EKİM 2016 aşılama yaptıranlar yaptıracaklar

• Konu Sahibi Konu Sahibi sblss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İnşallah canm 4senedir bekliyorum bende çok iyi anlıyorum seni insallah sizde güzel haberler alırsıniz canm

Gulfeda canim.naptin inşallah gelen giden yoktur

Kızlar bugun aşılama oluyorm aksam saatlerinde dün çatlatma iğnemi 11de vurdm ama yumurta çatlama belirtsi yok bende hic normalde kasıklarda agrı felan olurmus bende bsy yok acaba yumurta çatlamadımı nasıl oluo bu kısım

Maalesef canım bnm tutmadı cok üzgünüm bundan sonraki süreçte ne yapacagım bilmiyorum çok zor belki de tüp bebek ile devam ederim
cnm bnm ne desek boş biliorm yaşayan bilir ancak bu stresli duyguyu,yaşayan anlar ancak bu yıpratıcı süreci.üzülme desek boşuna... rabbim yardımcımız olsun,kendini bi topla içinden nasıl geliyorsa onu yap ...ne gerekiosa sıradan yapıorz işte bu yolda,rabbim büyük elbet bizede sıra geleck ama bugun ama yarın inan buna ,lütfen üzme kendini

Maalesef canım bnm tutmadı cok üzgünüm bundan sonraki süreçte ne yapacagım bilmiyorum çok zor belki de tüp bebek ile devam ederim
canım benim senin adına çok üzüldüm ama yapma dünyanın sonu değil bunu sakın unutma sadece çok istedin ve zamanı değildi olmadı ümitlendin belki zaman zaman hissettin ama rabbim ol demedi şimdilik olmadı... bu olmayacak anlamına gelmiyor bende ilk aşılamam da aynı duyguları yaşadım seni çok iyi anlıyorum sana söylediklerimi annem bana söylemişti ve kendime geldim... bizde muhakkak bir gün bu duyguyu yaşayacağız eminim bundan lütfen yıpratma kendimi psikoloji çok önemli bu işte güçlü olmalıyız sakın umutsuz olma seni çok iyi anlıyorum ama unutma dünyanın sonu değil... herşeye yeniden başlıcaz bunu unut ve sil baştan bi daha umutlar kasım ayı:)
rabbim bize güç versin canım...

Yaa canım benim çok üzgünüm o kadar umutluydum ki ben senden ama pes etmek yok inşallah bi daha ki sefere olcam.hep.dua ediyorum

Hayırlı olsun canım ben catlatma iğne sinden 36 saat sonra oldum aşılama mi catlayip catlamadigini hissettmedim bile içini ferah tut inşallah güzel.sonuçlarla dönersin

Saol canım teşekkür ederim hepinize. Güzel dileklerinizi okuyunca duygulandım iyi ki varsınız. Sadece kafam cok karısık ilk aşılamamdı ikinci bir aşılama yaptırmalı mıyım yoksa tüp bebek mi denemeliyim karar veremiyorum.

Canım benim öncelikle ilk günden beri hep destek oldun bana inan kimseye anlatamadiklarimi yazdım birlikte bekledik hep .sakin umutlarını kaybetme Rabbim elbet sanada nasip etcek ben inanıyorum 2. Asilamanin tutma oranı 1. Ye göre daha yuksek diye biliyorum inşallah bi dahaki sefer güzel haberlerle geleceksin

31 yaşındayım canım ama bilemiyorum işte beresi hayırlıysa benim için o olur inşallah insan ne yapacagını şaşırıyor. İçten içe ne kadar umut ettiğimi farkettim son son inanmıstım olacagına

Evet canım ama bilemiyorum yüzde 20 lik sans için bir daha denemeli miyim? Başka bir yerde mi denemeliyim bilemiyorum şimdi. Sen istanbulda yaptıemıstın dimi canım?

Evet canım ama bilemiyorum yüzde 20 lik sans için bir daha denemeli miyim? Başka bir yerde mi denemeliyim bilemiyorum şimdi. Sen istanbulda yaptıemıstın dimi canım?
Evet canim İstanbul da oturuyorum zaten

Hayırlı olsun canım ben catlatma iğne sinden 36 saat sonra oldum aşılama mi catlayip catlamadigini hissettmedim bile içini ferah tut inşallah güzel.sonuçlarla dönersin
Insallah kuzum biz saat 5te hastsnede olcx eşimden semen felan alcaklar anca 35-36saate denk gelcek heralde benm aşılamada cok korkyrm

Canım benimde 2.aşılama sürecim başladı biliyorsunuz iğnelerimin 4. günü bende ikinci aşılama için 10 ay bekledim düşündüm taşındım doğal yolla denedim baktım kendimi daha fazla strese sokuyorum karar verdim 2. ye. benimde yaşım 29 daha fazla bekleme bence zaman kaybetme 1 ay dinlen ve kararını ver derim ben. 2. aşılamada şans daha yüksek ben inanıyorum bizimde bebişlerimiz olucak:) hem bak ne kadar çok uğraşıyoruz onu kucağımıza alabilmek için ne kadar değerlimiz olucaklar haberleri yok:) ben her adet olduğumda" hiç umrumda değil onlar şanslarını kaybetti benim gibi bi annesi ve muhteşem mi babası olucaktı" diyorum:))) sende böyle düşün şimdi o kaybetti :)

Insallah kuzum biz saat 5te hastsnede olcx eşimden semen felan alcaklar anca 35-36saate denk gelcek heralde benm aşılamada cok korkyrm
Hic korkma canım benim ağrı aci hic birşey hissetmiyorsun kendini kasma inşallah olumlu sonuçlar alırsın

"Mutluluk insanı tatlı yapar.
Başarı ışıltılı. Zorluklar güçlü.
Hüzün insanı insan yapar , Yenilgi mütevazi.
Tanrı'ya asla 'Neden ben?' diye sormayın. Ne olacaksa zaten olur..." .
Ne güzel demiş dimi kızlar her şey olacağına varır unutmayın, umudunuzu yitirmeyin :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…