Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin...

Son düzenleme:
arkadaslar dün cok korkmustum..cok sükür yumoslarim iyilermis.8 tane folikül gördük.bugün ve yarin puregon yapacagim iki defa daha.cumartesi catlatma ignesi..
pazartesi nasipse opu olacak

Aşılamayı bilmiyorum ama canım çatlatma iğnesinin etkisi geçtiyse sanırım hamilelik oluşuyor.O iğnenin etkisi kaç gün sürüyor ki?

1 haftayla 10 gün arasında kişiye göre değişiyormuş vücuttan atılması ben 29ekimde olmuştum çatlatma iğnesini 10 günü tamamladım çatlatma iğnesi olalı ..

1 haftayla 10 gün arasında kişiye göre değişiyormuş vücuttan atılması ben 29ekimde olmuştum çatlatma iğnesini 10 günü tamamladım çatlatma iğnesi olalı ..

Kesin birşey diyemiyorki insan yarın tekrar yaptır artarsa kesin hamilesin ama şimdi ne desek yalan olur sanırım çünkü değer düşük ve iğne faktörü var.Hadi bakalım İnşallah bebişin geliyordur.

sağol tatlım yaa inşallah hamileyimdir , bebişim benimledir :)
yok yarın yaptırmam zaten ya cumartesi yada pazartesi yaptırırm tekrar ..
iyi ki varsınız kızlar

normalde yumurtlama tarihinden itibaren 12.gün yükselmeye başlıyor bu hormon..senin daha 10 gün olmuş yumurtan oluşalı ona rağmen 5,5 çıkmış. Umutlandırmak istemiyorum ama bence var birşeyler..hayırlısı..inşallah güzel haberlerini alırız..

Canim dikkatli ol biraz gobeciginde bebisin var unutma okadar sabrediyoruz bi 9 ayda sik disini kibirdama fazla ondan sonra zaten oturmaya dahi vaktin olmayacak bol bol o kirletir sen supurursun
doğru diyosun cnm...bana iyi bir ders oldu..dün berbat bi gün geçirdim..hani bişey olsada olmasada bebişler çok küçük varmı yokmu belli değil bişey olsada anlıyamıyosun,iyiysede anlıyamıyosun ah bi büyüseler...belirsizlik çok zor..dün bu olay korkuttu bakalım bugün ne korkutcak...allah yardımcımız olsun yaaaa
canım 3 tane içiyosan ne mutlu ben ooooooo çoook içiyorum çok zor canım ya nasıl olucak bilmiyorum
kızlar bende içiyordum bıraktım,tam bir tiryakiydim..bıraktım diyip bi anda bıralıp bir daha alıp içmemek gerekiyormuş,ertelerseniz bırakılmıyor,bi anda bırakanlar bırakabiliyor...yerine başka şey koyun canınız sigara istediğinde ne biliyim soda için kahve diycektim bu ara sakın haa...başka şeye sarın onun yerine zaten sigara içme arzusu hemen köreliyor
cnm çok çok sevindim kaç gündür seni soruyorduk...daha evvel pozitifi görmüşmüydün 5 tedavinde????değerin kaçtı ????hadi gözün aydın rabbim sağsağlım kucağımıza aldırsın inşallah ,darısı bekleyenlerin tedavideki arkadaşların başına inşallah
cnm benim 5.5 değer düşük tabiki ama benim değerimde düşük biliyosun..bekliceksin kimi erken tutunuyor hemen yüksek çıkıyor,kimide böyle geç tutunuyor değer düşük oluyor..bozma moralini daha gün var sen doktorun dediği gün yaptır bana yükselecek gibi geliyor...10 ve yukarısına gebe diyorlar..iki güne o katlar sen merak etme...bizim topiğinde maşallahı var kızların maşallah değerler çok yüksek ya düşük olunca olmadı gibi hissediliyor..alakası yok önemli olan katlaması..iki gün bekle bakalım olumsuz düşünme,0 da değil yani değerin yükselecek gibi rabbimin izniyle bol bol uzan dinlen

sağol cnm benim ... inşallah artacak değerim bakalım cumartesi tekrar yaptırırım olmazsa pazartesi ..
topik uğurlu gelsin hepimizeeee :))

amin cnm ben olacağına inanıyorum düşük yada yüksek rabbim sağlıklısını versin bebişimiz bizimle kalsın anne olalım artık yavher gece kabus görüyorum,stres bitmiyor yaşlandığımı hissediyorum,psikolojimiz bozuluyor,ama düşünsene onun tek bir gülümsemesi her şeyi unutturacak

:)) hayali bile güzelken kucagına alıp onunla oynamayı koklamayı kıkır gülmesini seyretmeyi düşünemiyorum :)
rabbim hepimize nasip etsin hayırlısıyla ..

selin keske yarin yaptirsaydin.moralini bozmak istemiyorum ama temkinli sevin canim.cünkü o igneden aldigin hcg sifirlanmadiysa o cikan deger ondanda olabilir.benim dond.tedavimde tutunmaya destek olsun diye yaptirdi doktorum.10 gün sonra bile idrar testinde cok soluk pembe cikiyordu.12.gün degerim 2.30 du.yaani ignedeki hacg cikiyordu idrar testinde bile.
insaallah hamilelikle ilgilidir 5.5 hcg degeri insaallah.temkinli ol canim.

sağol tatlım yaa biliyorum ne yazık ki onun için ne tam sevinebiliyorum ne üzülebiliyorum arada kaldım ..
neyse beklicem bakalım 2-3 gun tekrarlıcam testi ..hayırlısı olsun hepimiz için .. allaha sıgınıp dua edelim ..

Kızlar bugün 12.gündü tekrar test yaptırdım 132.78 çıktı sonuç.Tayfun hocam herşey yolunda dedi 10 gün sonra kesei görücez inşallah.çok karışık duygulardayım halen inanamıyorum Allahım kimsenin kucağnı boş bırakmasın inşallah.

tebrik ederim cnm..sağlıkla kucagına alırsın inşallah ..kendine de bebişine de dikkat et ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…