Aşılama Ekim 2013'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam kızlar ben kurbandan sonra aşılama diyordum ama olmuyr.çünkü adetim kurbana denk geliyor :)) neyse bende böyle istiyordum kasımda adet olur olmaz 2. ve son aşılamayı olcam inşallah gerek kalmaz

inşallah kendiliğinden olur canım, eğer ptesi negatif sonuç alırsam benimde kasıma kalıyor malesef

inşallah kendiliğinden olur canım, eğer ptesi negatif sonuç alırsam benimde kasıma kalıyor malesef

biliyorum üzülmemek elde değil ama üzülme :) çünkü ne kadar rahat olursan o kdar kolay olur.demet akalına bak 2 kere tüp denemiş olmamış.doktoru kafanı boşalt demiş öyle olmuş düşün yani:)))

Cnm hepimiz aynı şekilde heyecanlı ve de gerginiz inş pozitif sonuç alırsın dualarım seninle ... sende bana dua et olur mu bende testi bayramdan sonra yapacam tabi kırmızıyı görmezsem Bayram günü adet günüme denk geliyor bakalım artık bekleyecemmmm

inşallah canım, zaten sadece dua ediyorum elimizden başka ne gelir :)

İnş canım Rabbim hepimizin emeğini boşa çıkarmasın .. umarım Pazartesi'ye güzel haberlerle gelirsin buraya yazmayı unutma merak ediyorum ..

merak etme buraya yazarım hemen eğer olumlu olursa inşallah bekleyen herkese bende umut olmak isterim, ilk aşılamam bu benim senin durum nedir sorun neydi

canım bana tüp bebek demişlerdi ben o yüzden batu beye gittim o da aşılamyla başlayalım dedi eşime 3 aylık bi ilaç verdi sayı ve hareket iyi ama morfoloji %1 benimde sol tüp tıkalı ama yumurtaların durumu çok iyi normal yollada kalabilirsin dedi. 1,5 aydır eşim ilaçları kullanıyor kasım sonu yada aralık başı gibi başlayacağız inşallah.hastane ve ilaçlara ne kadar ödemiştin?

canım ilaçlar yaklaşık 600 tuttu ama şirket karşıladı ben ödemedim, aşılama ise 650 lira normalde ama ben biraz problemliyim o yüzden anestezi istedim anestezi farkı eklediler 900 tuttu şirket 200 tl ödedi 700 cepten verdik, sonuç iyi olsunda hiçbiri umrumda değil aslında

tabi canım sonucu güzel olsun da gerisi önemli değil inşallah mutlu haberi alırsın .belirtilerin var mı testi ne zaman yapacaksın birde aşılamadan sonra izin aldın mı ne kadar sonra çalışmaya başladın?

ben de 28 eylülde yaptırdım ilk aşılamamı. şimdi progestan kullanarak hapın bitmesini bekliyorum......

merak etme buraya yazarım hemen eğer olumlu olursa inşallah bekleyen herkese bende umut olmak isterim, ilk aşılamam bu benim senin durum nedir sorun neydi

Benim de ilk aşılamam... Bende sorun yok eşimin spermleri hareketsiz 3 yıldır evliyim.. Bakalım artık bu defa olmazsa ikincisini deneriz herhalde ..

Ara ara karnım ağrıyor adet gibi onun dışında bir şey yok belirti olarak. Aşılama günü dinlendim çünkü anestezi uyku yaptı zaten bir saat falan orda yatırdılar sonra eve geldim uyudum. Ertesi gün işe gittim. Pazartesi test günü heyecanla bekliyorum ama nedense pek umutlu değil im kısmet artık biz elimizden geleni yaptık

Benim de ilk aşılamam... Bende sorun yok eşimin spermleri hareketsiz 3 yıldır evliyim.. Bakalım artık bu defa olmazsa ikincisini deneriz herhalde ..

bizde sorun yok açıklanamaz infertilite yani, sebepsiz, 4 yıldır evliyiz, bende eğer negatif olursa tekrar aşılama denemeyi düşünüyorum kasımda o da olmazsa tüp bebeğe geçicez, ama inşallah tutmuştur bunlara hiç gerek kalmaz:44:

ahh canım dua etmezmiyimm.... bende bayramdan sonra yaptıracagım bakalım sonuclar yüzümüzü güldürür inşallahh

kızlar 14 gün boyunca bir ilaç verdi dr. alttan kullanıyorsun progesteron içeriyormus. sizde kullanıyormusunuz?

ben ne kadar ödedigimi hesap etmedim bile özel sigorta var ama tüp bebek tedavisini karsılamıyor. hepsi benden cıkıyor... daha yolun başında birsürü harcama yaptık...

kızlar bu arada siz istanbuldamısınız

Merhaba arkadaşlar;
Bende bugün aşılama oldum, umarım hepimiz için hayırlısı olur.
Eşimin önce sperm testi yapıldı ve ona göre karar verdi doktorlarımız.
Morfoloji %5
a+b %32 hareket
100 milyon / ml de sperm sayısı değerlerimiz var.
Sizede aşılama sonrası rapor verdiler mi?
Yani sperm sayınızı vs biliyormusunuz aşılama yapılan ?
Bizimkiler ;
Procressing sonrası sanırım yıkama sonrası :);
Sayım : 15 milyon/ml
Ortalama Motilite : 50
Motil Sperm Sayımı : 60
Aglutinasyon : Yok
Miktar : 1,5 ml
hız : 8
Sizce nasıl ?

Siz de nasıl acaba durumlar ?

Umarım bu ay tüm aşılama yapanlar,normal yoldan deneyenler yada tüp deneyenler hepimiz için hayırlısı olur inşallah.

benim aşılamam kasıma kaldı kızlar bayramdan sonra yaptırmaya karar verdik.
bayramda memlekete gidicez dönünce rahat rahat yapalım dedik.
yaptıran arkadaşlar inşallah tutturmuşlardır.
haberlerinizi bekliyorum hadi bakalım heyecanlı bekleyiş çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…