- 15 Temmuz 2013
- 1.380
- 283
- 123
inşallah hiç gerek kalmaz canım bu ay kendiliğinden oluverir , benim evlilik 4 yıl olduğundan tüp yaptırabiliyorum ama devlette değil özelde yaptırıcam yine baya bi cebimizden çıkıcak ama bunlara gerek kalmasın diye dua ediyorum hepimiz için
sen raporunu çıkartıp özele gidersin ama bana yaşın genç 1 yıl bekle diyor.bekle demesi kolay tabi onlara 2 aşılama olup tutmıyacak 1 yıldırda olmuyor bide üstüne 1 yıl bekle diyor bekleyemem ki.borç harç elimden ne geliyorsa yapacağım artık
canım seni senden ve bizim gibilerden başkası anlamaz beklemek insanı gençken yaşlandırıyor malesef, doktora söylemesi kolay, sen yüreğini dinle yaşın kaç bilmiyorum ama ben 28 yaşındayım ve artık vakti geldi diye düşünüyorum
25 yaşımdayım offff allah ım nasip etsede ya bu ay beklerken olsa yada bundan sonraki aşılamada olsa yoksa o kadar para nasıl ödenecek bilmiyorum allah ım yardımcımız olsun.adetim bitsin meryem suresine başlıcam başka bildiğin var mı ne okuyup ne çekebilirim?
sen raporunu çıkartıp özele gidersin ama bana yaşın genç 1 yıl bekle diyor.bekle demesi kolay tabi onlara 2 aşılama olup tutmıyacak 1 yıldırda olmuyor bide üstüne 1 yıl bekle diyor bekleyemem ki.borç harç elimden ne geliyorsa yapacağım artık
canım yazabilirsin
tamam canım :)) sen iyi ol takma kafaya tamammı:)))
merhaba kızlar. ilk aşılamam haziranda yapıldı. sonuç olumsuz(((( 2ay dan fazla bir süre sonra 3gündür puregon iğnelerini vuruluyorum. perşembeye kontrolüm var. sonra aşılamam yapılacak. bana dua edin. nedense bu defa umutluyum! allah kimseyi evlatsızlıkla sınamasın. rabbim hakkımızda hayırlısını versin.
inşallah canım allah ım sabır versin bu yolda daha neler göreceğiz daha neler çekeceğizAllah ım beterinden korusun
nasılsınız kızlar hiç kimse sürecini yazmıyor nasıl gidiyorrrr:44:
1.aşılama başarısız2.aşılama için 27 ekimde adet olacağım kasımda yapılır.oda olmazsa 1 yıl bekleyeceğim.tüp raporu çıkarabilmek için.bu arada kaan aydos a randevu alacağım eşim için hızlı hareketli sperm hiç yok bizde.muayenesi 350 tl miş.bide onu deneyelim onun uyguladığı tedavilerle hamile kalan çok hakkımızda hayırlısı :18:
nasılsınız kızlar hiç kimse sürecini yazmıyor nasıl gidiyorrrr:44:
canım aşılaman hayırlı olsun inşallah güzel sonuç alırsın.yanlış hatırlamıyorsam zeki beyin hastasıydın?biraz bilgi verir misin fiyat ve aşılama süresince kaç defa gittin ben şehir dışından geleceğim inşallah kasım sonu gibi ilk aşılamam yapılacak ,ben batu beyin hatasıyım
Selam kızlar
bende Eylül'ün 29 unda ilk aşılamamı oldum bugun 3. Günüm zaman geçmek bilmiyor test günüm Bayram gününe denk geliyor .. Aslında çok umutlanmak istemiyorum ama umarım çifte Bayram yaşarım dua edin bana ...
merhaba kızlar,
bugün ilk aşılamamı oldum. hem heyecanlıyım hemde gergin...
yaklasık bir yıldır doktora gidip duruyorum. ciddi bir pko hastasıyım ve ilaç kullanmadan aylarca 6-8 ay regl olamıyorum.
tedavi sırasında bi de rahim kalınlaşması cıktı 3 ay onunla ugrastım derken sıra aşılamaya geldi...
bakalım neler olacak. bayram sonrasını iple cekiyorum kan testi yaptırmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?