iki gündür haber veremedim ben hala istanbuldayım test günü için eşim gelmişti dün akşam tekrardan döndü
asıl haber ise hep başlarken geçikmiş bir tedavi olduğunu hayatımda yeni bir sayfa açtığımı söylemiştim
allahıma şükürler olsunki
yeni sayfamda aramıza yeni bir hayat katılacak
yazarken bile mutluluğumu ifade edemiyorum
hamileyim hamileyim
kızlar yaaa kan testi sonucum geldi ..31 ekimde aşılama olmuştum .. bugun degerim 5.5 çıktı bu ne demek ?
acil yardım edin nolurrr
Aşılamayı bilmiyorum ama canım çatlatma iğnesinin etkisi geçtiyse sanırım hamilelik oluşuyor.O iğnenin etkisi kaç gün sürüyor ki?
kızlar yaaa kan testi sonucum geldi ..31 ekimde aşılama olmuştum .. bugun degerim 5.5 çıktı bu ne demek ?
acil yardım edin nolurrr
1 haftayla 10 gün arasında kişiye göre değişiyormuş vücuttan atılması ben 29ekimde olmuştum çatlatma iğnesini 10 günü tamamladım çatlatma iğnesi olalı ..
son adet tarihini söyler misin ?
Kesin birşey diyemiyorki insan yarın tekrar yaptır artarsa kesin hamilesin ama şimdi ne desek yalan olur sanırım çünkü değer düşük ve iğne faktörü var.Hadi bakalım İnşallah bebişin geliyordur.
sat 16 ekim
29 ekim çatlatma iğnesi
31 ekim aşılama
bence hamilesin :) yarın değil ama 3 gün sonra tekrarla derim ben
sağol tatlım yaa inşallah hamileyimdir , bebişim benimledir :)
yok yarın yaptırmam zaten ya cumartesi yada pazartesi yaptırırm tekrar ..
iyi ki varsınız kızlar
doğru diyosun cnm...bana iyi bir ders oldu..dün berbat bi gün geçirdim..hani bişey olsada olmasada bebişler çok küçük varmı yokmu belli değil bişey olsada anlıyamıyosun,iyiysede anlıyamıyosun ah bi büyüseler...belirsizlik çok zor..dün bu olay korkuttu bakalım bugün ne korkutcak...allah yardımcımız olsun yaaaaCanim dikkatli ol biraz gobeciginde bebisin var unutma okadar sabrediyoruz bi 9 ayda sik disini kibirdama fazla ondan sonra zaten oturmaya dahi vaktin olmayacak bol bol o kirletir sen supurursun
kızlar bende içiyordum bıraktım,tam bir tiryakiydim..bıraktım diyip bi anda bıralıp bir daha alıp içmemek gerekiyormuş,ertelerseniz bırakılmıyor,bi anda bırakanlar bırakabiliyor...yerine başka şey koyun canınız sigara istediğinde ne biliyim soda için kahve diycektim bu ara sakın haa...başka şeye sarın onun yerine zaten sigara içme arzusu hemen köreliyorcanım 3 tane içiyosan ne mutlu ben ooooooo çoook içiyorum çok zor canım ya nasıl olucak bilmiyorum
iki gündür haber veremedim ben hala istanbuldayım test günü için eşim gelmişti dün akşam tekrardan döndü
asıl haber ise hep başlarken geçikmiş bir tedavi olduğunu hayatımda yeni bir sayfa açtığımı söylemiştim
allahıma şükürler olsunki
yeni sayfamda aramıza yeni bir hayat katılacak
yazarken bile mutluluğumu ifade edemiyorum
hamileyim hamileyim
cnm benim 5.5 değer düşük tabiki ama benim değerimde düşük biliyosun..bekliceksin kimi erken tutunuyor hemen yüksek çıkıyor,kimide böyle geç tutunuyor değer düşük oluyor..bozma moralini daha gün var sen doktorun dediği gün yaptır bana yükselecek gibi geliyor...10 ve yukarısına gebe diyorlar..iki güne o katlar sen merak etme...bizim topiğinde maşallahı var kızların maşallah değerler çok yüksek ya düşük olunca olmadı gibi hissediliyor..alakası yok önemli olan katlaması..iki gün bekle bakalım olumsuz düşünme,0 da değil yani değerin yükselecek gibi rabbimin izniyle bol bol uzan dinlenkızlarrr ben dayanamadım bu sabah kan testi yaptırdım ...... az önce kan verip geldim ... 31 ekimde aşılamam olmuştu , aşılamanın oldugu gunu 1.gun sayarsak bugun 9.gun ..
