- 12 Nisan 2012
- 789
- 42
- 118
ayy hadi inşallah cnm yaaa..kaçıncı gün bugün senin 9.gün demi yarınmı yapıcaksın testi????ayyy çok heyecanlı..valla benim adetimde normalde ne bu kadar sivilcem olur,nede bu kadar göğsüm şişmez,o yüzden ilaçların etkisiyle bile olsa çok heyecanlanıyorumtuanamasalcım merhaba ... belirtilere çok takılmamak lazım gerçekten ama elimizde olmuyor işte :) .. benim de göğüslerim çok acıyor ..hatta bakıyorum göğüs uçlarımın etrafında sanki kılcal damarlar belirmiş..bi de şişti tabi acayip gerildi :)
cnm inşallah hepimizin evi kucağı dolacak...kaç gün kaldı teste???hepimiz aynı durumdayız inan hepimiz aynı şeyleriatlatıyoruz birer kaç gün arayla...,en kötüsüde o ya elden birşey gelmiyor,ne oluyo ne bitiyo bilememek:18::18::18:rahatlamaya çalış biraz,hayal kur
rabbim sevdiği kullarını iki kere sevindirmek için bulduktan sonra kaybettirir sona yine verirmiş tatlımmmKizlar hepinize hayirli cumalar, bol bol dua edelim Rabbim kucaklarimizi bos birakmasin, benim dualarim sizinle sizde dualarinizi eksik etmeyin insallalh bebegim benimledir...
3 gün kalmış cnm...inşallah..yarın mavielle ve selin var sanırım...cumartesi pazar açıklanacak yok sanıyorum...pazartesi sen....ayyyy hadi inşallah cnm,güzel haberlerle dönün inşallahpazartesi test günüm hayırlı haberi alırım inşlh bende
3 gün kalmış cnm...inşallah..yarın mavielle ve selin var sanırım...cumartesi pazar açıklanacak yok sanıyorum...pazartesi sen....ayyyy hadi inşallah cnm,güzel haberlerle dönün inşallah
pazar yaptırsam olurmu acaba bekleyemicem sanırım ama çıkmazda boşa üzülürüm diye korkuyorum
toplanma günü o.gün o gün döllenme oluyorya...1.gün pazartesi...yani sana ya çarşamba ya cuma transfer olcak kuzucumkızlar pazar toplanıcak yumurtalarım ya 3. gün yada 5. gün tranfer edilecek pazar günü 1. gün olarak mı hesaplanıyo merak ediyorum:??????
pazar kaçıncı gün olcak cnm???bence 11. günden önce yapma....kaçıncı gün transferindi???benim 3.gün transferiydi değerim düşüktü biraz.sanki 5.gün transferi biraz daha yüksek oluyor gibipazar yaptırsam olurmu acaba bekleyemicem sanırım ama çıkmazda boşa üzülürüm diye korkuyorum
elf naptın cnm aradılar mı merkezden yumoşlar döllenmiş mi?
ayrıca kızlar bana bi sakinleştirici filan vermediler ya ben çok sakindim o ayrı ama korkulacak bişe yok siz de sakin olun
Kizlar bende daha transferi beklerken aglama krizleri basladi. herseye agliyorum. sonucu nasil beklicem ben nasil katlancammm. bu ne zor bi sey yaaa Allahim bize yardim et((((
toplanma günü o.gün o gün döllenme oluyorya...1.gün pazartesi...yani sana ya çarşamba ya cuma transfer olcak kuzucum
pazar kaçıncı gün olcak cnm???bence 11. günden önce yapma....kaçıncı gün transferindi???benim 3.gün transferiydi değerim düşüktü biraz.sanki 5.gün transferi biraz daha yüksek oluyor gibi
ayy hadi inşallah cnm yaaa..kaçıncı gün bugün senin 9.gün demi yarınmı yapıcaksın testi????ayyy çok heyecanlı..valla benim adetimde normalde ne bu kadar sivilcem olur,nede bu kadar göğsüm şişmez,o yüzden ilaçların etkisiyle bile olsa çok heyecanlanıyorumkarnım şiş muhtemelen ilaçların iğnelerin opunun etkisis tabi birazda gaz ama şiş ya belim kalınlaştı sanki bebek varmış gibi görünüyor sanki 4 aylık gebe gibi,ondan bile zevk alıyorum,umut gibi görüyorum sevinmek istiyorum..o derece acizliğim:18::18::18::18::18:bunlarla bile kendimi avutmaya çalıştım hep
cnm senin tecrübelerin rahatlatıyor...hep yanımızda kal gitme,bize destek vermeye devam et oldumu:18::18::18::18::18:allahım senin güzel hikayeni bizede yaşatsın,kızına rabbim uzun sağlıklı analı babalı ömürler versin inşallah...olumsuz örnekte çok tabii.benim alt komşumun yıllarca uğraşmış bebeği olmamış,ama olumsuzları görmek istemiyoruz...umut hayal kurmak pozitif düşünmek çok önemli..sen bunu görmemi sağlıyorsun cnm çok çok sağol...
canımmm evet 31 ekimde aşılama olmuştum o günü saymazsak 9. gün bugün .. biliyosun dün 8.günde 5.5 çıktı değerim bakalım yarın 10.günde ne çıkacak heyecanla bekliyorum :):) allahım hayırlı neticeler versin cuma saati dua ediyorum hepimiz için ...
seliiin bak yarın da yükselmemiş çıkarsa ne olur sabret de 4 gün sonra yap bir dahakini :) çünkü çatlatma iğnesi faktörünü biliyorsun.. çok sabırsızsın çoooook :)
aynen ööylleeeeee maalesef cnmdaha var yani diyosun tatlım beklemekle geçicek hayatımız transfer bekle sonuç bekle bebiş i bekle ooooooooooo çok zaman var:))))
cnm 9.gün ...biraz erken değilmi,sen bilirsin cnm,normal test günün ne zaman???benimki 5.gün transferi geçtiğimiz cumartesi transferim oldu pazarteside test günüm pazar yapsam çıkmazmı acaba
inşallah ben katladığına inanıyorm cnm...canımmm evet 31 ekimde aşılama olmuştum o günü saymazsak 9. gün bugün .. biliyosun dün 8.günde 5.5 çıktı değerim bakalım yarın 10.günde ne çıkacak heyecanla bekliyorum :):) allahım hayırlı neticeler versin cuma saati dua ediyorum hepimiz için ...
aynen ööylleeeeee maalesef cnmani beklemekte sıkıntı yok çatlasakta patlasakta bekleriz ama yeterki bebişlerimiz bizimle kalsın..yani bekle bekle kaybet çekilir şey değil...aahhh sonunun güzel olcağını bilsek nasıl rahat bekleriz hemde:18::18::18::18:
cnm 9.gün ...biraz erken değilmi,sen bilirsin cnm,normal test günün ne zaman???
inşallah ben katladığına inanıyorm cnm...
bende sakındım ama yinede opu odasında verdiler...dün aramışlardı canım 3 tanesi döllenmiş,bugün aradım birazdan arayıp bilgi verecekler dedi ama yarım saat oldu ses yok kötü düşünememeye çalışıyorum... Allahım yardım et hepsi sağlıklı bir şekilde gelişmiş olsun
evet canım beklemek gerçekten zor ama bu süreçte beklemek üzerine kurulmuş elimizden dua etmekten başka bir şey gelimiyor Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?