amin inşallah sen de o duyguyu yaşayacaksın.5+2 de keseyi gördük 6+3 te kalp atışını gördük çok şükür.kasıklara ilk haftalarda bıçak saplanır gibi oluyodu bi aralar adet olacakmışım gibi ağrılar hissettim hafiften tiksinmeler başladı bulantı da oluyo ama fazla değil allaha şükür hiç kusmadım şimdilik tabi arada pembe bişeyler geldi çok korktum ama 3 4 damla gibi şükür allahıma allah kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin benim kafamı coraspirin karıştırdı sen de kullanıyormusun ne zamana kadar kullanıcaksın ...
cnm nasıl oldun..nasıl geçiyor ultrason beklerken günlerin..işyerinden izin aldınmı????dinleniyormusun????
Canım hayırlı olsun ne mutlu sana ben keseyi gördüm ama içi boş dediler boş gebelik olabilir dedi doktor ve 6+3 olmasına rağmen 5,5 haftalık görünüyor n kafam çok karışık ama senin için çok sevindim ben bırak kalp atışını bebeği bile göremedim moralim kötü anlayacağınız hakkımızda hayırlısı ...
Yok canım izin almadım çünkü evde oturursam delirebilirim, keseyi gördüm ama içi boş :-( hamilemiyim degilmiyim onu bile bilmiyorum , haftaya gideceğiz tekrar bakalım hayırlısı, kafam allak bullak anlayacağınız...
sağol canım ya ben tutunmasından çok sonraki süreçten çok korkuyorum hep dua ediyorum allahım olursa alma benden o çok daha zor inşallah canım dedğin gibi sımsıkı tutunur bebişler sana..hadi bakalım bol şanss umarım hepsi döllenir ve sımsıkı tutunur annesine
benim çok ağrım var sanki birazdan adet olucakmışım gibi daha önce böle olmamıştı ne negatif sonuçta nede pozitifde nede kimyasalda tuhaf oldum şimdi dondurulmuş olunca farklı etkilerimi oluyırki ne bu ağrı şimdi.....
Canım hayırlı olsun ne mutlu sana ben keseyi gördüm ama içi boş dediler boş gebelik olabilir dedi doktor ve 6+3 olmasına rağmen 5,5 haftalık görünüyor n kafam çok karışık ama senin için çok sevindim ben bırak kalp atışını bebeği bile göremedim moralim kötü anlayacağınız hakkımızda hayırlısı ...
ayyy cnm benim senin kafanı yerim ben inşallah korktuğun şey olmaz..geç tutunmuştur bebişimiz rabbim duy sesimizi...bebişimizi bize göster..ne zaman gideceksin ultrasona,allahım nolursun yardım et ordadır inşallahYok canım izin almadım çünkü evde oturursam delirebilirim, keseyi gördüm ama içi boş :-( hamilemiyim degilmiyim onu bile bilmiyorum , haftaya gideceğiz tekrar bakalım hayırlısı, kafam allak bullak anlayacağınız...
ne ilalar kullanması gerekiyor cnm eşinin???eline tutşturduğundadamı içmiyor???kızlar eşim doktorun hiç bi dediğini yapmıyo o kadar sinir oluyorum ne ilaçlarını içiyo ne bişi sinir oluyorum ya benim iğnelerimi dakikası geçmeden vuruyo erken çıkıyo işten sırf onun için ama yok ne kendi ilaçlarını alıyo ne bişii neymiş vitanaminler sinirlerini bozuyomuş midesi kötü oluyomuş böyle şey olur mu o iğneler bizi ne hale getiriyor bilmiyo sanki ohhhhh be rahatladım yazıncaÇ:)))
gözün aydın cnm..inşalllah pazar rahat geçer..pazartesi güzel haberlere uyanırsın,inşallah her şey yolunda giderkızlar bugün doktordaydı pazar saat 10 da yumurtalarım toplanacak allahın izniyle çok heyecan yapıyorum 3. yada 5. gün transfer edicez dedi bakalım hayırlısı
biri birine benzemiyor biliyorsun..tarih yaklaştı ya sen baya stres oldun ya kıyamam...adet döneminde yaklaştı tabi..kızlardan birçoğu yaşadı bir sorun olmadı çok sükür aynını bende tam 2 gün yaşadım...bir sorun yok cnm bebişler yapıyo onları sen merak etme..yaşamayan yoktu onu nerdeysebenim çok ağrım var sanki birazdan adet olucakmışım gibi daha önce böle olmamıştı ne negatif sonuçta nede pozitifde nede kimyasalda tuhaf oldum şimdi dondurulmuş olunca farklı etkilerimi oluyırki ne bu ağrı şimdi.....
kızlar bugün doktordaydı pazar saat 10 da yumurtalarım toplanacak allahın izniyle çok heyecan yapıyorum 3. yada 5. gün transfer edicez dedi bakalım hayırlısı
ne ilalar kullanması gerekiyor cnm eşinin???eline tutşturduğundadamı içmiyor???
gözün aydın cnm..inşalllah pazar rahat geçer..pazartesi güzel haberlere uyanırsın,inşallah her şey yolunda gider
biri birine benzemiyor biliyorsun..tarih yaklaştı ya sen baya stres oldun ya kıyamam...adet döneminde yaklaştı tabi..kızlardan birçoğu yaşadı bir sorun olmadı çok sükür aynını bende tam 2 gün yaşadım...bir sorun yok cnm bebişler yapıyo onları sen merak etme..yaşamayan yoktu onu nerdeyseinşallah güzel güzel tutunuyolar annelerine
tatlım bana mutlaka versinler o sakinleştiriciden elimde olsa şimdiden alırım geriliyorum ya inşallah dediğin gibi olur canım güzelce gelişir benim yumoşlar:)))güzel yumurtaların olur inşllah...gerçekten heycanlanıyor insan merkeze gidince gidiyor heyecan gitmese bile narkozdan önce sakınleştirici veriyorlar canım...
kızlar bu keseyi görmeyi beklerken o süreyi nasıl geçirdiniz...işinize gücünüze döndünüzmü ne kadar süre yattınız gün içinde neler yapıosunuz nelere dikkat ediyorsunuz????
çocuk gibiler dimiiçmiyo canım vitamin vermişti doktor 4 tane 3 ay kullanması için yok sigara bende içiyorum azalt diyorum yok bu aralar alkol alma diyorum yok çok içmez allah için 1 tane birası var geceleri alma diyorum yok bu adam kendide doktor bilmez mi canım ya bebek mi bu hiç değilse şu bi hafta ilaçlarını al diyorum yok kızıyorum canım ya biz ne için uğraşıyoruz o kadar kilo aldım ki kızıncada haklısın çok hormon lüklüyolar ben olsam senin yerinde çatlardım diyo:)))
vücut ısın arttımı???fark varmı????Saolun kızlar inş.dediğiniz gibidir.
çocuk gibiler dimidüzenli kullanıyosa heyecanlandığında,streslendiğinde rahatlattığını düşünüyodur belkide...aslında baya dikkat etmesi gerekiyor şakası yok...biraz kaderci sanırım ya normal zamanda bırakamayan birinin böyle zamanda bırakması zor gerçekten...aylar önce çabalaması lazımdı belkide bırakmaya...bırakmıyosa bırakmayacaktır tatlım,sen elinden geleni yap dikkat et,dikkat edecek olsa bence seni uğraştırmadan yapardı..en iyisi sen görmezden gel de seni etkilemesin zor gerçekten
vücut ısın arttımı???fark varmı????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?