- 12 Ekim 2011
- 2.806
- 459
- 373
iki gündür haber veremedim ben hala istanbuldayım test günü için eşim gelmişti dün akşam tekrardan döndü
asıl haber ise hep başlarken geçikmiş bir tedavi olduğunu hayatımda yeni bir sayfa açtığımı söylemiştim
allahıma şükürler olsunki
yeni sayfamda aramıza yeni bir hayat katılacak
yazarken bile mutluluğumu ifade edemiyorum
hamileyim hamileyim
canım bence hamilesinnnnnnkızlar yaaa kan testi sonucum geldi ..31 ekimde aşılama olmuştum .. bugun degerim 5.5 çıktı bu ne demek ?
acil yardım edin nolurrr
amin cnm ben olacağına inanıyorum düşük yada yüksek rabbim sağlıklısını versin bebişimiz bizimle kalsın anne olalım artık yavher gece kabus görüyorum,stres bitmiyor yaşlandığımı hissediyorum,psikolojimiz bozuluyor,ama düşünsene onun tek bir gülümsemesi her şeyi unutturacak
bisey soracagim.opudan kac gün önce cinsel iliskiyi biraktiniz canim?
cnm benim çok tebrik ediyorum seni...benim 12.gün değerim tam ikiye katladı 80 oldu..40 dı ilk değerim..aynen 10 gün sonra keseyi görmeye çağırdı bakalım inşallah bir sorun olmaz ve görürüz yaa...çok korkuyorum bende..keseyi görmeden hamile gibi hissedemiyorum kendimi inşallah görürüz
galiba cnm yaa inşallah görürüz inşallah bir sorun çıkmaz..tamda mens zamanım kendimi kötü hissediyorm depresyonda gibiyim,hiç birşeye sevinemiyorum..inşallah görürüz bebişlerimizi..benim 16 sı bakalım seninde muhtemelen 18 i...hadi bakalım varlarmı yoklarmı...varlarsa teklermi çiftlermi hadi bakalımbende seni tebrik ediyorum canım çok sevindim Allah devamını getirsin inşallah.aynen bende kendimi hamile gibi hissetmiyorum eşim bile inanmıyo hala çok garip bir şey bu heralde ultrasonda görmeden inanmıycaz biz.
arkadaslar dün cok korkmustum..cok sükür yumoslarim iyilermis.8 tane folikül gördük.bugün ve yarin puregon yapacagim iki defa daha.cumartesi catlatma ignesi..
pazartesi nasipse opu olacak
ben de merkezden haber bekliyorum. dün yumurtalarim toplanmisti. kaci döllendi acaba bugün aricaklardi henüz ses yok:18:
merkezden aradilar 10 taneden 8 tane döllenmis cok sükür
cnm yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin..yarın test gününayy hadi allahım yüzünü güldürsün hadi bakalım inşallahh pozitif haberlerini belliooozzzzzzzzzz
ewet cnm geldi vakit ama cumartesi test tarihim :) 10 kasımda
evet canim güzel gelisirlerse 5. gün olacak yani pazartesi. seni de ararlar birazdan. Güzel haberler alirsin insallah. ben kadinla konusurken bayilcak gibi oldum heyecandan.
şimdi aradılar canım 12 yumurtadan 6sini işleme almışlar 3 tanesi döllenmiş Allahın izniyle gelişmeleri güzel olur canım hakkımızda en hayırlısı olsun bana bir tane transfer olacak umarım kaliteli bir emriyo olur rabbim yüzümüzü güldürü inşallah senin kaç trasferin olacak canım
6 tanesini dondurdular. 2 tanesi embriyoskopta kalcak. ikisi de gelisirse iki transfer olcak. biri kalirsa geriye bir tane.
insallah güzel haberi alirsin
ben cuma die biliodum..hadi bakalım yaaa
hadi bakalım inş hayırlısıyla pozitif neticeler yazarsın bize .. :) rabbim yüzünü güldürsün ..
arkadaşlar dün bebeğimin kalp atışını gördüm çok şükür biraz kanama olunca çok korkmuştum kesenin yanında bir küçük kese daha var ama içi boş dr kendiliğinden kaybolur ya da gelişebilir de dedi bir de aspirini kesebilirsin dedi ama tüp bebek yaptırdığım yerde 36 haftaya kadar dedi kafam çok karıştı ne yapmalıyım sizce...
hemen mi donduruyorlar canım ?
evet canim hemen dondurdular. iki tane biraktilar. sorun aslinda embriyoskop. 5. güne kadar takip edilecegi icin o günden sonraki embriyolarin atilmasi yasak. yani hepsini bekletirlerse ve hepsi yasarsa hic biri atilamiyo. bu yüzden doktor sadece 2 tanesinin 5. güne kadar bekletilmesinden yana. ben de onay verdim tabi.
hım anladım canım ozman diğerlerini kullanmak istersen önce embriyoskopa koycaklar hayırlısı olsun güzel bir uygulama şans oranın daha yüksek:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?