Ekim 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

Ben de bugün öğrendim hamile olduğumu, 8 aylık bir oğlum var ve ikinciye hamileyim.. Planlı olmadı ama yine de çok mutluyum.. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah..

öncelikle hayırlı olsun.allah gönlüne göre sağlıklı bi evlat nasip etsin.benim bir sorum olacaktı.benim 6 ekimde adet olmam lazımdı olmadım adetlerim düzenli.ama gögüslerim çok şiş kasıklarım ve belim çok ayakta durunca ve iş yapınca ağrıyor.başka belirtim yok.tam diyorum kesin adet oldum lavaboya gidiyorum bişe yok.acaba hamile miyim diyorum bu kadar zaman geçti.perşembe günü test yaptım yani 4. gün negatif çıktı annem daha erken yapmışsın testi dedi ve adette olmadım ne yapayım 19 yaşındayım bu arada

sevindim adına ALLAH kolay hamilelik ve kolay doğum nasip etsin inşallah benimde 5 gün geçti hatta bugün artık 6 oluc
ak fakat adet olmadım.sadece gögüslerim çooookk şiş ve bazen yana yatarken ağrıyo adet sancısı gibi karnım kasıklarım ve belim ağrıyo.seninde böyle miydi.... inşallah hamileyimdir.çok istiyorum.

ben 19 yaşındayım 2 yıllık evliyim bana da pko dedi doktor çocuk olmuyor korunmuyoruz ama ilaçla ve bitkisel çay kullandım kavanoz bal karışımı kullandım ve 58 kiloydum 55 e düştüm adetlerim 6 aydır düzenli .FAAKKAAAAATTTT bu ay adet olmadım ve 5 gün geçti 6. günüme girdim.belirtim yok sadece gögüslerim şiş adet olmadan öncede şişerdi ama inerdi adet olacakmışım gibi karnım kasıklarım ve belim ağrıyo.tam adet oldum diyorum bişe yok ve adete 8 gün kala pembe bi akıntı geldi hafif adet oldum sandım sonra hiç bişe yok.bende anlamadım soruma cevap verirseniz sevinirim .bekliyorummm

Merhaba arkadaşlar, adetimin 4 gün gecikmesi ile perşembe akşamı gebelik testi yaptım.Çift çizgi daha 1dk. içinde belli olunca eşimle bi garip olduk(mutluluk,heyecan ve panik karışımı).Dün sabah ilk iş doktora gitmek oldu.Allahıma şükürler olsun hamileyim :) Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin !!

Nihayet bugun ultrasonla bebegimi gorduk.daha 3 haftalik.cok kucuk.melegim artik benimle.tanrim isteen herkese nasip etsin.10 gun gecti adetimden.on gun nasil sabrettim bir Allah bilir.ilk.gittigimde gorunmemisdi cok yeni diye,bugun nihayet gorduk.cok mutluyum

hayırlı olsun canım Allah hayırlısıyla sağsalim kucağına almayı nasip etsiin :)
valla günüm 10 gün geçti 3gün geçince idrarda test yaptım negatifti hala adet olmadım bekliyoruz bakalımm :)

benmnde bugün 10 gün geçti bakalım bekliyorum var mı yok mu diye :)

ekim 4 de,işten istifa ediceğim gün öğrendim, seviniyim mi üzüliyim mi bilemiyorum , halaada inanamıyorum ama...

merhabalar.ben aranıza yeni katıldım.ve bugün hamile olduğumu öğrendim.tabi test ile.bu eczaneden aldığımız testler ne kadar güvenilir bilginiz var mı??

merhabalar.ben aranıza yeni katıldım.ve bugün hamile olduğumu öğrendim.tabi test ile.bu eczaneden aldığımız testler ne kadar güvenilir bilginiz var mı??
tebrikler, ama bazen yanlış sonuç verdiği oluyor , arkadaşımdan biliyorum.2 tane yapsaydınız

bende salı günü b-hcg baktırdım 1077 çıktı çarşambada ultrasona girdim kesemizi gördük 12mm henüz bugün itibariyle 5+5 haftalık gebeyim ama hala şoktayım inanamıyorum

Merhaba bende bugün hamile olduğumu öğrendim beta hcg 2348 çıktı ama daha doktora gitmedim pazartesi gideceğim allah herkese hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin :))

Aramıza hoşgeldin incimm80, bende formda araştırmıştım bazıları güvenilir diil diyor ama geçen perşembe bende yaptım 1 dk içinde çift çizgi oldu ama cuma sabah ilk iş doktora gitmek oldu.Doktora gitmeyi ihmal etme.

bende salı günü b-hcg baktırdım 1077 çıktı çarşambada ultrasona girdim kesemizi gördük 12mm henüz bugün itibariyle 5+5 haftalık gebeyim ama hala şoktayım inanamıyorum

İnş. sağlıklı ve zamanında bir normal doğum gerçekleştirebilirim.Bebeğin hayırlı olsun Allah hepimize sağlıklı mutlu ve hayırlı evlatlar nasip etsin

kızlar ben de hamileyim çok şükür bat 3 eylüldü 5 haftalıkken keseyi gördük 10 gün beklemedeyim şimdi 2 düşüğüm var inş sağlıklı bir gebelik geçiririz Rabbim yardımcımız olsun meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…