amin cnm yaa şu keseyi görmeden kendime gelemicem ben...çok tedirginim ordamı bebeğim değilmi...bu saydığın tüm belirtiler bendede var koku hassasiyetin öğürmeler ara ara tabi kasık batması bel ağrısı...ama görmem lazım..bugün çok başağrım oldu..sendede baş ağrısı oldumu????görene kadar sabırsızlandınmı sende??tedirginliklerin oldumu..kendindeki belirtileri takip filan ettinmi
Canım hayırlı olsun ne mutlu sana ben keseyi gördüm ama içi boş dediler boş gebelik olabilir dedi doktor ve 6+3 olmasına rağmen 5,5 haftalık görünüyor n kafam çok karışık ama senin için çok sevindim ben bırak kalp atışını bebeği bile göremedim moralim kötü anlayacağınız hakkımızda hayırlısı ...
canım benim inşaallah bebeğini haftaya göreceksin ben inanıyorum senin için dua edicem allahım hayırlı sağlıklı bi bebecik verecek sana sakın ümidini yitirme ..
ayyy cnm benim senin kafanı yerim ben inşallah korktuğun şey olmaz..geç tutunmuştur bebişimiz rabbim duy sesimizi...bebişimizi bize göster..ne zaman gideceksin ultrasona,allahım nolursun yardım et ordadır inşallah
tubisch bekle bi canım üzme hemen kendi çok var öyle boş gebelikmiş gibi durup sonra kalp atışları olan bebişler keşke başka bi doktorada gitseydin canım belki ultrasonu falan daha iyidir o görür tatlım ya
Kızlar açıkçası doktor pek olumlu konuşmadı, haftası da küçük geriden geliyor ve kesenin içi boş dedi 4. Denemem ve ilk pozitif görüşüm kelimeler boğazıma diziliyor, haftaya başka bir doktora daha gideceğim eğer varsa büyümüş olur, doktora gitmeye bile korkuyorum, bebeğim benimledir inşallah eğer boş gebelikse kürtaj yapıyorlar bu kadar uğraştıktan sonra kürtaj kelimesi bile çok korkutuyor beni
elsinore..sen ne aşamadasın????
vücut ısın arttımı???fark varmı????
ayyy olsun anladığım kadarıyla eşin seni çok çok seviyor...psikolojik olarak yanında belki biraz az özen gösteriyor ama yanında..öyle kabul et artık onu takmamaya çalış...ben napıyorum..ben süpürge kaldırmıyorum cnm yaaazor vallahi canım ya gerçekten doğru tahmin acayip kadercidir ve inançlıdır kafaya bişii takmaz olucaksa olucak oda zor günler geçiyor farkındayım bana desteği çok sağolsun ama yardım da etsin istiyorum bilmiyorum canım ya galiba ben fazla gerginim günler yaklaştıkça daha bi heyecan yapıyorum ilk olucak korkuyorum(( sen nasılsınsın canım süpürge kaldırmıyosun dimi:)))) aman dikkat et kendine yat bol bol dinlen....
mavielle bir araştırma yapmış,gebelerin vücut ısısının arttığını söylüyor,bize pozitifi görünce sordu,hakkatende öyle vücut ısım biraz yüksek eşim dokunduğunda ateşinmi var diyor...o yüzden sordum cnmCanim merak ettim niye sordun vucut isisini
evet cnm yaaa inşallah o günleri görürüz yaaaaabu tedirginlikler hep olucak zannedersem çünkü biz anne olucaz annelik böyle bişey bence doğduktan sonra da nefes alıyomu diye eminim ben başından ayrılmıycam allah yardımcımız olsun bizim yaşadıklarımız çok normal çünkü bizim bebeklerimiz çok değerli onlara çok zor sahip olduk....
