Sanırım şimdilik ekimin tek yeni hamilesi benimDün öğrendim hamile olduğumu. Adet günümdü, hcg değerim 114 çıktı. Allah hepimize sağlıkla çocuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Nihayet bugun ultrasonla bebegimi gorduk.daha 3 haftalik.cok kucuk.melegim artik benimle.tanrim isteen herkese nasip etsin.10 gun gecti adetimden.on gun nasil sabrettim bir Allah bilir.ilk.gittigimde gorunmemisdi cok yeni diye,bugun nihayet gorduk.cok mutluyum
Sanırım şimdilik ekimin tek yeni hamilesi benimDün öğrendim hamile olduğumu. Adet günümdü, hcg değerim 114 çıktı. Allah hepimize sağlıkla çocuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
tebrikler, ama bazen yanlış sonuç verdiği oluyor , arkadaşımdan biliyorum.2 tane yapsaydınızmerhabalar.ben aranıza yeni katıldım.ve bugün hamile olduğumu öğrendim.tabi test ile.bu eczaneden aldığımız testler ne kadar güvenilir bilginiz var mı??
merhabalar.ben aranıza yeni katıldım.ve bugün hamile olduğumu öğrendim.tabi test ile.bu eczaneden aldığımız testler ne kadar güvenilir bilginiz var mı??
bende salı günü b-hcg baktırdım 1077 çıktı çarşambada ultrasona girdim kesemizi gördük 12mm henüz bugün itibariyle 5+5 haftalık gebeyim ama hala şoktayım inanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?