Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

bu tedirginlikler hep olucak zannedersem çünkü biz anne olucaz annelik böyle bişey bence doğduktan sonra da nefes alıyomu diye eminim ben başından ayrılmıycam allah yardımcımız olsun bizim yaşadıklarımız çok normal çünkü bizim bebeklerimiz çok değerli onlara çok zor sahip olduk....

canım benim inşaallah bebeğini haftaya göreceksin ben inanıyorum senin için dua edicem allahım hayırlı sağlıklı bi bebecik verecek sana sakın ümidini yitirme ..

Kızlar açıkçası doktor pek olumlu konuşmadı, haftası da küçük geriden geliyor ve kesenin içi boş dedi 4. Denemem ve ilk pozitif görüşüm kelimeler boğazıma diziliyor, haftaya başka bir doktora daha gideceğim eğer varsa büyümüş olur, doktora gitmeye bile korkuyorum, bebeğim benimledir inşallah eğer boş gebelikse kürtaj yapıyorlar bu kadar uğraştıktan sonra kürtaj kelimesi bile çok korkutuyor beni

cnm içini ferah tut ve bu korkunun seni daha fazla kemirmemesi için haftayı bekleme ve hemen bugün bir başka doktora git. Eğer hamileliğinin 7.haftasındaysan mutlaka görünür. Nereye gittiğini bilmiyorum ama ultrasonu düzgün olan güzel bir hastaneye git. Bebeğini görmeni canı gönülden diliyorum..Ve güzel haberlerini bekliyorum..

elsinore..sen ne aşamadasın????

cnm benim 2.tüp bebekle sahip olduğum bir kızım var. Sizlere destek olmak ve deneyimlerimi paylaşmak için takip ediyorum burayı.
Aynı şeyleri yaşadığım için sizlerle seviniyorum sizlerle üzülüyorum burada. Allah en kısa zamanda sizlere de nasip etsin bu güzel duyguyu inşallah. Hepiniz için dua ediyorum.

vücut ısın arttımı???fark varmı????

evet cnm benim vücut ısım 35,5 dir genelde transferimin 5.gününden beri vücut ısımı 36,2 olarak ölçüyorum bakalım yarın sonuç ne olucak eğer bu deoğru çıkarsa transfer sonrası belirti aramaya sonnnnnnnnnnnnnnnn....

ayrıca 4 gebeliğimdede 10.gün pembe lekelenmem olmuştu ve geçen sefer okadar emindim hamile olduğumdan kan verirken bakalım tekmi çiftmi demiştim çünkü emindeim hamile olduğuma bu sefer 10.günde olucak zaten test buda içimdeki şüpeden kurtulamadan sonucu öğrenicem demek oluyor off offffff:18::18::18::18::18:

ayyy olsun anladığım kadarıyla eşin seni çok çok seviyor...psikolojik olarak yanında belki biraz az özen gösteriyor ama yanında..öyle kabul et artık onu takmamaya çalış...ben napıyorum..ben süpürge kaldırmıyorum cnm yaaaama çok tedirginim benimlemi değilmi onu görmeden rahat edemicem...allahım beni sağlam sınıyor korkudan ölüyorum bebeğime istemeden zarar verirmiyim çok korkuyorum çok küçük elimden gelen özeni gösteriyorum..işe gitmiyorum gebelik boyuda gitmeyi düşünmüyorum,evdeyim masa başındayım genelde,dinleniyorumda,rabbim yardımcımız olsun,rabbim kucağımıza almayıda nasip eder inşallah
Canim merak ettim niye sordun vucut isisini
mavielle bir araştırma yapmış,gebelerin vücut ısısının arttığını söylüyor,bize pozitifi görünce sordu,hakkatende öyle vücut ısım biraz yüksek eşim dokunduğunda ateşinmi var diyor...o yüzden sordum cnm
evet cnm yaaa inşallah o günleri görürüz yaaaaa
seni o kadar iyi anlıyorumki...inşallah korktuğumuz şey olmaz cnm benim inşallah bebişin nazlıdır seninledir...
cnm benim allah bağışlasın çok tatlısın

allah bağışlasın kızını rabbim bizede nasip etsin inşallah...
hepimize verdiğin destek için saol genelde bebek sahibi olunca kaçar arkadaşlar çok çok saol....

allah bağışlasın kızını rabbim bizede nasip etsin inşallah...
hepimize verdiğin destek için saol genelde bebek sahibi olunca kaçar arkadaşlar çok çok saol....

sizleri o kadar iyi anlıyorum ki hepinizi okurken o günler gözümün önünden bir bir geçiyor..insan o zamanlarda dertleşmeye, desteğe, fikir alışverişinde bulunmaya gerçekten çok ihtiyaç duyuyor.
Aslında ben de tekrardan yaşayabilirim o günleri belki de bilemiyorum hastanede daha 12 tane dondurulmuş embriyom var ve kızımı da kardeşsiz bırakmak istemiyorum. Eğer doğal yollardan olmazsa önümüzdeki ilkbahar gibi onları kullanmayı düşünüyorum. Daha denemedik tabi:) Bana sormak istediğiniz her ne olursa yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince..hepinizin Allah yardımcısı olsun..

aminnnn çok saoll..

Kızlar bişey sorucam size.şimdi ben 10 ekimde adet olmuştum 12 ekimde tüpe başladık.22 ekimde yumurtalarım toplandı 27 ekimdede transferim oldu ve hamileyim.peki ben kaç haftalık hamileyim neyi baz alıpta hesaplama yapıcam bileniniz varmı ? bu arada benim acayip iştahım açıldı ne bulursam yiyorum doyma hissim kayboldu resmen normalmi bu şimdiden acaba ?

sağol cnm ya allah senin de gönlüne göre versin inşallah hayırlısıyla :)) benim değerim dün 5.5 çıkmıştı biliyosun yarın yenilicem testi bakalım yükselecek mi

gebelik son adet tarihine göre hesaplanıyor cnm
sen 4+2günlük gebesin beklenen doğum tarihin 17 temmuz

ilk kez bu kadar sabırsızım sanki ilk denemem
sokağımın başında özel hastane var gidip test yaptırmak istiyorum ama malesef arkadaşımın yengesi doğum yapıcak tedavimide bilmiyor karşılaşmaktan korkuma gidemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

başka bir labratuvarda test gününde önce test yapmıyor mecbur yarını beklicem...

tatlımm hepimiz aynı durumdayız saatlik sanki yıl gibi geçmiyor .. allahım hepimize nasip etsin inş tez vakitte hayırlı haberler almayı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…