Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

kızlar hadi bakalım hayırlı transferler hayırlı beklemeler....rabbim yüzünüzü güldürsün kızlarçok dikkat edin emi..kalkmayın ilk 3-4 gün...güzel beslenin,tadını çıkartın..güzel haberlerle dönünbebiş istiyooz

kızlar hadi bakalım hayırlı transferler hayırlı beklemeler....rabbim yüzünüzü güldürsün kızlarçok dikkat edin emi..kalkmayın ilk 3-4 gün...güzel beslenin,tadını çıkartın..güzel haberlerle dönünbebiş istiyooz

cnm çookkk sevindim kalp atımını duydun demek...rabbim o günleri bizede isteyen herkeze göstersin inşallahşimdi pozitifi gördükten kaç gün sonra keseyi görmeye gittin..kaç gün soonra kalp atımını duydun...bide mens dönemini atlatırken neler yaşadın..benim dün kasıkların kastı baya bi bugün baş ağrım var bunlara benzer şeyler yaşadınmı paylaşırsan sevinirim

kızlar bu keseyi görmeyi beklerken o süreyi nasıl geçirdiniz...işinize gücünüze döndünüzmü ne kadar süre yattınız gün içinde neler yapıosunuz nelere dikkat ediyorsunuz????

kızlaaaar
HA MI LE YIMMMMMMMMMMMM

EŞİMLE ÇOCUK GİBİ AĞLADIK RABBIM TAMAMINA ERDIRSIN
DARISI TUM İSTEYENLERIN BAŞINA OLSUN
HEPINIZI SEVIYORUM ÇOK ŞÜKÜRLER OLSUN RABBIME

kızlaaaar
HA MI LE YIMMMMMMMMMMMM

tebrikler cnm kaçıncın gün yaptırdın testi değerin????hadi bakalım sağsağlim kucağına al inşallah

ay insallaaah ya agzindan bal damliyor cok saol canim. Allah senin de hamileligini cok güzel gecirmeyi ve kolayca saglikla dogurmani nasip etsin insallah.

kızlaaaar
HA MI LE YIMMMMMMMMMMMM

aglanmaz mi yaa ne güzel bir haber cok cok tebrikler!! Allah tamamina erdirsin canim insallah

ay insallaaah ya agzindan bal damliyor cok saol canim. Allah senin de hamileligini cok güzel gecirmeyi ve kolayca saglikla dogurmani nasip etsin insallah.
peşpeşe hamile kalıyozda kimin önce doğuracağı belli olmaz..kimimiz 8.ayda dökülcezyani inşallah..hepimize güzel doğumlar yapmayı nasip etsin rabbim

hadi gözünüz aydın çok sevindim..Allah tamamına erdirsin inşallah.. bana tüp bebek yaptırdığım yerde asprin vermemişlerdi başka bir hastanedeki doktor kullan dedi..sonra benim 3-5.aylar kanamam olunca tüp bebek yaptırdığım hastanede bir doçente gittim..siz neden asprin kullanıyorsunuz kan pıhtılaşması mı tespit edildi dedi yoo dedim doktorum vermişti. Öyle bir şey yoksa kesin kullanmayın dedi. Kan pıhtılaşması varsa veriyoruz biz dedi.

tebrik ederim arkadaşım.inşallah bebeğinide hayırlısıyla kucağına alırsın.kendine dikkat et.

cnm cevap vermedin arada kaynadı sanırsam sana yazdığım..bi bakabilirmisin????pişt

çok sevindim! allah tamamına erdirsin, dilerim ki kuşlar gibi geçsin bu süreç ve sevinçle alın birlikte kucağınıza!

amin inşallah sen de o duyguyu yaşayacaksın.5+2 de keseyi gördük 6+3 te kalp atışını gördük çok şükür.kasıklara ilk haftalarda bıçak saplanır gibi oluyodu bi aralar adet olacakmışım gibi ağrılar hissettim hafiften tiksinmeler başladı bulantı da oluyo ama fazla değil allaha şükür hiç kusmadım şimdilik tabi arada pembe bişeyler geldi çok korktum ama 3 4 damla gibi şükür allahıma allah kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin benim kafamı coraspirin karıştırdı sen de kullanıyormusun ne zamana kadar kullanıcaksın ...

cnm ben hiç koraspin kullanmadım...pıhtılaşma sorunu yoksa önermiyolar..gebelikte bir kanama olsa allah korusun durdurulması sıkıntı olabilir diye biliyorum.....ama bi arkadaşımda tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptıran herkeze bu sorun olsun olmasın clexane yapılıyor belli süre demişti..bence sen bu konuyu tüp bebek yapan doktorunla konuş..ona göre kadın doğumcunu yönlendirsin...kafanı yorma sen o doktorlar yorsun boşver..tüp bebek doktorunun dediğini baz alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…