Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

canım benim ben de seni merak ediyordum ben de fazla giremiyorum eskisi gibi ,karnından mı vajinal mi baktı canım üzülme emi bebeğini göreceksin haftaya inşaalllah,ben geçen hafta gittim dayanamadım keseyi gördük 2 hafta sonra gel dedi haftaya gitmem gerekiyodu ama bu akşam ben de dr a gitcem dün hafif kanamam oldu çok korkuyorum allahım ne olursun bize yardım et ,dualarımızı duy,hakkımızda hayırlısını ver ...amin..

cnm kanaman devam etmiyorsa ve ara ara oluyorsa o yerleşme kanamasıdır. Bende de olmuştu. Sakın korkma akşam sağlıklı bir şekilde göreceksin bebişi ben inanıyorum..

kızlar elektrik süpürgesini kaldırdım kasılmam oldu gibi hissediyorum..bu dönemde kasılma olması normalmi???yoksa süpürgeyi kaldırdım die bebişime bişeymi oldu????çok ağır bişey değilki oda yani:18::18::18::18::18:

kıyamam sana korkma tatlım bişi olmaz sen yinede kaldırma tekerlekli onlar sürükle kısssss
nasıl geçircen yoksa koca 8 ay daha var eyvah eyvahhhhhh

kıyamam sana korkma tatlım bişi olmaz sen yinede kaldırma tekerlekli onlar sürükle kısssss
nasıl geçircen yoksa koca 8 ay daha var eyvah eyvahhhhhh
ya üst kattaydı..perdeciler geldi onlar istediler çıktım indirdim bende..boş bulundum düşünemedim..ama ıkınarakda kaldırmam tabii,normal büyüklükte süpürge işte..evet yaa ben 8 ay naapıcam:18::18::18::18:

haydaa ne süpürgesi yaw senin dinleniyor olman gerekiyor şu anda.. belli bir yere kadar sürükleseydin keşke sonra da perdecilerden rica ederdin rahatsızım kaldıramıyorum siz alır mısınız diye..aman diyim arkadaşlar yüzdünüz yüzdünüz kuyruğuna geldnizi böyle hatalar yapmayın nolur..bunlar bir anlık şeyler..kendinize çok dikkat edin..

haklısın ama yaptım işte boş bulundum...inşllah bişey olmamıştır,zorlanmadım ama kasılınca korktum,hafif sandığımız şeyler bile tehlikeli belkide...belkide eğilmek bile...bundan sonrada elimi bişeye sürmem:18::18::18::18:

canım sen yine de dikkat et..yüksekte bi yere uzanma çok eğilme ağır ve ani hareket etme..Onca zahmet çektik bi hareketimizle boşa gitmesin demi...dikkat edelim hepimizde kızlar bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…