selam kızlar ben kurbandan sonra aşılama diyordum ama olmuyr.çünkü adetim kurbana denk geliyor :)) neyse bende böyle istiyordum kasımda adet olur olmaz 2. ve son aşılamayı olcam inşallah gerek kalmaz
inşallah kendiliğinden olur canım, eğer ptesi negatif sonuç alırsam benimde kasıma kalıyor malesef
hayırlı olsun arkadaşım inşallah çifte bayram yaşarız hepimiz
merhaba kızlar,
bugün ilk aşılamamı oldum. hem heyecanlıyım hemde gergin...
yaklasık bir yıldır doktora gidip duruyorum. ciddi bir pko hastasıyım ve ilaç kullanmadan aylarca 6-8 ay regl olamıyorum.
tedavi sırasında bi de rahim kalınlaşması cıktı 3 ay onunla ugrastım derken sıra aşılamaya geldi...
bakalım neler olacak. bayram sonrasını iple cekiyorum kan testi yaptırmak için
biliyorum üzülmemek elde değil ama üzülme :) çünkü ne kadar rahat olursan o kdar kolay olur.demet akalına bak 2 kere tüp denemiş olmamış.doktoru kafanı boşalt demiş öyle olmuş düşün yani:)))
İnş canım Rabbim hepimizin emeğini boşa çıkarmasın .. umarım Pazartesi'ye güzel haberlerle gelirsin buraya yazmayı unutma merak ediyorum ..
canım meraba seninki de hayırlı olsun, batu beyde çok iyi bir doktor ama onun aşılama yaptığını bilmiyodum sadece tüp bebek sanıyordum :26: ben aşılamada toplam 3 defa muayeneye gittim 4. de aşılama oldu ama benimki seni pek yanıltmasın çünkü doktorun dediğine göre benim yumurtalarım çok hızlı gelişmiş normalde 4 yada 5 muayene olabilirmiş yani, umarım beklediğin sonucu alırsın, sende durum nedir ne zaman başlayacaksın aşılamaya
canım bana tüp bebek demişlerdi ben o yüzden batu beye gittim o da aşılamyla başlayalım dedi eşime 3 aylık bi ilaç verdi sayı ve hareket iyi ama morfoloji %1 benimde sol tüp tıkalı ama yumurtaların durumu çok iyi normal yollada kalabilirsin dedi. 1,5 aydır eşim ilaçları kullanıyor kasım sonu yada aralık başı gibi başlayacağız inşallah.hastane ve ilaçlara ne kadar ödemiştin?
canım ilaçlar yaklaşık 600 tuttu ama şirket karşıladı ben ödemedim, aşılama ise 650 lira normalde ama ben biraz problemliyim o yüzden anestezi istedim anestezi farkı eklediler 900 tuttu şirket 200 tl ödedi 700 cepten verdik, sonuç iyi olsunda hiçbiri umrumda değil aslında
merak etme buraya yazarım hemen eğer olumlu olursa inşallah bekleyen herkese bende umut olmak isterim, ilk aşılamam bu benim senin durum nedir sorun neydi
tabi canım sonucu güzel olsun da gerisi önemli değil inşallah mutlu haberi alırsın .belirtilerin var mı testi ne zaman yapacaksın birde aşılamadan sonra izin aldın mı ne kadar sonra çalışmaya başladın?
Benim de ilk aşılamam... Bende sorun yok eşimin spermleri hareketsiz 3 yıldır evliyim.. Bakalım artık bu defa olmazsa ikincisini deneriz herhalde ..
Cnm hepimiz aynı şekilde heyecanlı ve de gerginiz inş pozitif sonuç alırsın dualarım seninle ... sende bana dua et olur mu bende testi bayramdan sonra yapacam tabi kırmızıyı görmezsemBayram günü adet günüme denk geliyor bakalım artık bekleyecemmmm
hayırlı olsun, inşallah güzel sonuç alırsın
bizde sorun yok açıklanamaz infertilite yani, sebepsiz, 4 yıldır evliyiz, bende eğer negatif olursa tekrar aşılama denemeyi düşünüyorum kasımda o da olmazsa tüp bebeğe geçicez, ama inşallah tutmuştur bunlara hiç gerek kalmaz:44:
canım ilaçlar yaklaşık 600 tuttu ama şirket karşıladı ben ödemedim, aşılama ise 650 lira normalde ama ben biraz problemliyim o yüzden anestezi istedim anestezi farkı eklediler 900 tuttu şirket 200 tl ödedi 700 cepten verdik, sonuç iyi olsunda hiçbiri umrumda değil aslında
kızlar 14 gün boyunca bir ilaç verdi dr. alttan kullanıyorsun progesteron içeriyormus. sizde kullanıyormusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?