hürrem çok heyecanlı:)))
hic sorma canim dudak tirnak bisey kalmadi isira isira:))
benimde sigara sorunu var ya gunde 3 taneyle idare edim diyorum ama catliyorum resmen jelin etkisinden dolayi ictigimde mide bulantim cok oluyor fakat her anda elimde olsun istiyorum biz nasil bas edecegizki bu lanet olasi sigrayla sakiz falan kullandim bi hafta icmedim sonrasi full gaz devam:)
elf ,shopping nasıl geçti opunuz?
canım 3 tane içiyosan ne mutlu ben ooooooo çoook içiyorum çok zor canım ya nasıl olucak bilmiyorum
aynen canım ya hiç boş durmuyorum sürekli yeme halindeyim folic asit alıyoruz bana o yediriyo iyi biliyorum ama göbeğim şişti sürekli yiyorum üşenmiyorum hergün tatlı yapıyorum falan napalım yeterki olsunda şişelim.... razıyım herşeye...belki hamile kalirsak birakiriz ben umudu ona baglamisim.. ne mutlu banada buna karsilik lop lop et olacak kadar cok yiyorum onu ne yapcaz:))
iki gündür haber veremedim ben hala istanbuldayım test günü için eşim gelmişti dün akşam tekrardan döndü
asıl haber ise hep başlarken geçikmiş bir tedavi olduğunu hayatımda yeni bir sayfa açtığımı söylemiştim
allahıma şükürler olsunki
yeni sayfamda aramıza yeni bir hayat katılacak
yazarken bile mutluluğumu ifade edemiyorum
hamileyim hamileyim
canımm çook sevindim..günlerdir merak içindeydik ama çook şükür güzel haberle döndün hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahhh:))
iki gündür haber veremedim ben hala istanbuldayım test günü için eşim gelmişti dün akşam tekrardan döndü
asıl haber ise hep başlarken geçikmiş bir tedavi olduğunu hayatımda yeni bir sayfa açtığımı söylemiştim
hamileyim hamileyim
hamileyim hamileyim
canım 3 tane içiyosan ne mutlu ben ooooooo çoook içiyorum çok zor canım ya nasıl olucak bilmiyorum
kızlarrr ben dayanamadım bu sabah kan testi yaptırdım ...... az önce kan verip geldim ... 31 ekimde aşılamam olmuştu , aşılamanın oldugu gunu 1.gun sayarsak bugun 9.gun ..
biliyorum acele etttim ama ölücem heyecandan napiyim eşime bile söylemedim kan testi yaptırdıgımı kimseyi heyecanlandırmak istemiyorum offf kızlar yaa ne hallere düştük ..
1-2 saate belli olacakmış sonuç bekliyorum ... çok heyecanlıyım yaa
haydaaa yine dayanamadın :)) bak sonuç çıkmazsa boşu boşuna üzülme..çıkadabilir ama çıkmayadabilir..eğeğr bebişin varsa onu da kendini de boşu boşuna üzmüş olursun ama yapmışsın artık bi kere dönüşü yok..hadi bakalım inşallah bişeyler çıkar..hayırlısı..
hamileyim hamileyim
aman arkadaşlar napıyorsunuz siz..tedavi aşamasında bile hiç içmemeniz gerekiyor. Sigaranın yumurta kalitesi üzerinde son derece zararı olduğunu bilmiyor musunuz ...hamile kalınca belki bırakırız demişsiniz belki olur mu yaw kendinizi düşünmüyorsanız bebişlerinizi düşünün..hadi nolur bırakın bak çok üzüldüm emekleriniz var o kadar onları çöpe atmayın..bakın benim eşimin kuzeni hamileliğinde hep sigara içti.. şu anda oğlu 6 yaşında ve hala derdini anlatacak kadar bile konuşamıyor..doğduğunda böbrekleri falan hep sorunluydu..ne olur içmeyiiiinnn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?