Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

amin cnm yaa şu keseyi görmeden kendime gelemicem ben...çok tedirginim ordamı bebeğim değilmi...bu saydığın tüm belirtiler bendede var koku hassasiyetin öğürmeler ara ara tabi kasık batması bel ağrısı...ama görmem lazım..bugün çok başağrım oldu..sendede baş ağrısı oldumu????görene kadar sabırsızlandınmı sende??tedirginliklerin oldumu..kendindeki belirtileri takip filan ettinmi

canım yapma böyle .. biliyorum elinde değil ama en güzel günlerini kendine zehir etme ...
bebişin seninle merak etme .. bir dahaki doktora gidişinde güzel güzel göstericek annesine kendisini yaramazcık :)

canım yapma böyle .. biliyorum elinde değil ama en güzel günlerini kendine zehir etme ...
bebişin seninle merak etme .. bir dahaki doktora gidişinde güzel güzel göstericek annesine kendisini yaramazcık :)
inşallah cnm yaaa..ne güzel söylüyosun..inşallah hepimiz bebeğimizi güzelce doğurabilirz

cnm nasıl oldun..nasıl geçiyor ultrason beklerken günlerin..işyerinden izin aldınmı????dinleniyormusun????

amin cnm herhalde doğurucaz allahın izniyle...hele göbüşlerimiz daha bi şişsin artık sen gör halimizi :)
bozma moralini sen , anne olarak güçlü olmaya kendini hazırlamalısın :):)
inşallah cnm yaaa çok tatlısın kendi sonucunu beklerken moral vermeye çalışıyosunnn..inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

inşallah cnm yaaa çok tatlısın kendi sonucunu beklerken moral vermeye çalışıyosunnn..inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

sen bir de bana sor içim içimi yiyor walla ama beklicem cumartesi tekrar yaptırıcam başka çarem yok ..
iyi düşünmeye çalışıyorum .. aşılama gününü saymazsak 8.güne göre 5.5 değer fena görünmüyor internet sitelerindeki değer aralıklarına bakıyorum aman ne biliyim allah bilir artık rabbim nasip etsin inşallah ..

erken yaptırmak her zaman iyi olmuyor görüyorsun..geç yerleşmelerde moral bozuyor ..bende bekli yaptırsam değerim sen gibi çıkardı...düşük olsun boşver önemli olan cumartesi yükselmesi....inşallah yükselicek ben inanıyorum buna

kizlarr masallah gunduzleri hiziniza yetisemiyorum okuldan gelince bi bakiyorum en az 10 sayfa okuyacam derken kimin ne yazdigini unutuyorum:))

Burcucum cok sevindim kac gundur cok merak ettik rabbim gule gule kucagina almayi nasip etsin masallahh baya bi yiyenimiz oldu bu ay:)

selincim insallah bebegin seninledir degerler ilgili fazla bilgim olmadigi icin bisey soyleyemeyecem ama ferah tut icin cumartesi daha guzel haberlerle gelirsin ins

laborantt hayirli olsun bebisini gormussun bide sana hediye getirmis galiba yaninda insallah oda canlanirda ikiz annesi olursun ama haberinde olsun cabuk yaslanirsin:))

dilemim baya bi gelistirmissin az surede sanirim fazla ilacin etkisyle:))insallah cok saglikli kaliteli olurlarda bu sefer bebegin seninle olur

transfer gunun bekleyen arkadaslar bebekleriniz olusmus hayirli olsun insallah bu topigin uguruyla hepimiz anne olacaz yeni yilimiza bebislerimiz gobegimizde girecez

bende pazartesi sabirsizlikla bekliyorum insallah o mujdeli haberi alirim

elsinore cok utandim sincikk ama yapamiyorum ya gercekten icmeden olmuyorr cok stresleniyorum cok yiyorum biraz daha yersem top gibi yuvarlanacam:))ama haftaya sigarayi biraktirma kursuna basliyacam bugun gittim konusmaya insallah yardimci olur birakmama

