Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

canım geçmiş olsun umarım önemli bişey yoktur doktordan gelince bize mutlaka haber ver olur mu

Olumsuz düşünmeyin ne olur..İnşallah cuma günü o güzel haberi burada birlikte kutlarız..Ollumlu güzel düşünelim güzel olsun..Olmazsa korkusu tedirginliği olmasın içinde inşallah güzel olsun sonuç

çok teşekkürler desteğin için, elimden geldiğince olumlu düşünmeye çalışıyorum ama bir yandan bebeğimin benimle olduğuna dair bir belirti bekliyorum.. Olmayınca da acaba benimle değil mi diye endişeleniyorum.

kizlarr,
250 ml.puregon yapiyorum 5 gündür.300 lük puregonu 250 ye bölüp yapiyodum.300lük puregon ama icinde 360 ml.varmis.ben de niye cok artiyo ki bu diye benmi yanlis yapiyorum ki diye kalanida yapiyordum..bugün farkettim 360 ml.icinde oldugunu.karisik oldu ama söyle diyim.5 günde toplam 190 ml.fazla puregon yapmis oldum:18::18::18:bugün igneleri hesaplayinca anladim.kisacasi kizlar dozu astigim icin kötü bir sonuc olurmuu:18:yarin kontrolüm var.cok korkuyorumm:18:kendime kiziyorum kac saattir..nasil yaptim nasil diye.nolur bisey söyleyin..

canım geç döllenmiştir belkide çok fark yok ki çokta geride değilsin bence 6. haftada görülmüştü benim bence kafana takma iyi olucak allahın izniyle 7. haftaya kadar görülmeyenler var yolk kesesini sorsaydın keşke hayırlısı olsun cnm hakkında dualarımız seninle sende bizi ihmal etme iyi haberlerini bekliyoruz cnm

canım bende progon yapıyorum 2 günde 200 200 yapıyoru onu çok tembihlediler bize seni bilgilendirmediler mi cnm

bir şey olamıştır Allahın izniyle canım ama çok daha dikatlı olmamız lazım...

hıı bu arada kızlar yumurtalarınızı embriyoskopa mı koydurucaksınız?bi de kaç tane transfer edicek doktorunuz?

embiriyoskop değil canım olsa bilgi verirlerdi sanırım bende daha yeni tvde gördüm bi çift yaptırmıştı ikiz bebişlerine hamile kalmış daha iyi diyorlar gittiğin merkez yapıyorsa değerlendirmekte fayda var canım... ilk denemem olcağı için tek emriyo transfer oluyormuş...

gribin anesteziye etkisi yok cnm...ne hastaları acil ameliyata alıyolar,sen sıkma canım güzelce ver yumoşları emin ellere..zor kısmı atlatıyosun hadi bakalım allahım kolaylatsın

sağolsın canım gerçektende zor kısmı bitti şükürler olsun...bugüne bir şeyim kalmadı canım narkoz verirkende sıkıntı olmadı...
nasıl uyuduğumu hatırlamıyorum zaten ama uyanmadan ağlamaya başlamışım uyandığımdada ağrıyla uyandım zaten ilk ağrı hissi kötüydü baya ağrı kesici vurdular ve 15 dk içinde o yoğun ağrı geçti dayanabileceğim bi hal aldı şimdi evdeyim çok şükür iyim nefes alırken ve dönerken ağrım oluyor ama olur okadar binlerce şükürler olsun Rabbime herşey güzel gidiyor öylede devam eder inşallah...12 yumurta toplamışlar bakalım yarına arıyacaklar kaç tanesi döllenmiş...

SOHPPİNG sen ne yaptın nasıl geçti opun canım...

Son düzenleme:
canım sen yine de dikkat et..yüksekte bi yere uzanma çok eğilme ağır ve ani hareket etme..Onca zahmet çektik bi hareketimizle boşa gitmesin demi...dikkat edelim hepimizde kızlar bence :)
haklısın cnm yok tövbe..bugün öyle tırstımki...korku iyidir hala hamiş olduğumuzun farkında değiliz bence ondan oluyor..neyse bakalım inşallah bişey olamamıştır milimetrik canlıma:18::18::18::18:
eksik olmasın çok olsun boşver..450 dozla başlayanlar var,ihtiyaca göre yapılıyor ama eksik olması daha kötü bence..bence yumurtaların büyük büyük olcak,doktoruna bir danış,ben tedavini etkileyeceğini olumsuz birşeye neden olcağını düşünmüyorum cnm..sonuçta kullandığın ilaç dozu azcık değişmiş korkma sen

bilgilendirdiler yani bisey olur demiine olur ki:18::18:
cnm farklı bişey kullanmıyosunki..kullandığın ilaç sonuçta..senin yaptığından daha fazla vuranlar var..noolcak hiç bişey olmaz azcık yumoşlar büyük olur ama tedaviyi etkilemez bence doktorunla bir konuş belki sonraki dozları azaltır...

