Insallah içim rahatlıo moral oluo burdaki her cümle baklm artk kısmet :)Hic korkma canım benim ağrı aci hic birşey hissetmiyorsun kendini kasma inşallah olumlu sonuçlar alırsın
Bu sürec için istanbula gelmeyi düşünüyorum açıkçasıEvet canim İstanbul da oturuyorum zaten
Sen dersin şehir olarakBu sürec için istanbula gelmeyi düşünüyorum açıkçası
İzmirdeyim canım irenbe de yaptırdım aşılamayıSen dersin şehir olarak
Bende senin gibi düşünüyorum o yuzden karar veremiyorum aşılama denemek içinBilmiyorum çok kararsızım kızlar önerinize ihtiyacım var aşılama da hiç umut görmüyorum sanki yüzde 20 ihtimal var. Denedik olmadı diye düşünüyorum. Onun dışında dr ların da bir problem görmemesi engel teşkil eden ne var onu da bilemiyorum çok çaresiz hissediyorum artık kendimi.
Sen hiç denedin mi daha önce peki? Yani tabi ki şans var olan da var ama bende tutmadıBende senin gibi düşünüyorum o yuzden karar veremiyorum aşılama denemek için
Tatlım umutsuz olma bak bende pko vardı olmuyordu şuan o %20 bana vurdu ve hamileyim inan seninde artacak bence tüp bebeğe geçmeden önce bi daha düşün asilamayiBilmiyorum çok kararsızım kızlar önerinize ihtiyacım var aşılama da hiç umut görmüyorum sanki yüzde 20 ihtimal var. Denedik olmadı diye düşünüyorum. Onun dışında dr ların da bir problem görmemesi engel teşkil eden ne var onu da bilemiyorum çok çaresiz hissediyorum artık kendimi.
Yok canim hiç denemedim bu ikinci ayim klomen kullaniyom ışte bu ay da olmazsa o zaman denicem aşılamaya karar veremiyorumSen hiç denedin mi daha önce peki? Yani tabi ki şans var olan da var ama bende tutmadı
Evet ama belki de bende baska bir sorun var senin olmamasının nedeni pko ama bende sorun oldugu söylenmedi belki de aşılama bnm için iyi değildi.Tatlım umutsuz olma bak bende pko vardı olmuyordu şuan o %20 bana vurdu ve hamileyim inan seninde artacak bence tüp bebeğe geçmeden önce bi daha düşün asilamayi
Bence denemelisin yani de aşılama sansın yok derse deneme tabi ama öncesinde bunu denemelisin tamam bende tutmadı ama tutan da bir o kadar insan var. Bana bile 2 kere aşılama tavsiye etti dr um ilk tedaviye baslarken. Ama bizde sorun göremiyor su ana kadar gittiğim dr lar ve ben başarısızlık karsısında aynı dr ile devam edemeyeceğim. Gittiğim dr İzmir de cok bilinen bir dr ama olmadı mı olmuyor belki de bu dr un da göremediği bir sey var.Yok canim hiç denemedim bu ikinci ayim klomen kullaniyom ışte bu ay da olmazsa o zaman denicem aşılamaya karar veremiyorum
Haklısın bu ay olmazsa denicem aşılamayi bende gittiğim hastane Ufak bende kadın dr diye oraya gidiyorum aşılama için daha iyi bir yer bulmam lazimBence denemelisin yani de aşılama sansın yok derse deneme tabi ama öncesinde bunu denemelisin tamam bende tutmadı ama tutan da bir o kadar insan var. Bana bile 2 kere aşılama tavsiye etti dr um ilk tedaviye baslarken. Ama bizde sorun göremiyor su ana kadar gittiğim dr lar ve ben başarısızlık karsısında aynı dr ile devam edemeyeceğim. Gittiğim dr İzmir de cok bilinen bir dr ama olmadı mı olmuyor belki de bu dr un da göremediği bir sey var.
İnşaallah canim hadi hayirli haberlerini bekliyoruzKızlar iyi aksamlar ben bugun aşılamamı oldum ve gercekten hic korkulcak bsy yokmus hafif agrı oluo bitiyo aşılama düşünenlere tavsiyem vakit kaybetmeyin deneyin doktorum umutlu konustu ama kısmet hersey artık 15gün sonra kan testim var inşallah bebiş tutmuştur rabbim dileyen isteyen herkese tez vakitte versin inşallah
Insallah hepimiz hayrlı haberler veririzİnşaallah canim hadi hayirli haberlerini bekliyoruz
Canımmmm cok sevndm hayrlısıyla bebegini kucagına alman dilegiyle Allahm isteyen herkese nasip etsin insallah ben beklemede olcam sonucuda ıns olumlu olr paylasrm burdanKızlar günaydın çok şükür degerim 87 den 166 a yükseldi inşallah darısı sizlere dua etcem hep
İnşallah güzel haberler verirsin canımCanımmmm cok sevndm hayrlısıyla bebegini kucagına alman dilegiyle Allahm isteyen herkese nasip etsin insallah ben beklemede olcam sonucuda ıns olumlu olr paylasrm burdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?