EKİM 2016 aşılama yaptıranlar yaptıracaklar

• Konu Sahibi Konu Sahibi sblss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canim eğer aşılama yaptircaksan bence İzmirde devam et sonuçta asılma her yerde ayni şekilde yapılıyor ama tüp bebek düşünürsen onun için arastirabilriim

Bilmiyorum çok kararsızım kızlar önerinize ihtiyacım var aşılama da hiç umut görmüyorum sanki yüzde 20 ihtimal var. Denedik olmadı diye düşünüyorum. Onun dışında dr ların da bir problem görmemesi engel teşkil eden ne var onu da bilemiyorum çok çaresiz hissediyorum artık kendimi.

Bende senin gibi düşünüyorum o yuzden karar veremiyorum aşılama denemek için

Tatlım umutsuz olma bak bende pko vardı olmuyordu şuan o %20 bana vurdu ve hamileyim inan seninde artacak bence tüp bebeğe geçmeden önce bi daha düşün asilamayi

Tatlım umutsuz olma bak bende pko vardı olmuyordu şuan o %20 bana vurdu ve hamileyim inan seninde artacak bence tüp bebeğe geçmeden önce bi daha düşün asilamayi
Evet ama belki de bende baska bir sorun var senin olmamasının nedeni pko ama bende sorun oldugu söylenmedi belki de aşılama bnm için iyi değildi.

Yok canim hiç denemedim bu ikinci ayim klomen kullaniyom ışte bu ay da olmazsa o zaman denicem aşılamaya karar veremiyorum
Bence denemelisin yani de aşılama sansın yok derse deneme tabi ama öncesinde bunu denemelisin tamam bende tutmadı ama tutan da bir o kadar insan var. Bana bile 2 kere aşılama tavsiye etti dr um ilk tedaviye baslarken. Ama bizde sorun göremiyor su ana kadar gittiğim dr lar ve ben başarısızlık karsısında aynı dr ile devam edemeyeceğim. Gittiğim dr İzmir de cok bilinen bir dr ama olmadı mı olmuyor belki de bu dr un da göremediği bir sey var.

Haklısın bu ay olmazsa denicem aşılamayi bende gittiğim hastane Ufak bende kadın dr diye oraya gidiyorum aşılama için daha iyi bir yer bulmam lazim

Kızlar iyi aksamlar ben bugun aşılamamı oldum ve gercekten hic korkulcak bsy yokmus hafif agrı oluo bitiyo aşılama düşünenlere tavsiyem vakit kaybetmeyin deneyin doktorum umutlu konustu ama kısmet hersey artık 15gün sonra kan testim var inşallah bebiş tutmuştur rabbim dileyen isteyen herkese tez vakitte versin inşallah

İnşaallah canim hadi hayirli haberlerini bekliyoruz

Kızlar günaydın çok şükür degerim 87 den 166 a yükseldi inşallah darısı sizlere dua etcem hep

Kızlar günaydın çok şükür degerim 87 den 166 a yükseldi inşallah darısı sizlere dua etcem hep
Canımmmm cok sevndm hayrlısıyla bebegini kucagına alman dilegiyle Allahm isteyen herkese nasip etsin insallah ben beklemede olcam sonucuda ıns olumlu olr paylasrm burdan

Canımmmm cok sevndm hayrlısıyla bebegini kucagına alman dilegiyle Allahm isteyen herkese nasip etsin insallah ben beklemede olcam sonucuda ıns olumlu olr paylasrm burdan
İnşallah güzel haberler verirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…