bilgilendirdiler yani bisey olur demiine olur ki:18::18:

ya cnm benim doktorum dediği ihtiyaca göre veriliyomuş mesala sana 250 demiş bana 200 kimine 300 bence bişii olmaz cnm en inyisi bi sürü yumurtan olmuştur:))) sıkma canını bence sorun olmaz doktorunu dersin bundan sonraki dozları ona göre ayarlar senin daha 5 doz olmş ben 8.ciyi oldum dahada vericek tahminimce..

canim ben yumoslarim gelismemistir diye korkuyorum.fazla hormon hormonlarimin dengesini bozduysaawallahi kafayi yiyecegim.190 ml.cok fazla degil demi ?????

canim ben yumoslarim gelismemistir diye korkuyorum.fazla hormon hormonlarimin dengesini bozduysaawallahi kafayi yiyecegim.190 ml.cok fazla degil demi ?????
yok cnm nerden çıkarıyorsun bunu...bu iğneyi sandığımızdan çok çok fazla dozda kullananlar var..hem ben o kadar ayrıntılı hesapladıklarını düşünmüyorum bende sağlıkçıyım..hem fazlası zarar olsa ilaç firmaları ööyle kolayca kafalarına göre fazla fazla koyamazlar o tüplere...azı zarar olduğu için koyabiliyorlaar..fazlası zarar olsa yapamazlar o işi..yumurtaların süper büyümüştür merak etme sen

olurmu canım zaten pregon gelişsin diye seninkiler fazlazıyla gelişmiştir cumartesi günü 10 tane yuurtam vardı salı 20 oldu yarın yine kontrolüm var bakalım kaç olucak yani demek istediğim gelişmiştir seninkilerde ama doktoruna mutlaka söyle doz ayarlamasını ona göre yapar olur canm ya anlıyorum seni stres yapıyosun ama bak gör bişii olmaz allahın izniyle çünkü sen farklı dozlar yapmamışsın hep aynı dozda devam etmişsin önemli olan o bence...

Son düzenleme:
tunamasal çok pozitifsin canım sağolasın öyle diyince heycanlandım vallahı Allahım hepimizin yüzünü güldürsün

190 tabiki fazla değil..bir dozda bile 200 vuruyomuşsun...sen hesapla bir dozda yaptığından bile daha az..hem merak etme hepimizin tedavi süresince hataları olmuştur..senin yaptığınıda yapan başkalarıda olmuştur,bişey olmaz en çok son dozu yaptırmaz doktor eşitlenir...önemli olan o dozu vücuduna alman

Bu sabah sonucumu aldim, degerim 398 cikmis kizlarrrr. Sevinmek icin erken biliyorum ancak yine ee rahatladim diyebilirim bi nebze. Umarim Cuma gunu de deger ikiye katlar ve sonra hersey sorunsuz devam eder.... Simdi disari cikicam alalacele bunu yazmak icin girdim:) Herkese sevgiler

insaallah canim insaallahh..pazar günü uykudan uyanip yapmistim ignemi.pazartesi o aleti 250 ye ayarladim gene sise bitmesi gerekirken artti.ben sandim ki pazar günü ben uyku sersemi yanlis yaptim.niye artiyor bu dedim 300 lük olunca..yanlis yaptim diye panikledim.ptesiden beri 3 gündür o 190 ml.yi yaptim istee.bugün farkettimki puregon 300 yanindada 0.36 ml yaziyor.yani 360 ml.imis ondan artiyomus.eger panik yapmasaydim dogru yapmismisim.insaallah olumsuz birsey olmaz..

tunamasal çok pozitifsin canım sağolasın öyle diyince heycanlandım vallahı Allahım hepimizin yüzünü güldürsün
pozitif olsakta olmasakta herşey olacağına varıyor cnm...bol bol dua tevekkül gereken özen dikkat...gerisi allahıma emanet..pozitif düşünmekte fayda var cnm hiç olumsuz getirme aklına,rabbim bizim yerimizede hepimiz için hayırlısını bilir yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…