Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

gözün aydin canim Allah tamamina erdirsin.
darisi basimiza insallah

tebrik ederim cnmmm ..

sağol cnm ya allah senin de gönlüne göre versin inşallah hayırlısıyla :)) benim değerim dün 5.5 çıkmıştı biliyosun yarın yenilicem testi bakalım yükselecek mi

evt biliyorum 8.gün 5,5 çıkmıştı bence 8.güne göre iyi bir değer yükseleceğine inanıyorum..yarın güzel haberlerini bekliyoruz..

evt biliyorum 8.gün 5,5 çıkmıştı bence 8.güne göre iyi bir değer yükseleceğine inanıyorum..yarın güzel haberlerini bekliyoruz..

yarın sonucumu alır almaz foruma girip yazıcam mrk etme :) allahım inşallah nasip etsin hayırlısıyla ..
bu arada 8. gune göre iyi bir deger ama çatlatma iğnesini 29 ekimde olmuştum ben 10günde vücuttan atılmıştır onun etkisi değildir dimi

ya normalde çatlatma iğnesinden itibaren 14.günde testi yaptırmanız lazım yani dayanabilirsen 3 gün daha dayanıp öyle yaptır istersen yok dayanamam dersen yarın yaptır bi bak bakalım ne kadar artmış..ama dediğim gibi çok az artarsa bile o değere takılma 14.gün sonrasında normalde test yapılıyor..

tmm cnm yarın bi yaptırıyım ama kendimi çok kaptırmam merak etme :)

tmm cnm yarın bi yaptırıyım ama kendimi çok kaptırmam merak etme :)

:)) ya normalde 12.ya da 14.günde yaptırmış olsan ve 5,5 çıksa hamile değilsin derdim biliyorsun 10 ve üzeri hamile kabul ediliyor ama senin daha adet tarihin bile geçmemiştir. O yüzden geçince yapılan testler en sağlıklısı..hadi hayırlısı bakalım..

valla ben nasıl beklemişim gününü bilmiyorum çok sabırlı bir insanmışım demek ki ne zaman dedilerse o zaman yaptırmıştım :)))

inşllah cnm yaa bi de belirti olarak da şuanda kasık ağrılarım çok yok ama göğüslerime dokunamıyorum acıyor onun dışında baş dönmelerim oluyor ama progestan kullanıyorum ondan olabilir .. forumda okuyorum çok fazla belirti yaşayan arkadaşlar var .. nasıl oluyor

valla benim yaşadığım tek belirti kasığımın sol kısmına bıçak saplanır gibi giren sancıydı onun da iyi birşey olduğunu söylemişti hastanedekiler..gerçekten de iyi birşeymiş :) onun haricinde birşey yaşamadım zaten çok yeni daha adet tarihin bile geçmedi o yüzden o belirtilere de takılma. biliyorum şimdi söylemek kolay geliyor sana diyeceksin ama aynı şeyleri bende yaşadım ne kadar boşa vesveselendiğimi düşündükçe sizlere de yardımcı olmak istiyorum o yüzden bunları yazıyorum..herkes bilinçaltında hamile olmayı o kadar istiyor ki bazen olmayan şeyleri de belirti zannediyoruz..kasık ağrıların ve göğüs sancıların çok normal çünkü adet tarihin şu aralar..ama eğer batmaların varsa işte bu yerleşmeyle ilgili diyebilirim. İnşallah öyledir..

kız sen yine mi resmini değiştirdin takip edemiyorum artık
evet cnm yaaa sıkılıyorum hemen
inşallah cnm bebişin seninle şuan ...saatler kaldı surda öğrenmene,ay hadi rabbim inşallah

Kizlar bende daha transferi beklerken aglama krizleri basladi. herseye agliyorum. sonucu nasil beklicem ben nasil katlancammm. bu ne zor bi sey yaaa Allahim bize yardim et ((((

arkadaşlar yardım edin lütfen benim bütün adet belirtilerim çıkmaya başladı kasık ağrısı göğüssancısı vede sivilcelerim merak ediyorum pozitifi görenler sizinde sivlceleriniz falan varmıydı kafayı yemek üzereyim tutunamadı galiba bebeğim banaa((

Kizlar bende daha transferi beklerken aglama krizleri basladi. herseye agliyorum. sonucu nasil beklicem ben nasil katlancammm. bu ne zor bi sey yaaa Allahim bize yardim et ((((
cnm ilaçların etkisyle oluyor duvarlar insanın üstüne üstüne geliyor sığınamıyor insan...hoşuna gitcek şeyler yapmaya çalış tv film filan izle dünyadan seni koparsın
cnm hemen hemen herkes hissetti bu belirtileri bu topikte korkma sen..benim saçma sapan yerlerimde çıkıyor eşim dalga geçiyor hele sol çenemin altında koca koca bir sürü sivilcem var yüzümdekileri saymıyorum...olmazmı oluyor tabiki ilaçların etkisi onlar

inşlh öyledir dünden beri gözyaşlarıma hakim olamıyorum ağlıyorum ağkıyorum elimdende bişey gelmiyo çıldırıcam çok zor bi süreç rabbim bize yardım etsin hepimizin evini bebeklerle doldursun inşlh

yapma cnmmm hele de belirtilere kapılma bu kadar adet belirtileriyle gebelik belirtileri çok benzer neredeyse aynı ..
allahın izniyle en kısa zamanda bebişine kavuşursun inşallah

cnm inşallah hepimizin evi kucağı dolacak...kaç gün kaldı teste???hepimiz aynı durumdayız inan hepimiz aynı şeyleriatlatıyoruz birer kaç gün arayla...,en kötüsüde o ya elden birşey gelmiyor,ne oluyo ne bitiyo bilememek:18::18::18:rahatlamaya çalış biraz,hayal kur

tuanamasalcım merhaba ... belirtilere çok takılmamak lazım gerçekten ama elimizde olmuyor işte :) .. benim de göğüslerim çok acıyor ..hatta bakıyorum göğüs uçlarımın etrafında sanki kılcal damarlar belirmiş..bi de şişti tabi acayip gerildi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…