- 12 Nisan 2012
- 789
- 42
- 118
burcu yok maalesef,dün yaptırdı dimi oburcudan hala haber yokmuuuu???????
ay ne bileyim kızlar hastanede 9 Kasım'da test yaptıracaksın dediler, çıkar mı ki şimdi..:)
bence sen bekle bi kaçgün daha selincimdüşük çıkınca insan neye uğradığını şaşıyor ,şöyle hamileyim diyebilceğin bir değer çıkıncaya kadar beklemeni tavsiye ederim,şöyle 10.güne kadar
:) benim yarın 8. günü oluyor ..ben de yarın yaptırsam mı ?? :):) bişi çıkar mı sizce ?
burcu yok maalesef,dün yaptırdı dimi o
burcu yok maalesef,dün yaptırdı dimi o
yok sen biraz daha bekle çıkmazsa boşu boşuna üzülmüş olursun..sonuçta 8.günde bebek olsa da çıkmayabiliyor..
ne biliyim cnm ya delirticek beni bu beklemek ... 11.günde olsam çoktaaaan yaptırmıştım :)
Kızlar moralim çok bozuk keseyi görmeyegittik, keseyi gördük ama içinde bebek yok dedi haftaya bi daha gideceğim, belki küçük olduğu için görülmemiştir yada boş gebeliktir, herşeye hazırlıklı ol dedi, moralim çok bozuk sabahtan beri ağlıyorum, 6+2 haftalık ama 5,5 haftalık görünüyor, dua edin kızlar bebeğim benimle olsun...
bence de çıkar hadi git yaptır :))
canım benim ben de seni merak ediyordum ben de fazla giremiyorum eskisi gibi ,karnından mı vajinal mi baktı canım üzülme emi bebeğini göreceksin haftaya inşaalllah,ben geçen hafta gittim dayanamadım keseyi gördük 2 hafta sonra gel dedi haftaya gitmem gerekiyodu ama bu akşam ben de dr a gitcem dün hafif kanamam oldu çok korkuyorum allahım ne olursun bize yardım et ,dualarımızı duy,hakkımızda hayırlısını ver ...amin..
kızlar elektrik süpürgesini kaldırdım kasılmam oldu gibi hissediyorum..bu dönemde kasılma olması normalmi???yoksa süpürgeyi kaldırdım die bebişime bişeymi oldu????çok ağır bişey değilki oda yani:18::18::18::18::18:
ya üst kattaydı..perdeciler geldi onlar istediler çıktım indirdim bende..boş bulundum düşünemedim..ama ıkınarakda kaldırmam tabii,normal büyüklükte süpürge işte..evet yaa ben 8 ay naapıcam:18::18::18::18:kıyamam sana korkma tatlım bişi olmaz sen yinede kaldırma tekerlekli onlar sürükle kısssss
nasıl geçircen yoksa koca 8 ay daha var eyvah eyvahhhhhh
kızlar elektrik süpürgesini kaldırdım kasılmam oldu gibi hissediyorum..bu dönemde kasılma olması normalmi???yoksa süpürgeyi kaldırdım die bebişime bişeymi oldu????çok ağır bişey değilki oda yani:18::18::18::18::18:
ya üst kattaydı..perdeciler geldi onlar istediler çıktım indirdim bende..boş bulundum düşünemedim..ama ıkınarakda kaldırmam tabii,normal büyüklükte süpürge işte..evet yaa ben 8 ay naapıcam:18::18::18::18:
haklısın ama yaptım işte boş bulundum...inşllah bişey olmamıştır,zorlanmadım ama kasılınca korktum,hafif sandığımız şeyler bile tehlikeli belkide...belkide eğilmek bile...bundan sonrada elimi bişeye sürmem:18::18::18::18:haydaa ne süpürgesi yaw senin dinleniyor olman gerekiyor şu anda.. belli bir yere kadar sürükleseydin keşke sonra da perdecilerden rica ederdin rahatsızım kaldıramıyorum siz alır mısınız diye..aman diyim arkadaşlar yüzdünüz yüzdünüz kuyruğuna geldnizi böyle hatalar yapmayın nolur..bunlar bir anlık şeyler..kendinize çok dikkat edin..
kızlar hala haber yok mu? çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?