canım benim çok sevindim senin adına...darısı tüm isteyenlerin başına olur inşallahhh :)oorum canim hep edecem insaalaah sizinde güzel haberlerinizi alcaz insallah sizlde hamileyimmm diye ilan edeceksiniz burdan ben inaniyorum Rabbim cok büyük
Aminn canm inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsincanım benim çok sevindim senin adına...darısı tüm isteyenlerin başına olur inşallahhh :)
Çok koyu değilse yerleşme kanaması olabilir umutsuz olmaKızlar su an benden böyle az bir sey geldi sanırım benim tutmadı
Canm çok az akıntıyla geldiyse yerlesme olabilir inşallah yerleşmedir inşallah hamilesindirKızlar su an benden böyle az bir sey geldi sanırım benim tutmadı
Evet canım akıntıyla geldi ama ben cok gerildim şu an hasta olmaktan korkuyorum eşime de söyleyemedim hafif çok hafif de olsa kasıklarımda agrım varCanm çok az akıntıyla geldiyse yerlesme olabilir inşallah yerleşmedir inşallah hamilesindir
Canım o kadar korkuyorum ki hasta olmaktan dua edin bnm içinÇok koyu değilse yerleşme kanaması olabilir umutsuz olma
ayyy canım bnm inşallah yerleşme kanamasıdır.gelmez bidaha inşallah ayyyy,allah yardımcımız olsunCanım o kadar korkuyorum ki hasta olmaktan dua edin bnm için
Kasik ağrısı normal canm inşallah hamilesindir insallah yerleşmedirEvet canım akıntıyla geldi ama ben cok gerildim şu an hasta olmaktan korkuyorum eşime de söyleyemedim hafif çok hafif de olsa kasıklarımda agrım var
Canım ben bakıyorum çok ince de olsa geliyor cok korkuyorum su an ne oldugunu da anlayamadım dua et bnm içinKasik ağrısı normal canm inşallah hamilesindir insallah yerleşmedir
Ediyorum canim inşallah adet olmazsin inşallah bebisin seninledir güzel haberlere ihtiyaç duyuyoruz inşallah olmazsin canımCanım ben bakıyorum çok ince de olsa geliyor cok korkuyorum su an ne oldugunu da anlayamadım dua et bnm için
Nerede yaptırdınız acaba???Bende bugün yaptırdım aşılamamı 15 gün sonra belli olcak baklım inşallah hepimiz olumlu sonuc alırız
Ayyy ne kadr sevindim yaa darisi bizlerin basina ne olur dua etKizlarrr oldu tuttu hamileyim çok şükür
Nerelerde yaptınız asilamanizi kizlarNerede yaptırdınız acaba???
Canim ya bendede pko var ve 3 tane sol tarafta 1 tane sag tarafta vardi yumurtalarim esimdede probl yok bak senden nasil umutlndim kalbim nasil atiyo yazilarini okurken ilik ilik heycandab bisey akio sanki yaa garip bi heycan basgi icimjAyyy ne kadr sevindim yaa darisi bizlerin basina ne olur dua et
İnşallah canım ediyorum hepinize Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah sizlerinde güzel haberlerini alırımAyyy ne kadr sevindim yaa darisi bizlerin basina ne olur dua et
Canım Rabbim çok büyük ol diyince oluyor ya hic umudum yoktu hatta adet olcam diye düşündüm adetten 1gün önce bi damla geldi diye ama sonuç çok şükür hamileyim darısı inşallah sizlereCanim ya bendede pko var ve 3 tane sol tarafta 1 tane sag tarafta vardi yumurtalarim esimdede probl yok bak senden nasil umutlndim kalbim nasil atiyo yazilarini okurken ilik ilik heycandab bisey akio sanki yaa garip bi heycan basgi icimj
kendim hamile kalkmisim gibi kendi sonucumu bekler gibi takip ettim resmen seni canim benim sag salim kucagina almayida nasip etsin Rabbim ins kan testinde sonuc kac cikti degerinCanım Rabbim çok büyük ol diyince oluyor ya hic umudum yoktu hatta adet olcam diye düşündüm adetten 1gün önce bi damla geldi diye ama sonuç çok şükür hamileyim darısı inşallah sizlere
İnşallah canım 87 çıktı c.tesi tekrar baktircam inşallah iki katına çıkarkendim hamile kalkmisim gibi kendi sonucumu bekler gibi takip ettim resmen seni canim benim sag salim kucagina almayida nasip etsin Rabbim ins kan testinde sonuc kac cikti degerin
Ay ins tatlim ins kut kut kalp atislarini duyarsin esinle minicik ellerine kavusursun sag salim ins tatlim cok guzel bi anne olacaksin ne kadr sanslisin senin sahip olduguna rabbim bizlerede nasip etsin bugun 7. Gunum 7 nasil gececk heycan basti beni ins senin gibi mutlu oluruz bizdeİnşallah canım 87 çıktı c.tesi tekrar baktircam inşallah iki katına çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?