sevindim adına ALLAH kolay hamilelik ve kolay doğum nasip etsin inşallah benimde 5 gün geçti hatta bugün artık 6 oluc
ak fakat adet olmadım.sadece gögüslerim çooookk şiş ve bazen yana yatarken ağrıyo adet sancısı gibi karnım kasıklarım ve belim ağrıyo.seninde böyle miydi.... inşallah hamileyimdir.çok istiyorum.
Merhabalar bende aranıza yeni katıldım.Ve bende Ekim hamilesiyim.1,5 senelik evliyim.Önceden 2 düşüğüm var ve 37 yaşındayım Umarım bu sefer bebeğimi kucağıma alabilirim.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..:) Hamilelik belirtileriniz başladımı benim midem hiç bulanmıyor sadece bel ağrısı ve yorgunluk var sizler ne durumdasınız???
bugün adet olmayalı 7 gün oluyo yani 1 hafta geçti olmadım sabah ilk idrarla test yaptım daha kesin oluyor diye negatifböyle bişe yaşayan var mı yani testte çıkmayıp kanda gebelik çıkan var mı? adette olmadım önümüz bayram eğer bayram geçene kadar yine olmazsam hastaneye gidicem.testin yanılma payı yoktur gibime geliyor ben 6 ekimde adet olacaktım pazar günü.4 gün geçice Perşembe
günü idrar testi yaptım yine sabah kalktığımda yine aynı marka MİRATECH diye negatif çıkmıştı yine yaptım yine negatif
bugün adet olmayalı 7 gün oluyo yani 1 hafta geçti olmadım sabah ilk idrarla test yaptım daha kesin oluyor diye negatifböyle bişe yaşayan var mı yani testte çıkmayıp kanda gebelik çıkan var mı? adette olmadım önümüz bayram eğer bayram geçene kadar yine olmazsam hastaneye gidicem.testin yanılma payı yoktur gibime geliyor ben 6 ekimde adet olacaktım pazar günü.4 gün geçice Perşembe
günü idrar testi yaptım yine sabah kalktığımda yine aynı marka MİRATECH diye negatif çıkmıştı yine yaptım yine negatif
bugün kan tahlili yaptırdım.yeni eve geldik.sonuç negatifbthcg 0,2 üzüldüm geç döllenme olabilir mi çünkü adette olmadım böyle bişe yaşayan var mı
hayırlısı olsun dilekçim, inşallah bu sefer sağlıcakla kucağına alırsın bebişini..kaderlerimiz benziyor aslında.. ben de 37 yaşındayım ve benim de 2 düşüğüm ve Allah'a emanet 5 yaşında bir oğlum var.. ben sadece idrar testinden öğrendim hamileliği. 4+5 günlük olduğu için doktora gitmedim daha. bayramdan sonra gidicem inşallah.. belirtilere gelince sadece kasık ağrısı ve göğüslerde şişlik var.. sen ne yaptın, doktora gittin mi?
Sanırım şimdilik ekimin tek yeni hamilesi benimDün öğrendim hamile olduğumu. Adet günümdü, hcg değerim 114 çıktı. Allah hepimize sağlıkla çocuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Mrb arkadaslar hamile oldugumu ogrendgm gunden beri asiri kasik agrim var uykudan uyandiran agrilar. Sizlerdede kasik agrisi varmi.
Dis gebelikten cok korkuyordm cok sukur bgn doktoruma gittim keseyi gordk 4 mm mis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?