canım çok teşekürler evet uzun bir süre buralara uğrayamadım ihmal ettim hiç birşey yapmadan sürekli dinlendim iki gündür eşim yanımda olduğu için yine girip haber veremedim ama okadar çok mutluyumki anlatamam
beşinci denemde bu mutluluğa ulaştım
allah isteyen herkese bu mutluluğu nasip etsin
Kızlar bugün 12.gündü tekrar test yaptırdım 132.78 çıktı sonuç.Tayfun hocam herşey yolunda dedi 10 gün sonra kesei görücez inşallah.çok karışık duygulardayım halen inanamıyorum Allahım kimsenin kucağnı boş bırakmasın inşallah.
ben de merkezden haber bekliyorum. dün yumurtalarim toplanmisti. kaci döllendi acaba bugün aricaklardi henüz ses yok:18:
cnm benim çok tebrik ediyorum seni...benim 12.gün değerim tam ikiye katladı 80 oldu..40 dı ilk değerim..aynen 10 gün sonra keseyi görmeye çağırdı bakalım inşallah bir sorun olmaz ve görürüz yaa...çok korkuyorum bende..keseyi görmeden hamile gibi hissedemiyorum kendimi inşallah görürüztuana masal seni çok merak ediyorum sonucun ne çıktı dualarım herkesle olduğu gibi seninlede canım benim...
sen arasan olmaz mi?arasan sorsan bi:)
biraz daha sabredeyim diyorum. henüz 24 saat olmadi cünkü. ögleden sonra aricam ama haber gelmezse.
ben de merkezden haber bekliyorum. dün yumurtalarim toplanmisti. kaci döllendi acaba bugün aricaklardi henüz ses yok:18:
bisey soracagim.opudan kac gün önce cinsel iliskiyi biraktiniz canim?ptesiye kadar benimde ayarlamam lazim
yaaa şu kan testi tarihimiz 5 gün sonra olsa ya ne olur sanki ben dün gece çokkk kötü kabuslar gördümmm ve çok etkiledim bugün kötü uyandım hiçbir umudum kalmadı sabahtan beri ağlıyorum bebeğim gitti diye test günüm pazartesi ama hep adet olacakmışım gibi hissediyorum sivilcelerim bile çıktı çok mutsuz umutsuz ve üzgünümmm offfffffff ne zaman biticek bu bizim çilemiz
yaaa şu kan testi tarihimiz 5 gün sonra olsa ya ne olur sanki ben dün gece çokkk kötü kabuslar gördümmm ve çok etkiledim bugün kötü uyandım hiçbir umudum kalmadı sabahtan beri ağlıyorum bebeğim gitti diye test günüm pazartesi ama hep adet olacakmışım gibi hissediyorum sivilcelerim bile çıktı çok mutsuz umutsuz ve üzgünümmm offfffffff ne zaman biticek bu bizim çilemiz
merkezden aradilar 10 taneden 8 tane döllenmis cok sükür
merkezden aradilar 10 taneden 8 tane döllenmis cok sükür
iki gündür haber veremedim ben hala istanbuldayım test günü için eşim gelmişti dün akşam tekrardan döndü
asıl haber ise hep başlarken geçikmiş bir tedavi olduğunu hayatımda yeni bir sayfa açtığımı söylemiştim
allahıma şükürler olsunki
yeni sayfamda aramıza yeni bir hayat katılacak
yazarken bile mutluluğumu ifade edemiyorum
hamileyim hamileyim
gözünaydın cnm ....en yakın zamanda bebişine kavuşursun inşallah ...
ohh ohh maşallah ne güzel yaa:) hadi bakalım gözünaydın hayırlısıyla güzel haberlerin başlangıcı olsun ve bebeğine kavuş inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?