Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

bende aynen senin dediğin gibi yapıorum...en yakın arkadaşımın ailemin dahi bu tedaviden haberleri yok...dolayısıyla su an gebe olduğumdanda..en azından sık sık arayıp rahatsız etmiyolar...zaten bu ara pek insan görmekte istemiyorum,kendi derdimdeyim dünyayı unutmak istiyorum...olumsuz bişey yaşarsamda eğer ki inşallah böyle birşey hiç birimiz yaşamayız..herkeze tek tek açıklama yapmak zorunda kalmayacağım...bebişimi kaybettiğimde telefonda kaynanam ağladı,o kadar moral bozukluğuna teselli edilmesi gereken benim bide onu dinlemiştim çok rahatsız olmuştum...gerçekten gerek yok böyle şeylere zaten zor zamanlar geçiriyoruz...bizi bizden başka kimse anlayamaz..çok ketumum bu konuda..inşallah bebeğim benimle kalırda 12. haftamızı tamamlarsak o zaman söyleyeceğim...yılbaşından sonra patlatacağım müjdemi...suan gebe olduğumu sadece ablam biliyor,onada söylemesem çatlardıminşallah sorun yaşamazda bebeğimizi sağlağlim kucağımıza alırız..o zaman tüm dünyaya yayın yaparım herkezi öperim

meryem suresi değilmi cnm....beklerken hergün okumaya çalıştım ama maalesef suan hergün okuyamıyorumaklınıza geldikçe okuyun kızlar çok rahatlatıyor...donmuş spermlerize can verdi rabbimmm

en güzelini yapmışsın boşver söyleme kimseye benim de bir tek annemler biliyordu başka kimseye söylemedim. Zaten zor sahip oluyoruz bir de insanların nazarları değmesin değil mi? Ben nazara çok inanıyorum. Hamileliğim boyunca nazar boncuklu ya kolye ya da bileklik takmıştım. Kızlar sizde nazar boncuğu bulundurun kem gözlerden korunun :)

bende nazara çok inanıyorum ..kesinlikle...çok korkuyorum kem gözlerden...paylaşmamak en güzeli kafam çok rahat..dersim sınavlarım var die millet normal zamandaki kadar bile aramıyor..süper birşeynazarboncuklu küpe aldım bende takamadan unufak oldu,cüzdanımda birinin arkası koptu diğerinin boncuğu...alacağım tekrardanrabbim hepimizi nazardan kem gözlerden korusun rabbimmmm

canım benimde bilmeyen yok ben seviyorum galiba ilgi çekmeyi bide kendim gibi düşünüyorum herkesi hemen söylerim haklısınız aslında kimse bilmese daha iyi bende çok inanırım nazara ama yinede söylüyorum ablam falan çok kızıyo hemen anlatıyosun diye ama napıyım konuşmazsam çatlarım gerçi yaşamayan anlamaz ne çektiğimizi ama olsun

Hangi karanlıklar son bulmadı?
Hangi gidişlerin dönüşü olmadı?
Sen umutla bekle.
Bekleyişin umut olacak.
Sanma kaldın karanlıkta.
Görünüyor bir ışık ufukta.
Sabret az daha.
Zayi olmaz beklediğin yerde, ettiğin DUA..

Hz. MEVLANA

Çok güzelmiş kızlar...

al al küpe olmasın şöle dikkat çeken birşey olsun ya kolye ya bilezik :) mesela örnek diyorsun ki alt komşum yıllarca uğraştı olmadı. Senin hamileliğin ortaya çıkınca kötü niyetle olmasa bile bir kıskançlık bir imrenme olacaktır..hangimizde olmuyor ki..o yüzden mutlaka takın..

geçen seferde benimde senin gibi herkez biliyordu,birkaç kişiye söylemiştim heryere yayıldı...kaybedince herkeze tek tek açıklama yapmak zorunda kalmıştım...sütten ağzım yandı anlıyacağın cnm..yaşadıklarımızdan hep birşeyler öğreniyoruz,bu kez dedim ya en yakınlarıma bile yok tövbeelsinore doğru diyor nazar değiyor sonra,dikkat et sende cnm ,en azından sorun yaşıyormuşsun herşey yolunda gitmiyormuş gibi anlat,umutsuzlukla...şöyle iyi böyle rahat deme..
süpermiişşşşdur ben bunu face de paylaşayım
aynen doğrusun cnm...ister istemez böyle dikkatlice karnıma bakacaktır geçtikçe..ayy o günler gelse karnım çıksa ben onu korumazmıyımsarıp saklamazmıyımdeli olurum deliii

canımm, çok sağol. yarın randevumuz var. bakalım, beklediğimiz gibi geçerse ikinci denemeyle orada devam edeceğiz.
doğru zamanı bulmaya çalışacağız böyle böyle...bizimde pozitif ama bakalım doğru zamanımız geldimi..rabbim kucağımıza almayı nasip edecekmi..yoksa daha çook bekleyecekmiyiz...o yüzden her günün kıymetini bilmek lazım...inşallah hepimizin zamanı gelmiştir rabbim bizi çok bekletmez çok yormaz cnm benim..bu kez onun nefesini duyarsın inşallahh,rabbim sabredblere mükafatını verecek

Kızlarrrr bugün test günümde betahcg değerim 310 çıktı, hamileyim:)hiçbir belirti olmadığı için çok ama çok umutsuzdum. pozitif sonucu görünce inanamadım. 2 gün sonra testi yineleyeceğiz, umarım değerlerim yükselir... burada bana destek olan herkese çok teşekkürler... Darısı tüm isteyenlerin başına.. Ama sakın hiçbir belirti yok diye üzülmeyin benim gibi..

süper canım ikiz mi ki yüksek çıkmış değerin:)))) allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım çook sevindim...

ayy ne güzel yaa böyle haberler almak. hadi gözün aydin Allah tamamina erdirsin canim
belirtisi olmayanlara da bi umut olursun

hiçbir kadın birbirine tam benzemediği gibi hiçbir gebelik de benzemiyor sanırım... bir de bizim gün gün olan biteni hem bilmek hem bilmemek gibi ayrıcalıklı bir durumumuz var, insanın kendini takipte tutmasına neden oluyor. yakın zamanda grip de geçirdin, şu zamana kadarki tedaviden de yoruldun, kim bilir neler oluyor bedenimizde. bilmemek bir noktada delirtse de teslim etmekten başka seçenek kalmıyor biliyorsun. yarın büyük gün, bugün kendinizi şımartacak, keyif alacağınız bir şeyler yapın bence, naçizane öneri olarak...

süreçte hem hormonlarımız alt üst oluyor hem duygularımız. Rabbim yüreğine esenliğini döksün, seni teskin etsin. beklemek zor...

amin canım... İkiz için düşük değil mi değerler.. Ben de emin olamadım..:) teşekkürler bu arada

canım kimsede bu değeri duymadım test günde yüksek geldi bana iyi bilen arkadaşlar söylesin:.. ne güzel canım ya ikiz olsun bi kerede 2 tane ben çok istiyorum allah biliyo ya hayırlısı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…