Ekim 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

Selam güzeller benim de bat bugündü olmayınca test yaptım pozitif :)) ne denir buna :)) Allah tan herkese hayırlı ve kolay bir gebelik süreci diliyorum. Buradan kendimizdeki değişiklikleri paylaşabiliriz. Selamlar

Valla hayatım bende şimdi tam ne diyim bilemiyorumki.... Anlattığın belirtilerin hepsi bende var, bel agrısı degıl ama kasık ağrısı ve göğslerim fazlasıyla şiş... Bende adetim 9 gün gecınce hastaneye gıttım kan tahlılı yaptırdım oyle ogrendım... Eger bu kadar emın olmak ıstıyorsan eczaneden bi test al, eger pozıtıf cıkarsa yada hala emin olamazsan kan tahlili yaptırmak ıcın bı hastaneye git,kan testi şaşırmazzz.. Şimdi o var bu var diyip evet hamilesin desek yada degılsın desek boş yani...

Merhabalar bende aranıza yeni katıldım.Ve bende Ekim hamilesiyim.1,5 senelik evliyim.Önceden 2 düşüğüm var ve 37 yaşındayım Umarım bu sefer bebeğimi kucağıma alabilirim.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..:) Hamilelik belirtileriniz başladımı benim midem hiç bulanmıyor sadece bel ağrısı ve yorgunluk var sizler ne durumdasınız???

kızlar bende 3 gün önce öğrendim hamile olduğumu 6 haftalılkmış önceden 2 gün geçiyodu test yapıyodum hemen negatif çıkınca çok üzülüyodum bu sefer hiç sallamadım ama oldu inanmadım 5 tane yaptım kan testi yaptırdım sonra ultrasona girdim ve evet bebiş orda şimdilik 12mm lik bi kese siz girdinizmi ultrasona ne dediler ?

hayırlısı olsun dilekçim, inşallah bu sefer sağlıcakla kucağına alırsın bebişini..kaderlerimiz benziyor aslında.. ben de 37 yaşındayım ve benim de 2 düşüğüm ve Allah'a emanet 5 yaşında bir oğlum var.. ben sadece idrar testinden öğrendim hamileliği. 4+5 günlük olduğu için doktora gitmedim daha. bayramdan sonra gidicem inşallah.. belirtilere gelince sadece kasık ağrısı ve göğüslerde şişlik var.. sen ne yaptın, doktora gittin mi?

haklısınız şimdi eşimle de konuştum pazar günü yani bugün test yapıcam idrar testi inşallah çift çizgi çıkar :) eğer yine negatif çıkarsa bayramı beklicem yine olmazsam kan tahlili.Çok sağol cevabın için.şimdi ben adetim 4 gün geçince idrar testi yaptım ve negatif i olunca biraz moralim bozuldu şimd çekiniyom yine negatif çıkıcak diye ama inşallah inşallah inşallah hamileyimmmmmmdddiiiiiirrrrr...

maşallah arkadaşım adet günü test yapmışsın ve pozitif tebrik ediyorum ALLAH rahatlık ve kolaylık versin gebelik ve doğumdan sonra inşallah.Br sorum var hamilelik belirtin oldumu neler yaşadın bişeler hissettin mi?

hayırlı olsun inşallah.Rabbim kolaylık versin. vallahi benim 6 günüm geçti şüpheleniyorum.2 yıllık evliyim.acaba hamile miyim diye düşünüyorum.Fak

at sadece gögüslerim şiş ve yana yatınca ağrıyo veya da sabahları.karnım ağrıyo arada.ama belim çok ağrıyo.hhhaaah adet oldum diyorum koşuyorum lavaboya bişe yok.ve çok lavaboya çıkıyorum.üşüttüm diyorum buda bir gebelik belirtisi.bilmiyom ama saat şuan 00:45 saba ilk idrarla test yapıcam inşallah artık 7 gün geçmiş oluyor.İNŞALLAH İNŞALLAH İNŞALLAH çift çizgiiii:) vee inşallah hamileyimdir ve bu arada da çok uyku bastırıyo uyuyom resmen yaa gözlerim kapanıyooo kurban bayramı da yalaşıyo inşallah çifte bayram olur benim içinn...

vallahi benimde 6 günüm geçti bu sabah test yapıcam ilk idrarımla siz ne zman test yaptınız.ben 2 yıllık evliyim ve bebek istiyoruz.İnşallah hamileyimdir.ben de bel ağrısı çok var özellikle ayakta çok durunca.arada kasık ve karın ağrısı oluyo.ama çok uykum geliyo bu son günlerde hele bugün saat 7 de uyku bastırdı zorla uyumadım gece uyuyamam diye ve acayip şekilde gögüslerim şiş iç çamaşırıma sığmıyolar.tam adet odum diye koşuyom lavaboya bişe yok.napsam bilmiyorum.ama şuanda saat 00:52 sabah test yapıcam inşallah pozitiftir ve ben adete yakın bi lekelenme yaşadım pembe su gibi bişe bütün iç çamaşırıma yayılmıştı sonra hiç bişe gelme o günden beri adette olmadım yerleşme kanaması diyolar.ben adetim 4 gün geçince 3 gün önce yani perşembe günü test yaptım negatif ama belli olmaz diyolar gebelik testleri 7 gün geçince net sonuç veriyormuş

bugün adet olmayalı 7 gün oluyo yani 1 hafta geçti olmadım sabah ilk idrarla test yaptım daha kesin oluyor diye negatif böyle bişe yaşayan var mı yani testte çıkmayıp kanda gebelik çıkan var mı? adette olmadım önümüz bayram eğer bayram geçene kadar yine olmazsam hastaneye gidicem.testin yanılma payı yoktur gibime geliyor ben 6 ekimde adet olacaktım pazar günü.4 gün geçice Perşembe
günü idrar testi yaptım yine sabah kalktığımda yine aynı marka MİRATECH diye negatif çıkmıştı yine yaptım yine negatif

