Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

ben olumsuz bişey olacağını zannetmiyorum ama doktoruna mutlaka ve mutlaka söylemen lazımki ona göre dozu ayarlasın..geri dönüşü olmaz bir hata yapmamışsınki cnm herkezin başına gelebilir,telafisi olmayan bişey değil yani

canim cok tesekkür ederim cokk.ucuyodum korkudan nerdeyse..biraz sakinlestim..gerci olan olduu..insaallah vardir bir hayir.insaallah bisey olmaz.cok sagol gülüm..

söylenecek bişey yok cnm süpersiiinnn

Sonuçta hormonlarla yüklendik o kadar ama herkesin vücudu farklı tepki verebiliyo..Kimin belirti olur kiminin olmaz..ona takılma sen. İnşallah seninledir bebeğin..hem endişelenipte bebişini etkileme annişi sen:)

canim cok tesekkür ederim cokk.ucuyodum korkudan nerdeyse..biraz sakinlestim..gerci olan olduu..insaallah vardir bir hayir.insaallah bisey olmaz.cok sagol gülüm..
allah çözemeyeceğimiz dert vermesin cnm....kendini üzme yıpratma boşyere,aynen bencede bir hayır vardır

hayırlı olsun canım:)

canım ben progon kullanmadım ama doktoruna bu şekil anlatırsan o dozun ayarlamasını tekrar yapacaktır...mesela gonal f kullandım 8 gün 187.5 ama 9.gün 112.5 indirdi yumurtanın gelişimine göre, aynı şekilde yumurtanın gelişimine göre bakar yaptın fazla ml yeni ml ayarlar canını sıkma canını...

canim cok tesekkür ederim..insaallah kötü bisey olmamistir..canim masaallah yumoslarina insaallah hepside döllenir.hem ne kadar stres yaptiimm.kac saattir sigara üstüne sigara iciyorum.kendime cok kizginim.dua edin bisey olmamis olsun..nolur..

cnm ne güzel:)))))))))))))))))))))))) hayırlısı olsun cnm darısı bizim başımıza inşallah:))))))))))))))

canim gözün aydin.hayirli ugurlu olsun bebeginiz.degerin cok iyi masaallahAllah bizlerede nasip etsin amiinnn..

offf canım ya benim eşim yapıyo iğnelerimi 3 tane oluyorum ben dün pregonu yaptıktan sonra ilaç bitti dedi bayılıcaktım nerdeyse çünkü yeni takmıştık 200 lük yapıyo öyle kötü oldum ki meğerse şaka yapmış paşam oturup ağlıcaktım bende sigara içiyorum canım ya hele bu dönem canım o kadar çok istiyo ki daha fazla içiyorum nasıl vicdan azabı duyuyorum bi bilsen doktorum kesinlikle içme diyo ama yok bırakamıyorum

canim ben sigarayi kontrollü mümkün oldugunca az icmeye ugrasiyordum.bugün kac tane ictim bilmiyorumaynen vicdan azabi ,korku
yumurtaliklarim agriyor benim, bazen batiyor otururken.seninde varmi agrin?iki yumurtaligimida agri ile hissediyorum..

bende şu nikotini az sigaralar varya ondan aldım azaltmaya çalışıyorum ama yok oluyo canım ya özellikle sağ tarafımda batmalar çok ağrı yapıyo kolay değilki canım o kadar hormon alıyoruz normal büyümüyo ki çektiklerimize değer inşallah canım güzel haberlerimizi alırız

canim ben yumoslarim gelismemistir diye korkuyorum.fazla hormon hormonlarimin dengesini bozduysaawallahi kafayi yiyecegim.190 ml.cok fazla degil demi ?????

anacımm sen bunları ne takıosun ben 225 vurdum sürekli 190 çok değil.sonra 75 sonra da 50 ve çatlatma iğnesiyle tamamladım 32 yumurtam toplandı 15 döllendi sen doktoruna güven cnm bunları düşünüp stres yapma ...

gözün aydın cnm süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
rabbim tamamına erdirsin inşallah..

Canim merak etme gercekten bi sorun olusturmaz sadece gelisimleri daha fazla olur ve arkadaslarin dedigi gibi doktorda ozaman dozunu ayarlar sikma canini bu fazlasida allah sebeb olmustur insallah bol bol saglikli guzel yumurtalar yapar :))

Canim dikkatli ol biraz gobeciginde bebisin var unutma okadar sabrediyoruz bi 9 ayda sik disini kibirdama fazla ondan sonra zaten oturmaya dahi vaktin olmayacak bol bol o kirletir sen supurursun

hayirli olsun canimm insallah hersey istedigin gibi olur...ayy pazartesi insallah bende guzel haberlerle gelirim

benimde sigara sorunu var ya gunde 3 taneyle idare edim diyorum ama catliyorum resmen jelin etkisinden dolayi ictigimde mide bulantim cok oluyor fakat her anda elimde olsun istiyorum biz nasil bas edecegizki bu lanet olasi sigrayla sakiz falan kullandim bi hafta icmedim sonrasi full gaz devam:)

hayırlı olsun cnm Allah kucagına almayı nasip etsin inşallah biz de güzel haberler paylaşırız sizlerle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…