- 12 Nisan 2012
- 789
- 42
- 118
cnm çookkk sevindim kalp atımını duydun demek...rabbim o günleri bizede isteyen herkeze göstersin inşallahbrcburcu, çok sevindim hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin inşaallah..
pozitif sonucu gören tüm arkadaşlarım hayırlı olsun..
negatifi görenler de hayırlısı böyleymiş demekten başka elimizden bişey gelmiyo,allah yardımcınız olsun..
arkadaşlar dün bebeğimin kalp atışını gördüm çok şükür biraz kanama olunca çok korkmuştum kesenin yanında bir küçük kese daha var ama içi boş dr kendiliğinden kaybolur ya da gelişebilir de dedi bir de aspirini kesebilirsin dedi ama tüp bebek yaptırdığım yerde 36 haftaya kadar dedi kafam çok karıştı ne yapmalıyım sizce...
eğer bebeğine zarar vermiyecekse bekleyebilirsin doktorun ne öneriyor...
tebrikler cnm kaçıncın gün yaptırdın testi değerin????kızlaaaar
HA MI LE YIMMMMMMMMMMMM
EŞİMLE ÇOCUK GİBİ AĞLADIK RABBIM TAMAMINA ERDIRSIN
DARISI TUM İSTEYENLERIN BAŞINA OLSUN
HEPINIZI SEVIYORUM ÇOK ŞÜKÜRLER OLSUN RABBIME
tebrikler cnm kaçıncın gün yaptırdın testi değerin????hadi bakalım sağsağlim kucağına al inşallah
kızlar hadi bakalım hayırlı transferler hayırlı beklemeler....rabbim yüzünüzü güldürsün kızlarçok dikkat edin emi..kalkmayın ilk 3-4 gün...güzel beslenin,tadını çıkartın..güzel haberlerle dönün bebiş istiyooz
kızlaaaar
HA MI LE YIMMMMMMMMMMMM
EŞİMLE ÇOCUK GİBİ AĞLADIK RABBIM TAMAMINA ERDIRSIN
DARISI TUM İSTEYENLERIN BAŞINA OLSUN
HEPINIZI SEVIYORUM ÇOK ŞÜKÜRLER OLSUN RABBIME
tebrikler cnm kaçıncın gün yaptırdın testi değerin????hadi bakalım sağsağlim kucağına al inşallah
peşpeşe hamile kalıyozda kimin önce doğuracağı belli olmaz..kimimiz 8.ayda dökülcezay insallaaah ya agzindan bal damliyor cok saol canim. Allah senin de hamileligini cok güzel gecirmeyi ve kolayca saglikla dogurmani nasip etsin insallah.
brcburcu, çok sevindim hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin inşaallah..
pozitif sonucu gören tüm arkadaşlarım hayırlı olsun..
negatifi görenler de hayırlısı böyleymiş demekten başka elimizden bişey gelmiyo,allah yardımcınız olsun..
arkadaşlar dün bebeğimin kalp atışını gördüm çok şükür biraz kanama olunca çok korkmuştum kesenin yanında bir küçük kese daha var ama içi boş dr kendiliğinden kaybolur ya da gelişebilir de dedi bir de aspirini kesebilirsin dedi ama tüp bebek yaptırdığım yerde 36 haftaya kadar dedi kafam çok karıştı ne yapmalıyım sizce...
iki gündür haber veremedim ben hala istanbuldayım test günü için eşim gelmişti dün akşam tekrardan döndü
asıl haber ise hep başlarken geçikmiş bir tedavi olduğunu hayatımda yeni bir sayfa açtığımı söylemiştim
allahıma şükürler olsunki
yeni sayfamda aramıza yeni bir hayat katılacak
yazarken bile mutluluğumu ifade edemiyorum
hamileyim hamileyim
iki gündür haber veremedim ben hala istanbuldayım test günü için eşim gelmişti dün akşam tekrardan döndü
asıl haber ise hep başlarken geçikmiş bir tedavi olduğunu hayatımda yeni bir sayfa açtığımı söylemiştim
allahıma şükürler olsunki
yeni sayfamda aramıza yeni bir hayat katılacak
yazarken bile mutluluğumu ifade edemiyorum
hamileyim hamileyim
sende en kısa zamanda al inşallah arkadaşım...ne zaman düşünüyorsun??????çok sevindim! allah tamamına erdirsin, dilerim ki kuşlar gibi geçsin bu süreç ve sevinçle alın birlikte kucağınıza!
cnm çookkk sevindim kalp atımını duydun demek...rabbim o günleri bizede isteyen herkeze göstersin inşallahşimdi pozitifi gördükten kaç gün sonra keseyi görmeye gittin..kaç gün soonra kalp atımını duydun...bide mens dönemini atlatırken neler yaşadın..benim dün kasıkların kastı baya bi bugün baş ağrım var bunlara benzer şeyler yaşadınmı paylaşırsan sevinirim
cnm ben hiç koraspin kullanmadım...pıhtılaşma sorunu yoksa önermiyolar..gebelikte bir kanama olsa allah korusun durdurulması sıkıntı olabilir diye biliyorum.....ama bi arkadaşımda tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptıran herkeze bu sorun olsun olmasın clexane yapılıyor belli süre demişti..bence sen bu konuyu tüp bebek yapan doktorunla konuş..ona göre kadın doğumcunu yönlendirsin...kafanı yorma sen o doktorlar yorsun boşver..tüp bebek doktorunun dediğini baz alınamin inşallah sen de o duyguyu yaşayacaksın.5+2 de keseyi gördük 6+3 te kalp atışını gördük çok şükür.kasıklara ilk haftalarda bıçak saplanır gibi oluyodu bi aralar adet olacakmışım gibi ağrılar hissettim hafiften tiksinmeler başladı bulantı da oluyo ama fazla değil allaha şükür hiç kusmadım şimdilik tabi arada pembe bişeyler geldi çok korktum ama 3 4 damla gibi şükür allahıma allah kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin benim kafamı coraspirin karıştırdı sen de kullanıyormusun ne zamana kadar kullanıcaksın ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?