Canim sen yumurtladigina kesin emin misin? Sen dusundugunden gec yumurtladiysan ondan adetin gelmiyor olabilir. Bence ovulasyon testi kullanmaya baslayabilirsin

bugün kan tahlili yaptırdım.yeni eve geldik.sonuç negatif bthcg 0,2 üzüldüm geç döllenme olabilir mi çünkü adette olmadım böyle bişe yaşayan var mı

slm benan94 benim de idrar testinde çıkmadı adetim 10 gün geçmişti farklı markalarıda denememe rağmen çıkmadı kan tahlilinde çıktı şuan 18 günlük hamileyim bence bekleme hemen bi kan tahlili yaptır

bugün kan tahlili yaptırdım.yeni eve geldik.sonuç negatif bthcg 0,2 üzüldüm geç döllenme olabilir mi çünkü adette olmadım böyle bişe yaşayan var mı

Canım kan testi yanılmaz, aksine herkesinki idrarda çıkmayabilir diyorlar... Ama sen artık kan testi de yaptırmıssın... Bilmiyorum ben mesela evlendiğim ilk ay adetim 10 gün gecikmişti, tabi o arada bende test yapmıstım ama negatifti, zaten 10.uncu günde adet oldum... Neden olduğunu bilemiyorum ama oluyo galiba bazen böyle...

Bide sakın her ay ' ay acaba bu ay hamilemiyim' diye düşünmemeye çalış. Ben evlendiğim ilk aydan beri korunmasızdım bebek istiyrum diye, ama her ay regl günüm yaklasınca baslıyodu yine düşünceler... Son ay artık bırakmıstım o uzun uzadıya yatakta yatmalar beklemeler falan filan amaaaaaaaann Allah'ım nasip ederse olur zaten dedim, çok şükür ki oldu inşallah kucagıma almayı da nasip eder...
Sakın saplantıya dönüştürme yani nacizane tavsiyem...

Çok teşekkür ederim.Rabbim bebeğini korusun...Henüz gitmedim folikasitimi son 2 aydır kullanıyorum.Dokturum bayram için tatile gitmiş ondan başkasınada gitmek istemiyorum.Olabildiğince dinleniyorum.Bel ağrısı var bende bide bazen iğne batar gibi kasık ağrısı.Umarım tüm hamile kardeşlerim bebeklerini kucaklarına alır.:)Cok fazla heyecanlı ve telaşlıyım bu sefer ona kavuşmak kucağıma almak istiyorum hep ilk karşılaşacağımız anı hayal ediyorum birde ağlamaya başlıyorum..:)

rabbim anneli babalı büyütsün.. bende bugün öğrendim hamiş olduğumu. benim hcg değerimde 574 çıktı

Mrb sevgili kk üyeleri bugün doktora gittik ve keseyi gördük :)) 28 ekimde tekrar çağırdı Alla izin verirse kalp atışlarını duyacağız :)) ve yarında ailelere söyleyeceğiz çifte bayram olacak bizim içim :)))

Son düzenleme:
Mrb arkadaslar hamile oldugumu ogrendgm gunden beri asiri kasik agrim var uykudan uyandiran agrilar. Sizlerdede kasik agrisi varmi.
Dis gebelikten cok korkuyordm cok sukur bgn doktoruma gittim keseyi gordk 4 mm mis

iyi geceler arkadaşlar benmde adetimden 4 gün gecince hem heyecanlanıp hem de kendime sayfa aramıştım ekim ayı hamişlerini beğendim bende bende olurum inşallah dedim,birde uzun soluklu geçmeyen batmalı bir kasık ağrım vardı hepsini birleştirdim heralde dedim galiba,ama bugün akşam saatlerinde gelince biraz önce korku yaşadım sanki vardıda kötü bir şey oluyordu,sonra dedim yoooo adet oluyosun(,neyse başka sefere kısmet,sizlere sağlıklı gebelikler dilerim,hala umudum varmı bu ay için....

Mrb arkadaslar hamile oldugumu ogrendgm gunden beri asiri kasik agrim var uykudan uyandiran agrilar. Sizlerdede kasik agrisi varmi.
Dis gebelikten cok korkuyordm cok sukur bgn doktoruma gittim keseyi gordk 4 mm mis

Canim keseyi gormussun, onu gormek butun dis gebelik ihtimalini ortadan kaldiriyor zaten. Dis gebelik olsa kese rahimde bulunmazdi yumurtaliklarda gorunurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…