Kizlar diyorum ya okadar hizlisinizki yetisemiyorum size o yuzden unuttuklarim varsa kusura bakmayin ama emin olun guzel haber alanlarla beraber seviniyor uzucu haber alanlarlada uzuluyoruz insallah hersey hepimiz icin yolunda gider ve rabbim tez zamanda gonlumuzdekileri bize ihsan eder

kızlaaaar
HA MI LE YIMMMMMMMMMMMM

EŞİMLE ÇOCUK GİBİ AĞLADIK RABBIM TAMAMINA ERDIRSIN
DARISI TUM İSTEYENLERIN BAŞINA OLSUN
HEPINIZI SEVIYORUM ÇOK ŞÜKÜRLER OLSUN RABBIME

:46gözün aydınnnn hayırlı olsun rabbim kucağına aldırsın inşallahhh....................

evet canim tabi 5. güne kadar yasarlarsa embriyolar sans yüksek oluyo.
senin nasil durumun agrin var mi opudan sonra, sana ne ilaci verdi dokrorun?

gaz sancısı var canım nefes alınca dönünce yürüken rahatsız ediyor...prendol,tetra,dostınex işaçlara opudan sonra başladım,progestan verdi kalcadan bugün başladım vurulmaya,birde karından bi iğnem var canım bunda yarın başlıcam
sana ne verdiİ?

kızlaaaar
HA MI LE YIMMMMMMMMMMMM

EŞİMLE ÇOCUK GİBİ AĞLADIK RABBIM TAMAMINA ERDIRSIN
DARISI TUM İSTEYENLERIN BAŞINA OLSUN
HEPINIZI SEVIYORUM ÇOK ŞÜKÜRLER OLSUN RABBIME

tebrikler canım Allah tamamına erdirsin darısı başımıza

canım ne güzellllllllllllll bi haber çooook sevindim allah kucağına almayı nasip etsin canım çok mutlı oldummmmmmm

merhaba arkadaşlar ne zamandır okuyorum forumları bebek haberleri duydukça bende seviniyorum. 2 yıla yakındır evliyiz bebeğimiz olmadı. bende hem çikolata kisti hemde pcko var. bugun eşimde test yaptırdı neyse ki onda bi sorun çıkmadı. doktor bu ay tedaviye başlayacagını söylemişti. adetin ikinci günü gel demisti bugun 4. günü oldu gidemedim ilk olarak nasıl bir tedavi yapar bilemedim ama çikolata kisti alınmadan tedaviye başlayacagını söylemişti. bu konuda bilgisi olan var mı acaba?

kızlar bugün doktordaydı pazar saat 10 da yumurtalarım toplanacak allahın izniyle çok heyecan yapıyorum 3. yada 5. gün transfer edicez dedi bakalım hayırlısı

selam arkadaşlar bende böyle bir paylaşım yeri arıyordum kadınlar kulubünde ne kadar zamandır. kasım sonunda bende 3. tedaviye başlayacagım. muşta çalışıyorum . ilk denememi elazıgda 2. ankarada denedim. sonuçlar maalesef negatif oldu.3. ise özel kent hastanesi ısrael aruh ile mini tüp bebek deneyeceğim.rabbim hepimizin yanında olsun bu zor süreçte...bebişlerimizi tez zamanda bize göndersin inşallah... herkese hayırlı olsun şimdiden bizde 2013 anneleri oluruz allahın izniyle...

selam arkadaşlar bende böyle bir paylaşım yeri arıyordum kadınlar kulubünde ne kadar zamandır. kasım sonunda bende 3. tedaviye başlayacagım. muşta çalışıyorum . ilk denememi elazıgda 2. ankarada denedim. sonuçlar maalesef negatif oldu.3. ise özel kent hastanesi ısrael aruh ile mini tüp bebek deneyeceğim.rabbim hepimizin yanında olsun bu zor süreçte...bebişlerimizi tez zamanda bize göndersin inşallah... herkese hayırlı olsun şimdiden bizde 2013 anneleri oluruz allahın izniyle...

benim çok ağrım var sanki birazdan adet olucakmışım gibi daha önce böle olmamıştı ne negatif sonuçta nede pozitifde nede kimyasalda tuhaf oldum şimdi dondurulmuş olunca farklı etkilerimi oluyırki ne bu ağrı şimdi.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…