gosterdiler baba bebegimi ilk soyledigim sey bu cok cirkin lafiydi. basik surat simsiyah saclar daha yikamadiklari icin una bulanmis gibi bembeyaz bisiy duruyordu onumde.. sonuda kucagimdaydi. simdiyse besiginde uyuyor guzel prensesim benim yarin 3 aylik olacak isallah teyzeleri. allah kimsenin kucagini bos birakmasin. su an ondan onceki hayatimi hatirlamiyorum bile. asla umutsuz olmayin allah evinize bi nefes daha verecekse olur. 1 inde olmaz 2 sinde olur hep umutlu davranin allah hepinizin yardimcisi olsun. sevgilerle.
kizlar hepinize selam bizi bizden baska cok fazla insanin anlamayacagini dusundugum icin size benim hikayemi anlatmaya karar verdim. 2.5 yillik evliyim . esimin isi ndeniyle radyasyon aliyordu ve 6 ayin sonunda korunmamamiza ragmen hala hamile kalmamistim. esime sprem testi yaptirdigimizda kotu bir sonuc ortaya cikmisti ama dr bize bir tane bile olsa yeter diyordu. ilk tedavimde bendede sorun oldugu ortaya cikmisti. bu bize buyuk sok yasatti cunku benim adetlerim hep cok duzenli olmustur hic sorun yasamamistim. dr un bana verdigi ilaclara ragmen insanlar 10 tane yumurta uretiyorken bende sadece 1 tane yumurta olmustu ve sonuc husran. ikinci tedavimde biraz daha iyiydi 3 tane yumurtam olustu ama sonuc ondada yoktu. en kotusu 3. suydu yumurta transferine hickira hickira aglayarak girdim. yumurtalarimin kalitesinin kotu oldugunu soyledi dr esim uzulmesin diye transferi yaptirmistim. ama gene bundanda sonuc alamayinca aslinda ben artik birakmaya karar vermistim ama dr un iknasiyla hic ara vermeden ilk adetimde yeniden tedaviye basladik. (hayatim boyunca 1 yildir yedigim igneleri bir daha yemem diye dusunuyorum:))..) bu seferde 3 tane yumurta urettim ama bunu sadece 2 tanesi transfere uygundu. transfer yapildi. bekleme sureci en kotusu zaten normalde akip giden gunler duruyor saatler zor ilerliyor o zamanlarda. ama bu beklemeye degermis. . 4. de sonunda hamile kaldim. cok rahat bir hamilelik surecimin ardindan 38 haftada ilk defa ameliyat olacagim icin bir korku ben bu cocuga nasil bakacagim diye bir endise ve evin tiklim tiklim olmasinin sikintisini yasiyordum. sezeryan gunu geldi ve hastaneye gittik ben insalara cok rahat gozukmeye calisirken hemsire geldi ve artik gidelim dedi...... bi aglama sesi duyuyordum ama onu goremiyordum gobek kordonu kesildi ve gosterdiler baba bebegimi ilk soyledigim sey bu cok cirkin lafiydi. basik surat simsiyah saclar daha yikamadiklari icin una bulanmis gibi bembeyaz bisiy duruyordu onumde.. sonuda kucagimdaydi. simdiyse besiginde uyuyor guzel prensesim benim yarin 3 aylik olacak isallah teyzeleri. allah kimsenin kucagini bos birakmasin. su an ondan onceki hayatimi hatirlamiyorum bile. asla umutsuz olmayin allah evinize bi nefes daha verecekse olur. 1 inde olmaz 2 sinde olur hep umutlu davranin allah hepinizin yardimcisi olsun. sevgilerle.
hadi git yaptır hep beraber delirelim buradainşallah canım ama korkmamak elimde değil, eğer poztif olursa herhalde sevinçten delireceğim:) moral verdiğin için çok teşekkürler:)
hadi git yaptır hep beraber delirelim burada
geçen seferdede bu seferdede doktorum benden 11. gün tahlili istedi...hiç 12 yi beklemedim...doktordan doktora değişiyor..çıkar bence..barenim dayanamadı 7.gün yaptı çıktı,o kadar erken yap demiorum tabide..11.gün olmuşay ne bileyim kızlar hastanede 9 Kasım'da test yaptıracaksın dediler, çıkar mı ki şimdi..:)
geçen seferdede bu seferdede doktorum benden 11. gün tahlili istedi...hiç 12 yi beklemedim...doktordan doktora değişiyor..çıkar bence..barenim dayanamadı 7.gün yaptı çıktı,o kadar erken yap demiorum tabide..11.gün olmuş
Kızlar moralim çok bozuk keseyi görmeyegittik, keseyi gördük ama içinde bebek yok dedi haftaya bi daha gideceğim, belki küçük olduğu için görülmemiştir yada boş gebeliktir, herşeye hazırlıklı ol dedi, moralim çok bozuk sabahtan beri ağlıyorum, 6+2 haftalık ama 5,5 haftalık görünüyor, dua edin kızlar bebeğim benimle olsun...
bence sen bekle bi kaçgün daha selincim:) benim yarın 8. günü oluyor ..ben de yarın yaptırsam mı ?? :):) bişi çıkar mı sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?