Aşılama Ekim 2013'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Ocean

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2007
8.283
1.848
723
39
Evet kızlar yeni ay yeni umutlar...
Polikistikoverliyim. Temmuz ayında olumsuz bir aşılamam oldu.
Bir ay ara verdik, tatilimizi yaptık.
Şimdi adet olmayı bekliyorum yine aşılama yaptırıcaz.
Ekimde aşılama yaptıracaklar buyrun burdan konuşalım, deneyimlerimizi paylaşalım.

Bende aşılama yaptırcam ilk deneyimim olucak sökülmeyi bekliyorum..
Adetin kaçıncı günü aşılama oluyor?

Bende aşılama yaptırcam ilk deneyimim olucak sökülmeyi bekliyorum..
Adetin kaçıncı günü aşılama oluyor?

hayırlısı olsun hakkında canım.
belli bir günde yapılmıyor ama 12 ile 15. günler arasında oluyor genellikle.
doktor yumurta takibi yapıyor yeterli büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi veriyor.
çatladıktan 36 saat sonra da aşılama oluyorsun.

selam kızlar bende 25 eylülde aşılama oldum bekliyorum inşallah sizinki de sorunsuz olur ve güzel sonuçlar alırsınız

ktpkurdu sayesinde bende gördüm burayı ocean canım hakkında hayırlısı olsun :)) bende kurbandan sonra adet olursam aşılama yaptırcam :)))

ktpkurdu sayesinde bende gördüm burayı ocean canım hakkında hayırlısı olsun :)) bende kurbandan sonra adet olursam aşılama yaptırcam :)))

canım nerelerdesin nasılsın, bende yaptırdım aşılama bekliyorum tutmazsa adetim bayrama geliyor 2.si kasıma kalıcak:18:

Eylul ayinda asilama yaptiranlardan, bu topige ben de terfi oldum adet oldum bugun, aksama dr.umla konusacagim bu ay yine asilama deneyecegim. Hepimize bol sans kizlar.

canım nerelerdesin nasılsın, bende yaptırdım aşılama bekliyorum tutmazsa adetim bayrama geliyor 2.si kasıma kalıcak:18:

canım ilk aşılamam tutmayınca doktorum ofis histeroskopi yaptı bana.şimdide adeti bekliyorum ama kurbandan önce olursam gitmicem 9 gün doktor yok çünkü :) inşallah kurbandan sonra olursam 2.aşılamaya geçicem :) sen ne yaptın :)

bende süpriz bi şekilde on gün erken oldum, doktor kist olmadığını görünce yapalım aşılamayı dedi yaptırdık 25 eylülde 10 gün sonra kan testine gircem pek umutlu değilim açıkçası
eğer olmazsa mecbur kasıma kalcak benimkide doktor bayramda yok

canım bu arada histeroskopi nedir ne için yapıldı o

canım umutsuz olma ama çokta kaptırma orta karar ol :)) bende ilk aşılamada negatifi görünce şok olmuştum çok umutluydum heyecanlydm ama nasip değilmş bu arada histeroskopi ameliyathanede kamerayla rahmini tüpleri izliyorlar.tertemiz çıktı polip var dediler oda yokmuş.bilmiyorum ama çok faydalıymış bu işlem :)

Canım inşallah bu sefer kavusursun bebeğine

inşallah arkadaşım Allah razı olsun hepimiz kavuşuruz inşalllah :)))

Ben dün duaya başladım canım günde bir tane Meryem suresi okuyacam 41 gün ve 707 tane ya varis çekiyorum allah kabul ederde dileğimiz olur inşallah

Ben dün duaya başladım canım günde bir tane Meryem suresi okuyacam 41 gün ve 707 tane ya varis çekiyorum allah kabul ederde dileğimiz olur inşallah
bende her gün 1 tane meryem suresi okuyorum bol bol tevbe çekiyorum :)))

Merhabalar arkadaşlar ;
Bende Ekim ayında aşılama yaptıracağım.
Eşimde hız iyi, sayı iyi, who ya göre morfoloji 35, krugere göre baş, boyun, kuyruk hasar 46 kalan 54 de ise akromozol bozukluk parametreleri (önemli değil diyorlar) sorunumuz var...
İlk aşılamamız olacak 2 ay yumurta takip ve klomen tedavisi ve sonunda 3ncü ayımızdayız. Yumurta takibinin 3ncü ayda en fazla şansa sahip olduğunu söyledi 2 doktorumuzda bu yüzden bizde normal değil de aşılama deneyelim dedik belki daha da artar şansımız...
Bugün klomenin son günü...
2 gün sonra kontrolüm ardından inşallah süreç başlayacak yeni bir ay yeni bir umut...
Umarım hepimizin bu ay tutar ve sağlıklı bebeklerimize kavuşuruz Allahım.
Daha önce Mart ayında 7 haftalık bebeğimin kalbi durması sonucu kaybettim,normal yol ile olmuştu...
Konuyu takip edeceğim ve yazacağım.
Hepinize selamlar...

Eylul ayinda asilama yaptiranlardan, bu topige ben de terfi oldum adet oldum bugun, aksama dr.umla konusacagim bu ay yine asilama deneyecegim. Hepimize bol sans kizlar.

merhaba canım eylülün şanssızlarıyız biz malesef ilk aşılama sonucu hüsran yaşadık ama herşeyin hayırlısı. bugün adet oldum.ekimin 27 sinde adet olacağım bende o zamana kadar dosyam çıkar heyetten ve sağlık kurulundan ilaçlarım yazılır bayrama kadar alır adetimi beklerim artık kasımda olur benimde aşılamam.şuan o kadar duygu karmaşası yaşıyorum ki anlatamam bi ağlıyorum bi gülüyorum sinirilik hali çok fazla bişey yapasım gelmiyor.hiç bebeğim olmıcak diye üzülüyorum bazen bilmiyorum ne olcak benim bu halim Allah ım hayırlısını nasip etsin

canım inan bende senin gibiyim zerre umudum yok sanki hiç çocuğum olmayacak gibi hissediyorum bazen sonra kendi kendime diyorum ki allahım verecekse sağlıklı hayırlı evlat versin demekki bundada bir hayır var ben bunla sınanıyorum demekki olmazsada elimizden ne gelir dua edip beklemekten başka eğer bu ay ki aşılama tutmazsa benimde 2.si kasımda olacak beklemek o kadar zor ki sabır versin rabbim hepimize

amin canım amin bende 27 ekimde adet olacağım 2.aşılama için iğnelere başlarım kasımda aşılamam olur.fakat oda tutmazsa tüp raporu vermiyor devlet özel olarak yaptırmam lazım oda baya tutuyor napcaz bakalım hakkımızda hayırlısı

inşallah hiç gerek kalmaz canım bu ay kendiliğinden oluverir , benim evlilik 4 yıl olduğundan tüp yaptırabiliyorum ama devlette değil özelde yaptırıcam yine baya bi cebimizden çıkıcak ama bunlara gerek kalmasın diye dua ediyorum hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…