biliyorum acele etttim ama ölücem heyecandan napiyim eşime bile söylemedim kan testi yaptırdıgımı kimseyi heyecanlandırmak istemiyorum offf kızlar yaa ne hallere düştük ..
1-2 saate belli olacakmış sonuç bekliyorum ... çok heyecanlıyım yaa
doğru diyosun cnm...bana iyi bir ders oldu..dün berbat bi gün geçirdim..hani bişey olsada olmasada bebişler çok küçük varmı yokmu belli değil bişey olsada anlıyamıyosun,iyiysede anlıyamıyosun ah bi büyüseler...belirsizlik çok zor..dün bu olay korkuttu bakalım bugün ne korkutcak...allah yardımcımız olsun yaaaa
kızlar bende içiyordum bıraktım,tam bir tiryakiydim..bıraktım diyip bi anda bıralıp bir daha alıp içmemek gerekiyormuş,ertelerseniz bırakılmıyor,bi anda bırakanlar bırakabiliyor...yerine başka şey koyun canınız sigara istediğinde ne biliyim soda için kahve diycektim bu ara sakın haa...başka şeye sarın onun yerine zaten sigara içme arzusu hemen köreliyor
cnm çok çok sevindim kaç gündür seni soruyorduk...daha evvel pozitifi görmüşmüydün 5 tedavinde????değerin kaçtı ????hadi gözün aydın rabbim sağsağlım kucağımıza aldırsın inşallah ,darısı bekleyenlerin tedavideki arkadaşların başına inşallah
cnm benim 5.5 değer düşük tabiki ama benim değerimde düşük biliyosun..bekliceksin kimi erken tutunuyor hemen yüksek çıkıyor,kimide böyle geç tutunuyor değer düşük oluyor..bozma moralini daha gün var sen doktorun dediği gün yaptır bana yükselecek gibi geliyor...10 ve yukarısına gebe diyorlar..iki güne o katlar sen merak etme...bizim topiğinde maşallahı var kızların maşallah değerler çok yüksek ya düşük olunca olmadı gibi hissediliyor..alakası yok önemli olan katlaması..iki gün bekle bakalım olumsuz düşünme,0 da değil yani değerin yükselecek gibi rabbimin izniyle bol bol uzan dinlen
amin cnm ben olacağına inanıyorum düşük yada yüksek rabbim sağlıklısını versin bebişimiz bizimle kalsın anne olalım artık yavher gece kabus görüyorum,stres bitmiyor yaşlandığımı hissediyorum,psikolojimiz bozuluyor,ama düşünsene onun tek bir gülümsemesi her şeyi unutturacak
selin keske yarin yaptirsaydin.moralini bozmak istemiyorum ama temkinli sevin canim.cünkü o igneden aldigin hcg sifirlanmadiysa o cikan deger ondanda olabilir.benim dond.tedavimde tutunmaya destek olsun diye yaptirdi doktorum.10 gün sonra bile idrar testinde cok soluk pembe cikiyordu.12.gün degerim 2.30 du.yaani ignedeki hacg cikiyordu idrar testinde bile.
insaallah hamilelikle ilgilidir 5.5 hcg degeri insaallah.temkinli ol canim.
Kızlar bugün 12.gündü tekrar test yaptırdım 132.78 çıktı sonuç.Tayfun hocam herşey yolunda dedi 10 gün sonra kesei görücez inşallah.çok karışık duygulardayım halen inanamıyorum Allahım kimsenin kucağnı boş bırakmasın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?