İnşallah canm 4senedir bekliyorum bende çok iyi anlıyorum seni insallah sizde güzel haberler alırsıniz canmAy ins tatlim ins kut kut kalp atislarini duyarsin esinle minicik ellerine kavusursun sag salim ins tatlim cok guzel bi anne olacaksin ne kadr sanslisin senin sahip olduguna rabbim bizlerede nasip etsin bugun 7. Gunum 7 nasil gececk heycan basti beni ins senin gibi mutlu oluruz bizde
Maalesef canım bnm tutmadı cok üzgünüm bundan sonraki süreçte ne yapacagım bilmiyorum çok zor belki de tüp bebek ile devam ederimGulfeda canim.naptin inşallah gelen giden yoktur
cnm bnm ne desek boş biliorm yaşayan bilir ancak bu stresli duyguyu,yaşayan anlar ancak bu yıpratıcı süreci.üzülme desek boşuna... rabbim yardımcımız olsun,kendini bi topla içinden nasıl geliyorsa onu yap ...ne gerekiosa sıradan yapıorz işte bu yolda,rabbim büyük elbet bizede sıra geleck ama bugun ama yarın inan buna ,lütfen üzme kendiniMaalesef canım bnm tutmadı cok üzgünüm bundan sonraki süreçte ne yapacagım bilmiyorum çok zor belki de tüp bebek ile devam ederim
canım benim senin adına çok üzüldüm ama yapma dünyanın sonu değil bunu sakın unutma sadece çok istedin ve zamanı değildi olmadı ümitlendin belki zaman zaman hissettin ama rabbim ol demedi şimdilik olmadı... bu olmayacak anlamına gelmiyor bende ilk aşılamam da aynı duyguları yaşadım seni çok iyi anlıyorum sana söylediklerimi annem bana söylemişti ve kendime geldim... bizde muhakkak bir gün bu duyguyu yaşayacağız eminim bundan lütfen yıpratma kendimi psikoloji çok önemli bu işte güçlü olmalıyız sakın umutsuz olma seni çok iyi anlıyorum ama unutma dünyanın sonu değil... herşeye yeniden başlıcaz bunu unut ve sil baştan bi daha umutlar kasım ayı:)Maalesef canım bnm tutmadı cok üzgünüm bundan sonraki süreçte ne yapacagım bilmiyorum çok zor belki de tüp bebek ile devam ederim
Yaa canım benim çok üzgünüm o kadar umutluydum ki ben senden ama pes etmek yok inşallah bi daha ki sefere olcam.hep.dua ediyorumMaalesef canım bnm tutmadı cok üzgünüm bundan sonraki süreçte ne yapacagım bilmiyorum çok zor belki de tüp bebek ile devam ederim
Hayırlı olsun canım ben catlatma iğne sinden 36 saat sonra oldum aşılama mi catlayip catlamadigini hissettmedim bile içini ferah tut inşallah güzel.sonuçlarla dönersinKızlar bugun aşılama oluyorm aksam saatlerinde dün çatlatma iğnemi 11de vurdm ama yumurta çatlama belirtsi yok bende hic normalde kasıklarda agrı felan olurmus bende bsy yok acaba yumurta çatlamadımı nasıl oluo bu kısım
Saol canım teşekkür ederim hepinize. Güzel dileklerinizi okuyunca duygulandım iyi ki varsınız. Sadece kafam cok karısık ilk aşılamamdı ikinci bir aşılama yaptırmalı mıyım yoksa tüp bebek mi denemeliyim karar veremiyorum.canım benim senin adına çok üzüldüm ama yapma dünyanın sonu değil bunu sakın unutma sadece çok istedin ve zamanı değildi olmadı ümitlendin belki zaman zaman hissettin ama rabbim ol demedi şimdilik olmadı... bu olmayacak anlamına gelmiyor bende ilk aşılamam da aynı duyguları yaşadım seni çok iyi anlıyorum sana söylediklerimi annem bana söylemişti ve kendime geldim... bizde muhakkak bir gün bu duyguyu yaşayacağız eminim bundan lütfen yıpratma kendimi psikoloji çok önemli bu işte güçlü olmalıyız sakın umutsuz olma seni çok iyi anlıyorum ama unutma dünyanın sonu değil... herşeye yeniden başlıcaz bunu unut ve sil baştan bi daha umutlar kasım ayı:)
rabbim bize güç versin canım...
Saol canım teşekkür ederim hepinize. Güzel dileklerinizi okuyunca duygulandım iyi ki varsınız. Sadece kafam cok karısık ilk aşılamamdı ikinci bir aşılama yaptırmalı mıyım yoksa tüp bebek mi denemeliyim karar veremiyorum. Birkacgun düşünme bunları dinlen sonra eşin le konuşur bir karar alırsınız canim yaşin Ufak sa bir sorunda yoksa ona göre bakarsın yoluna
Evet canım ama bilemiyorum yüzde 20 lik sans için bir daha denemeli miyim? Başka bir yerde mi denemeliyim bilemiyorum şimdi. Sen istanbulda yaptıemıstın dimi canım?Canım benim öncelikle ilk günden beri hep destek oldun bana inan kimseye anlatamadiklarimi yazdım birlikte bekledik hep .sakin umutlarını kaybetme Rabbim elbet sanada nasip etcek ben inanıyorum 2. Asilamanin tutma oranı 1. Ye göre daha yuksek diye biliyorum inşallah bi dahaki sefer güzel haberlerle geleceksin
Evet canim İstanbul da oturuyorum zatenEvet canım ama bilemiyorum yüzde 20 lik sans için bir daha denemeli miyim? Başka bir yerde mi denemeliyim bilemiyorum şimdi. Sen istanbulda yaptıemıstın dimi canım?
Canım nereyi tavsiye edersin duydugun iyi bir yer var mı? Gerçi herkesin tavsiyesine açıgım bu işlerde tavsiye önemliEvet canim İstanbul da oturuyorum zaten
İstanbul da msisin sende canimCanım nereyi tavsiye edersin duydugun iyi bir yer var mı? Gerçi herkesin tavsiyesine açıgım bu işlerde tavsiye önemli
Insallah kuzum biz saat 5te hastsnede olcx eşimden semen felan alcaklar anca 35-36saate denk gelcek heralde benm aşılamada cok korkyrmHayırlı olsun canım ben catlatma iğne sinden 36 saat sonra oldum aşılama mi catlayip catlamadigini hissettmedim bile içini ferah tut inşallah güzel.sonuçlarla dönersin
Hic korkma canım benim ağrı aci hic birşey hissetmiyorsun kendini kasma inşallah olumlu sonuçlar alırsınInsallah kuzum biz saat 5te hastsnede olcx eşimden semen felan alcaklar anca 35-36saate denk gelcek heralde benm aşılamada cok korkyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?