- 12 Nisan 2012
- 789
- 42
- 118
ben olumsuz bişey olacağını zannetmiyorum ama doktoruna mutlaka ve mutlaka söylemen lazımki ona göre dozu ayarlasın..geri dönüşü olmaz bir hata yapmamışsınki cnm herkezin başına gelebilir,telafisi olmayan bişey değil yaniinsaallah canim insaallahh..pazar günü uykudan uyanip yapmistim ignemi.pazartesi o aleti 250 ye ayarladim gene sise bitmesi gerekirken artti.ben sandim ki pazar günü ben uyku sersemi yanlis yaptim.niye artiyor bu dedim 300 lük olunca..yanlis yaptim diye panikledim.ptesiden beri 3 gündür o 190 ml.yi yaptim istee.bugün farkettimki puregon 300 yanindada 0.36 ml yaziyor.yani 360 ml.imis ondan artiyomus.eger panik yapmasaydim dogru yapmismisim.insaallah olumsuz birsey olmaz..
190 tabiki fazla değil..bir dozda bile 200 vuruyomuşsun...sen hesapla bir dozda yaptığından bile daha az..hem merak etme hepimizin tedavi süresince hataları olmuştur..senin yaptığınıda yapan başkalarıda olmuştur,bişey olmaz en çok son dozu yaptırmaz doktor eşitlenir...önemli olan o dozu vücuduna alman
Bu sabah sonucumu aldim, degerim 398 cikmis kizlarrrr. Sevinmek icin erken biliyorum ancak yine ee rahatladim diyebilirim bi nebze. Umarim Cuma gunu de deger ikiye katlar ve sonra hersey sorunsuz devam eder.... Simdi disari cikicam alalacele bunu yazmak icin girdim:) Herkese sevgiler
çok teşekkürler desteğin için, elimden geldiğince olumlu düşünmeye çalışıyorum ama bir yandan bebeğimin benimle olduğuna dair bir belirti bekliyorum.. Olmayınca da acaba benimle değil mi diye endişeleniyorum.
allah çözemeyeceğimiz dert vermesin cnm....kendini üzme yıpratma boşyere,aynen bencede bir hayır vardırcanim cok tesekkür ederim cokk.ucuyodum korkudan nerdeyse..biraz sakinlestim..gerci olan olduu..insaallah vardir bir hayir.insaallah bisey olmaz.cok sagol gülüm..
Bu sabah sonucumu aldim, degerim 398 cikmis kizlarrrr. Sevinmek icin erken biliyorum ancak yine ee rahatladim diyebilirim bi nebze. Umarim Cuma gunu de deger ikiye katlar ve sonra hersey sorunsuz devam eder.... Simdi disari cikicam alalacele bunu yazmak icin girdim:) Herkese sevgiler
insaallah canim insaallahh..pazar günü uykudan uyanip yapmistim ignemi.pazartesi o aleti 250 ye ayarladim gene sise bitmesi gerekirken artti.ben sandim ki pazar günü ben uyku sersemi yanlis yaptim.niye artiyor bu dedim 300 lük olunca..yanlis yaptim diye panikledim.ptesiden beri 3 gündür o 190 ml.yi yaptim istee.bugün farkettimki puregon 300 yanindada 0.36 ml yaziyor.yani 360 ml.imis ondan artiyomus.eger panik yapmasaydim dogru yapmismisim.insaallah olumsuz birsey olmaz..
olurmu canım zaten pregon gelişsin diye seninkiler fazlazıyla gelişmiştir cumartesi günü 10 tane yuurtam vardı salı 20 oldu yarın yine kontrolüm var bakalım kaç olucak yani demek istediğim gelişmiştir seninkilerde ama doktoruna mutlaka söyle doz ayarlamasını ona göre yapar olur canm ya anlıyorum seni stres yapıyosun ama bak gör bişii olmaz allahın izniyle çünkü sen farklı dozlar yapmamışsın hep aynı dozda devam etmişsin önemli olan o bence...
canim cok tesekkür ederim..insaallah kötü bisey olmamistir..canim masaallah yumoslarina insaallah hepside döllenir.hem ne kadar stres yaptiimm.kac saattir sigara üstüne sigara iciyorum.kendime cok kizginim.dua edin bisey olmamis olsun..nolur..
offf canım ya benim eşim yapıyo iğnelerimi 3 tane oluyorum ben dün pregonu yaptıktan sonra ilaç bitti dedi bayılıcaktım nerdeyse çünkü yeni takmıştık 200 lük yapıyo öyle kötü oldum ki meğerse şaka yapmış paşam oturup ağlıcaktım bende sigara içiyorum canım ya hele bu dönem canım o kadar çok istiyo ki daha fazla içiyorum nasıl vicdan azabı duyuyorum bi bilsen doktorum kesinlikle içme diyo ama yok bırakamıyorum
canim ben sigarayi kontrollü mümkün oldugunca az icmeye ugrasiyordum.bugün kac tane ictim bilmiyorumaynen vicdan azabi ,korku
yumurtaliklarim agriyor benim, bazen batiyor otururken.seninde varmi agrin?iki yumurtaligimida agri ile hissediyorum..
canim ben yumoslarim gelismemistir diye korkuyorum.fazla hormon hormonlarimin dengesini bozduysaawallahi kafayi yiyecegim.190 ml.cok fazla degil demi ?????
insaallah canim insaallahh..pazar günü uykudan uyanip yapmistim ignemi.pazartesi o aleti 250 ye ayarladim gene sise bitmesi gerekirken artti.ben sandim ki pazar günü ben uyku sersemi yanlis yaptim.niye artiyor bu dedim 300 lük olunca..yanlis yaptim diye panikledim.ptesiden beri 3 gündür o 190 ml.yi yaptim istee.bugün farkettimki puregon 300 yanindada 0.36 ml yaziyor.yani 360 ml.imis ondan artiyomus.eger panik yapmasaydim dogru yapmismisim.insaallah olumsuz birsey olmaz..
kızlar elektrik süpürgesini kaldırdım kasılmam oldu gibi hissediyorum..bu dönemde kasılma olması normalmi???yoksa süpürgeyi kaldırdım die bebişime bişeymi oldu????çok ağır bişey değilki oda yani:18::18::18::18::18:
bende şu nikotini az sigaralar varya ondan aldım azaltmaya çalışıyorum ama yok oluyo canım ya özellikle sağ tarafımda batmalar çok ağrı yapıyo kolay değilki canım o kadar hormon alıyoruz normal büyümüyo ki çektiklerimize değer inşallah canım güzel haberlerimizi alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?