seni o kadar iyi anlıyorumki...inşallah korktuğumuz şey olmaz cnm benim inşallah bebişin nazlıdır seninledir...Kızlar açıkçası doktor pek olumlu konuşmadı, haftası da küçük geriden geliyor ve kesenin içi boş dedi 4. Denemem ve ilk pozitif görüşüm kelimeler boğazıma diziliyor, haftaya başka bir doktora daha gideceğim eğer varsa büyümüş olur, doktora gitmeye bile korkuyorum, bebeğim benimledir inşallah eğer boş gebelikse kürtaj yapıyorlar bu kadar uğraştıktan sonra kürtaj kelimesi bile çok korkutuyor beni
cnm benim allah bağışlasın çok tatlısıncnm benim 2.tüp bebekle sahip olduğum bir kızım var. Sizlere destek olmak ve deneyimlerimi paylaşmak için takip ediyorum burayı.
Aynı şeyleri yaşadığım için sizlerle seviniyorum sizlerle üzülüyorum burada. Allah en kısa zamanda sizlere de nasip etsin bu güzel duyguyu inşallah. Hepiniz için dua ediyorum.
cnm benim 2.tüp bebekle sahip olduğum bir kızım var. Sizlere destek olmak ve deneyimlerimi paylaşmak için takip ediyorum burayı.
Aynı şeyleri yaşadığım için sizlerle seviniyorum sizlerle üzülüyorum burada. Allah en kısa zamanda sizlere de nasip etsin bu güzel duyguyu inşallah. Hepiniz için dua ediyorum.
allah bağışlasın kızını rabbim bizede nasip etsin inşallah...
hepimize verdiğin destek için saol genelde bebek sahibi olunca kaçar arkadaşlar çok çok saol....
sizleri o kadar iyi anlıyorum ki hepinizi okurken o günler gözümün önünden bir bir geçiyor..insan o zamanlarda dertleşmeye, desteğe, fikir alışverişinde bulunmaya gerçekten çok ihtiyaç duyuyor.
Aslında ben de tekrardan yaşayabilirim o günleri belki de bilemiyorum hastanede daha 12 tane dondurulmuş embriyom var ve kızımı da kardeşsiz bırakmak istemiyorum. Eğer doğal yollardan olmazsa önümüzdeki ilkbahar gibi onları kullanmayı düşünüyorum. Daha denemedik tabi:) Bana sormak istediğiniz her ne olursa yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince..hepinizin Allah yardımcısı olsun..
kızlarrr napıosunuz yaaa hiç konusmuyosunuz???
sizleri o kadar iyi anlıyorum ki hepinizi okurken o günler gözümün önünden bir bir geçiyor..insan o zamanlarda dertleşmeye, desteğe, fikir alışverişinde bulunmaya gerçekten çok ihtiyaç duyuyor.
Aslında ben de tekrardan yaşayabilirim o günleri belki de bilemiyorum hastanede daha 12 tane dondurulmuş embriyom var ve kızımı da kardeşsiz bırakmak istemiyorum. Eğer doğal yollardan olmazsa önümüzdeki ilkbahar gibi onları kullanmayı düşünüyorum. Daha denemedik tabi:) Bana sormak istediğiniz her ne olursa yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince..hepinizin Allah yardımcısı olsun..
Kızlar bişey sorucam size.şimdi ben 10 ekimde adet olmuştum 12 ekimde tüpe başladık.22 ekimde yumurtalarım toplandı 27 ekimdede transferim oldu ve hamileyim.peki ben kaç haftalık hamileyim neyi baz alıpta hesaplama yapıcam bileniniz varmı ? bu arada benim acayip iştahım açıldı ne bulursam yiyorum doyma hissim kayboldu resmen normalmi bu şimdiden acaba ?
gebelik son adet tarihine göre hesaplanıyor cnm
sen 4+2günlük gebesin beklenen doğum tarihin 17 temmuz
ilk kez bu kadar sabırsızım sanki ilk denemem
sokağımın başında özel hastane var gidip test yaptırmak istiyorum ama malesef arkadaşımın yengesi doğum yapıcak tedavimide bilmiyor karşılaşmaktan korkuma gidemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
başka bir labratuvarda test gününde önce test yapmıyor mecbur yarını beklicem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?