Sanırım şimdilik ekimin tek yeni hamilesi benimDün öğrendim hamile olduğumu. Adet günümdü, hcg değerim 114 çıktı. Allah hepimize sağlıkla çocuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
canım benim hayırlı ugurlu olsun rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş benimde adetime 3 gün kaldı bende inş pazar günü test yapacam
bugünde annem bana kipriklerin dolaşmış sen hamilesin dedi (eskiden anneannem öle anlarmış:) geçen hamileliğimde bilmişti inş bunda da bilir)
kızlar hepinizi kutlarım.. benimde yarın adet görmem gerekiyordu. biraz önce gebelik testi yaptım ve çift çizgiyi gördüm..bakalım, hepimiz için hayırlısı olsun...
canım benim hayırlı ugurlu olsun rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş benimde adetime 3 gün kaldı bende inş pazar günü test yapacam
bugünde annem bana kipriklerin dolaşmış sen hamilesin dedi (eskiden anneannem öle anlarmış:) geçen hamileliğimde bilmişti inş bunda da bilir)
öncelikle hamile olduğunu öğrenen bayanlara hayırlı olsun demek istiyorum. Allah herkese bu mutluluğu nasip etsin. Ben de iki gün önce adet gecikmesini beklemeden, 6.hissime güvenerek hastaneye gidip beta hcg testi yaptırdım. 3 hafta 6 günlük hamileyim. Pazartesi günkü ilk değerim 64 idi. Yarın 4. Haftaya giriyorum.yarın testi yenileyecem; inşallah sorunsuz bir gebelik olur. Selamlar&sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?