Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

canım 3 tane içiyosan ne mutlu ben ooooooo çoook içiyorum çok zor canım ya nasıl olucak bilmiyorum

belki hamile kalirsak birakiriz ben umudu ona baglamisim.. ne mutlu banada buna karsilik lop lop et olacak kadar cok yiyorum onu ne yapcaz:))
aynen canım ya hiç boş durmuyorum sürekli yeme halindeyim folic asit alıyoruz bana o yediriyo iyi biliyorum ama göbeğim şişti sürekli yiyorum üşenmiyorum hergün tatlı yapıyorum falan napalım yeterki olsunda şişelim.... razıyım herşeye...

iki gündür haber veremedim ben hala istanbuldayım test günü için eşim gelmişti dün akşam tekrardan döndü

asıl haber ise hep başlarken geçikmiş bir tedavi olduğunu hayatımda yeni bir sayfa açtığımı söylemiştim

allahıma şükürler olsunki

yeni sayfamda aramıza yeni bir hayat katılacak

yazarken bile mutluluğumu ifade edemiyorum

hamileyim hamileyim

canımm çook sevindim..günlerdir merak içindeydik ama çook şükür güzel haberle döndün hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahhh:))

canımm çook sevindim..günlerdir merak içindeydik ama çook şükür güzel haberle döndün hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahhh:))

canım çok teşekürler evet uzun bir süre buralara uğrayamadım ihmal ettim hiç birşey yapmadan sürekli dinlendim iki gündür eşim yanımda olduğu için yine girip haber veremedim ama okadar çok mutluyumki anlatamam

beşinci denemde bu mutluluğa ulaştım

allah isteyen herkese bu mutluluğu nasip etsin

canımmmm çok sevindim allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin ...tebrikler :))

kızlarrr ben dayanamadım bu sabah kan testi yaptırdım ...... az önce kan verip geldim ... 31 ekimde aşılamam olmuştu , aşılamanın oldugu gunu 1.gun sayarsak bugun 9.gun ..
biliyorum acele etttim ama ölücem heyecandan napiyim eşime bile söylemedim kan testi yaptırdıgımı kimseyi heyecanlandırmak istemiyorum offf kızlar yaa ne hallere düştük ..
1-2 saate belli olacakmış sonuç bekliyorum ... çok heyecanlıyım yaa

ayy ne güzel bir haber bu tebrik ederim ..Allah sağlıkla sıhatle tamamına erdirsin inşallah kendine çok dikkat et..

canım 3 tane içiyosan ne mutlu ben ooooooo çoook içiyorum çok zor canım ya nasıl olucak bilmiyorum

aman arkadaşlar napıyorsunuz siz..tedavi aşamasında bile hiç içmemeniz gerekiyor. Sigaranın yumurta kalitesi üzerinde son derece zararı olduğunu bilmiyor musunuz ...hamile kalınca belki bırakırız demişsiniz belki olur mu yaw kendinizi düşünmüyorsanız bebişlerinizi düşünün..hadi nolur bırakın bak çok üzüldüm emekleriniz var o kadar onları çöpe atmayın..bakın benim eşimin kuzeni hamileliğinde hep sigara içti.. şu anda oğlu 6 yaşında ve hala derdini anlatacak kadar bile konuşamıyor..doğduğunda böbrekleri falan hep sorunluydu..ne olur içmeyiiiinnn..

haydaaa yine dayanamadın :)) bak sonuç çıkmazsa boşu boşuna üzülme..çıkadabilir ama çıkmayadabilir..eğeğr bebişin varsa onu da kendini de boşu boşuna üzmüş olursun ama yapmışsın artık bi kere dönüşü yok..hadi bakalım inşallah bişeyler çıkar..hayırlısı..

9. günde test yapan var mı hiç ? bhcg kaç civarında çıkarsa olumlu oluyor biliyor musun ?

günaydın kızlar,
sürekli okuyorum sizi ama pek yazmıyorum ama şu an sigara konusunun çok döndüğünü görünce yazmak istedim,
bende kullanıyorum bu illeti malesef bırakmak hiç kolay değil heleki böyle stresli dönemlerde ve içmeyenler bu konuda çok şanslı ama bırak denecek kadarda bırakması kolay olmayan çok kötü birşey
bende bırakamadığım için doktora sordum ve aldığım cevabı aynen yazıyorum.
sen şimdi buna bağımlısın ,bu dönemde bide bununla baş etmeye çalışırsan zaten varolan stresin dahada katlanıcak ve bizim sigaradan daha çok istemediğimiz şey stres.
ayrıca vücudun biraz olsun temizlenmesi için bunu en az 6 ay önceden yapmalıydın, tabiki sigara genel olarak herşeye zararlı ama strese girip sinir içinde dolaşmandansa kendini frenleye frenleye tedavine devam etmen senin için dha iyi olacaktır.

tabiki bu durum kesinlikle hamilelik için geçerli değil

kızlar yaaa kan testi sonucum geldi ..31 ekimde aşılama olmuştum .. bugun degerim 5.5 çıktı bu ne demek ?
acil yardım edin nolurrr

gözünüz aydinnhayirli olsun hamileligin.cok sevindim cokk.cok merak etmistik..Allah tamamina erdirsin ,saglikli bir hamilelik gecirirsin insaallahh..darisi basimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…