Aşılama Ekim 2013'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sen raporunu çıkartıp özele gidersin ama bana yaşın genç 1 yıl bekle diyor.bekle demesi kolay tabi onlara 2 aşılama olup tutmıyacak 1 yıldırda olmuyor bide üstüne 1 yıl bekle diyor bekleyemem ki.borç harç elimden ne geliyorsa yapacağım artık

canım seni senden ve bizim gibilerden başkası anlamaz beklemek insanı gençken yaşlandırıyor malesef, doktora söylemesi kolay, sen yüreğini dinle yaşın kaç bilmiyorum ama ben 28 yaşındayım ve artık vakti geldi diye düşünüyorum

25 yaşımdayım offff allah ım nasip etsede ya bu ay beklerken olsa yada bundan sonraki aşılamada olsa yoksa o kadar para nasıl ödenecek bilmiyorum allah ım yardımcımız olsun.adetim bitsin meryem suresine başlıcam başka bildiğin var mı ne okuyup ne çekebilirim?

ben günde 1 tane meryem suresi okuyorum, 3 defa al-i imran suresi 38. ayeti okuyorum, bir de günde 707 tane "ya varis" çekiyorum

canımcım mesaj kutun dolmuş

merhaba kızlar. ilk aşılamam haziranda yapıldı. sonuç olumsuz (((( 2ay dan fazla bir süre sonra 3gündür puregon iğnelerini vuruluyorum. perşembeye kontrolüm var. sonra aşılamam yapılacak. bana dua edin. nedense bu defa umutluyum! allah kimseyi evlatsızlıkla sınamasın. rabbim hakkımızda hayırlısını versin.

Allah kimseyi bununla imtihan etmesin haklısın
inşallah canım allah ım sabır versin bu yolda daha neler göreceğiz daha neler çekeceğiz Allah ım beterinden korusun

amin rabbim beterinden korusun :)

nasılsınız kızlar hiç kimse sürecini yazmıyor nasıl gidiyorrrr:44:

1.aşılama başarısız 2.aşılama için 27 ekimde adet olacağım kasımda yapılır.oda olmazsa 1 yıl bekleyeceğim.tüp raporu çıkarabilmek için.bu arada kaan aydos a randevu alacağım eşim için hızlı hareketli sperm hiç yok bizde.muayenesi 350 tl miş.bide onu deneyelim onun uyguladığı tedavilerle hamile kalan çok hakkımızda hayırlısı :18:

canım rabbim hepimize muradımızı versin inşallah tüpe hiç gerek kalmaz

merhaba kızlar,

bugün ilk aşılamamı oldum. hem heyecanlıyım hemde gergin...

yaklasık bir yıldır doktora gidip duruyorum. ciddi bir pko hastasıyım ve ilaç kullanmadan aylarca 6-8 ay regl olamıyorum.

tedavi sırasında bi de rahim kalınlaşması cıktı 3 ay onunla ugrastım derken sıra aşılamaya geldi...

bakalım neler olacak. bayram sonrasını iple cekiyorum kan testi yaptırmak için

Selam kızlar
bende Eylül'ün 29 unda ilk aşılamamı oldum bugun 3. Günüm zaman geçmek bilmiyor test günüm Bayram gününe denk geliyor .. Aslında çok umutlanmak istemiyorum ama umarım çifte Bayram yaşarım dua edin bana ...

canım aşılaman hayırlı olsun inşallah güzel sonuç alırsın.yanlış hatırlamıyorsam zeki beyin hastasıydın?biraz bilgi verir misin fiyat ve aşılama süresince kaç defa gittin ben şehir dışından geleceğim inşallah kasım sonu gibi ilk aşılamam yapılacak ,ben batu beyin hatasıyım

canım meraba seninki de hayırlı olsun, batu beyde çok iyi bir doktor ama onun aşılama yaptığını bilmiyodum sadece tüp bebek sanıyordum :26: ben aşılamada toplam 3 defa muayeneye gittim 4. de aşılama oldu ama benimki seni pek yanıltmasın çünkü doktorun dediğine göre benim yumurtalarım çok hızlı gelişmiş normalde 4 yada 5 muayene olabilirmiş yani, umarım beklediğin sonucu alırsın, sende durum nedir ne zaman başlayacaksın aşılamaya

hayırlı olsun arkadaşım inşallah çifte bayram yaşarız hepimiz

hayırlı olsun, inşallah güzel sonuç alırsın

selam kızlar ben kurbandan sonra aşılama diyordum ama olmuyr.çünkü adetim kurbana denk geliyor :)) neyse bende böyle istiyordum kasımda adet olur olmaz 2. ve son aşılamayı olcam inşallah gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…