Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

Aminn canım..Allahımıza binlerce şükür emeklerimiz boşa çıkmadı bu tarif edilemez mutluluğu yaşadık..Daim olsun kucağımıza da alalım inşallah...Allahım isteyen herkese nasip etsin kimseyi evlatsız koymasın inşalalhh

amiinn..Allah saglikli mutlu bir hamilelik gecirmeyi nasip etsin.o güzel duyguyu her hissettiginde bizleri getir aklina duanda unutma canim..

ben de merkezden haber bekliyorum. dün yumurtalarim toplanmisti. kaci döllendi acaba bugün aricaklardi henüz ses yok:18:

tuana masal seni çok merak ediyorum sonucun ne çıktı dualarım herkesle olduğu gibi seninlede canım benim...
cnm benim çok tebrik ediyorum seni...benim 12.gün değerim tam ikiye katladı 80 oldu..40 dı ilk değerim..aynen 10 gün sonra keseyi görmeye çağırdı bakalım inşallah bir sorun olmaz ve görürüz yaa...çok korkuyorum bende..keseyi görmeden hamile gibi hissedemiyorum kendimi inşallah görürüz

bu arada sigara konusuna ben de bi kac bisey eklemek istiyorum eski bir tiryaki olarak (15 yil severek ve zevkle ictim)
8 ay önce birden biraktim. sadece iki gün sikinti cektim sonrasinda hersey öyle rahat gecti ki anlatamam. zaten bu psikolojik bisey birakamam diye kendimizi sartlandiriyoruz. ama aslinda öyle bi sey yok. alan carr in kitabini okumanizi tavsiye ederim bana cok katkisi oldu. sigarayi biraktigimi düsündükce hayatin anlaminin bitecegini zanneden ben su an ictigim günlere sadece lanet okuyorum ve nasil yapmisim diyorum. hayatin anlamini asil simdi buldum. stres bitti pis kokular bitti gercekten daha fazla geciktirmeyin ve korkmayin...

bisey soracagim.opudan kac gün önce cinsel iliskiyi biraktiniz canim?ptesiye kadar benimde ayarlamam lazim

5 gün önce canim.
benim transferim pazartesi olacak insallah. yani 5. gün embriyosu. tabi o zamana kadar yasayan bir embriyom olursa. :18:
hayirlisi insallah...

yaaa şu kan testi tarihimiz 5 gün sonra olsa ya ne olur sanki ben dün gece çokkk kötü kabuslar gördümmm ve çok etkiledim bugün kötü uyandım hiçbir umudum kalmadı sabahtan beri ağlıyorum bebeğim gitti diye test günüm pazartesi ama hep adet olacakmışım gibi hissediyorum sivilcelerim bile çıktı çok mutsuz umutsuz ve üzgünümmm offfffffff ne zaman biticek bu bizim çilemiz

umudunu kaybetme arkadaşım en önemli faktör moral çünkü...hepimiz aynı sıkıntıları çektik birbirimizi bu yüzden anlayabiliyoruz...hiç olumsuz düşünme bebeğim benimle diye düşün karnını okşa onunla konuş onu ne kadar istediğini sevdiğini söyle bak göreceksin moralin yerine gelecek...güzel düşünelim sonuc güzel olsun inşalllah

Allahim bize yardim etsin gercekten. yasadigin duygulari cok iyi anlayabiliyorum. adet oldugumu görüp tuvalette delice agladigim günleri cok bilirim. dua et olumlu düsün insallah hersey yolunda gider. Allah gönlüne göre versin.unutma hamilelik belirtileri ile gebelik belirtileri ayni..

çok gzelllllll allah tamamına erdirsin cnm sorunsuz güzel bir gebelik dilerim....

Brcburcu canım tebrik ederim gözün aydin.isallah saglikla kucaginada almayı nasip eder Rabbim.bende yarın ilk kalp atışlarını duyucam leblebimin :))) Allah buyolda hepimizin yardımcısı olsun.Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…