Kızlar bişey sorucam size.şimdi ben 10 ekimde adet olmuştum 12 ekimde tüpe başladık.22 ekimde yumurtalarım toplandı 27 ekimdede transferim oldu ve hamileyim.peki ben kaç haftalık hamileyim neyi baz alıpta hesaplama yapıcam bileniniz varmı ? bu arada benim acayip iştahım açıldı ne bulursam yiyorum doyma hissim kayboldu resmen normalmi bu şimdiden acaba ?
tatlımm hepimiz aynı durumdayız saatlik sanki yıl gibi geçmiyor .. allahım hepimize nasip etsin inş tez vakitte hayırlı haberler almayı ..
Kızlar bişey sorucam size.şimdi ben 10 ekimde adet olmuştum 12 ekimde tüpe başladık.22 ekimde yumurtalarım toplandı 27 ekimdede transferim oldu ve hamileyim.peki ben kaç haftalık hamileyim neyi baz alıpta hesaplama yapıcam bileniniz varmı ? bu arada benim acayip iştahım açıldı ne bulursam yiyorum doyma hissim kayboldu resmen normalmi bu şimdiden acaba ?
sağol cnm ya allah senin de gönlüne göre versin inşallah hayırlısıyla :)) benim değerim dün 5.5 çıkmıştı biliyosun yarın yenilicem testi bakalım yükselecek mi
evt biliyorum 8.gün 5,5 çıkmıştı bence 8.güne göre iyi bir değer yükseleceğine inanıyorum..yarın güzel haberlerini bekliyoruz..
yarın sonucumu alır almaz foruma girip yazıcam mrk etme :) allahım inşallah nasip etsin hayırlısıyla ..
bu arada 8. gune göre iyi bir deger ama çatlatma iğnesini 29 ekimde olmuştum ben 10günde vücuttan atılmıştır onun etkisi değildir dimi
ya normalde çatlatma iğnesinden itibaren 14.günde testi yaptırmanız lazım yani dayanabilirsen 3 gün daha dayanıp öyle yaptır istersen yok dayanamam dersen yarın yaptır bi bak bakalım ne kadar artmış..ama dediğim gibi çok az artarsa bile o değere takılma 14.gün sonrasında normalde test yapılıyor..
tmm cnm yarın bi yaptırıyım ama kendimi çok kaptırmam merak etme :)
:)) ya normalde 12.ya da 14.günde yaptırmış olsan ve 5,5 çıksa hamile değilsin derdim biliyorsun 10 ve üzeri hamile kabul ediliyor ama senin daha adet tarihin bile geçmemiştir. O yüzden geçince yapılan testler en sağlıklısı..hadi hayırlısı bakalım..
inşllah cnm yaa bi de belirti olarak da şuanda kasık ağrılarım çok yok ama göğüslerime dokunamıyorum acıyor onun dışında baş dönmelerim oluyor ama progestan kullanıyorum ondan olabilir .. forumda okuyorum çok fazla belirti yaşayan arkadaşlar var .. nasıl oluyor
evet cnm yaaa sıkılıyorum hemenkız sen yine mi resmini değiştirdin takip edemiyorum artık
inşallah cnm bebişin seninle şuan ...saatler kaldı surda öğrenmene,ay hadi rabbim inşallahevet cnm benim vücut ısım 35,5 dir genelde transferimin 5.gününden beri vücut ısımı 36,2 olarak ölçüyorum bakalım yarın sonuç ne olucak eğer bu deoğru çıkarsa transfer sonrası belirti aramaya sonnnnnnnnnnnnnnnn....
ayrıca 4 gebeliğimdede 10.gün pembe lekelenmem olmuştu ve geçen sefer okadar emindim hamile olduğumdan kan verirken bakalım tekmi çiftmi demiştim çünkü emindeim hamile olduğuma bu sefer 10.günde olucak zaten test buda içimdeki şüpeden kurtulamadan sonucu öğrenicem demek oluyor off offffff:18::18::18::18::18:
Kizlar bende daha transferi beklerken aglama krizleri basladi. herseye agliyorum. sonucu nasil beklicem ben nasil katlancammm. bu ne zor bi sey yaaa Allahim bize yardim et((((
cnm ilaçların etkisyle oluyor duvarlar insanın üstüne üstüne geliyor sığınamıyor insan...hoşuna gitcek şeyler yapmaya çalış tv film filan izle dünyadan seni koparsınKizlar bende daha transferi beklerken aglama krizleri basladi. herseye agliyorum. sonucu nasil beklicem ben nasil katlancammm. bu ne zor bi sey yaaa Allahim bize yardim et((((
cnm hemen hemen herkes hissetti bu belirtileri bu topikte korkma sen..benim saçma sapan yerlerimde çıkıyor eşim dalga geçiyor hele sol çenemin altında koca koca bir sürü sivilcem var yüzümdekileri saymıyorum...olmazmı oluyor tabiki ilaçların etkisi onlararkadaşlar yardım edin lütfen benim bütün adet belirtilerim çıkmaya başladı kasık ağrısı göğüssancısı vede sivilcelerim merak ediyorum pozitifi görenler sizinde sivlceleriniz falan varmıydı kafayı yemek üzereyim tutunamadı galiba bebeğim banaa((
cnm ilaçların etkisyle oluyor duvarlar insanın üstüne üstüne geliyor sığınamıyor insan...hoşuna gitcek şeyler yapmaya çalış tv film filan izle dünyadan seni koparsın
cnm hemen hemen herkes hissetti bu belirtileri bu topikte korkma sen..benim saçma sapan yerlerimde çıkıyor eşim dalga geçiyor hele sol çenemin altında koca koca bir sürü sivilcem var yüzümdekileri saymıyorum...olmazmı oluyor tabiki ilaçların etkisi onlar
inşlh öyledir dünden beri gözyaşlarıma hakim olamıyorum ağlıyorum ağkıyorum elimdende bişey gelmiyo çıldırıcam çok zor bi süreç rabbim bize yardım etsin hepimizin evini bebeklerle doldursun inşlh
cnm inşallah hepimizin evi kucağı dolacak...kaç gün kaldı teste???hepimiz aynı durumdayız inan hepimiz aynı şeyleriatlatıyoruz birer kaç gün arayla...,en kötüsüde o ya elden birşey gelmiyor,ne oluyo ne bitiyo bilememek:18::18::18:rahatlamaya çalış biraz,hayal kurinşlh öyledir dünden beri gözyaşlarıma hakim olamıyorum ağlıyorum ağkıyorum elimdende bişey gelmiyo çıldırıcam çok zor bi süreç rabbim bize yardım etsin hepimizin evini bebeklerle doldursun inşlh
cnm ilaçların etkisyle oluyor duvarlar insanın üstüne üstüne geliyor sığınamıyor insan...hoşuna gitcek şeyler yapmaya çalış tv film filan izle dünyadan seni koparsın
cnm hemen hemen herkes hissetti bu belirtileri bu topikte korkma sen..benim saçma sapan yerlerimde çıkıyor eşim dalga geçiyor hele sol çenemin altında koca koca bir sürü sivilcem var yüzümdekileri saymıyorum...olmazmı oluyor tabiki ilaçların etkisi onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?