EKİM 2016 aşılama yaptıranlar yaptıracaklar

• Konu Sahibi Konu Sahibi sblss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amiin canım inşallah , git evine koy bi çay uzat bacaklarını mis

Kizlarrr oldu tuttu hamileyim çok şükür
OYYY KIYAMAM ÇOK SEVİNDİM YAAAAAAAA HAYIRLI OLSUN CANIM ÇO ŞÜKÜR SAĞ SAĞLİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN RABBİM. DARISI BAŞIMIZA KIZLARRRR:)))))

OYYY KIYAMAM ÇOK SEVİNDİM YAAAAAAAA HAYIRLI OLSUN CANIM ÇO ŞÜKÜR SAĞ SAĞLİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN RABBİM. DARISI BAŞIMIZA KIZLARRRR:)))))
Amin canim insallah darisi sizlere insallah sizlerinde güzel haberlerini alcaz

İnşallah canm bak 1 yumurtam vardı simdi hamileyim darısı sizlere
Ya bna öyle bi umut oldunki anlatamam sana ne kadr güzel bisry yaşıosun maşallah rabbim saglıklı bı sekılde kucagına almayı nasp etsin ınsallah bu senin ilk aşılaman mı

hahaha walamı sana karşı 6. hissim çok kuvvetli sanırım bunu farkettim şuan
Aynn canm ya ilk sen hissettin hep insallah sende güzel sonuclar yazarsin ya cok istiyorum dahada güzel haberler almayi

Ya bna öyle bi umut oldunki anlatamam sana ne kadr güzel bisry yaşıosun maşallah rabbim saglıklı bı sekılde kucagına almayı nasp etsin ınsallah bu senin ilk aşılaman mı
Rabbim ol diyince oluyo canm cok sukür bak seninde saglikli 1yumurtan var olmamasi icin hic bi engel yok insallah rabbim sanada isteyen hrkese nasip eder hep dua etcem sizlere insallah sizde güzel haberler vericeksiniz

Rabbim ol diyince oluyo canm cok sukür bak seninde saglikli 1yumurtan var olmamasi icin hic bi engel yok insallah rabbim sanada isteyen hrkese nasip eder hep dua etcem sizlere insallah sizde güzel haberler vericeksiniz
cnm bu arada sende yada eşinde sıkıntı varmıydı, sebepsizmiydi yoksa

cnm bu arada sende yada eşinde sıkıntı varmıydı, sebepsizmiydi yoksa
Kuzum ben 2014te bi aşılama oldum tutmadi simdi 2.olcak bende suan sıkıntı yok yani sadce sağ tüpümde iltihaplanmamı yspışıklıkmı ne var eşimde harekt sayısı az suan %25e yükseldi bakalm nolcak artk bu senin kacıncı aşılaman

Benim ilk asilamam canim bi kere kendiligimden hamile kaldm ama düsük oldu

bizde de sperm sayısı ve morfolojide sıkıntı var cnm ondan aşılamada ihtimalmz daha düşük anlicağın bakalm kısmet artık
Hic içini karartma canm bak kısmet hep bu isler inan test sonucunu negatif bekliyordum ben çünkü o kadar test yaptırdım zamanında hep negatif di bu pozitif çıktı inanamadim Rabbim büyük inşallah güzel haberlerin izi alcaz

İnşallah canım benim

Benim ilk asilamam canim bi kere kendiligimden hamile kaldm ama düsük oldu
Senin aynı benim gibi olmuş bende normal hamile kaldım düşük oldu ama bir sorunda herşey normal ama olmuyor ışte ne kadara çıktı aşılamak canim bende bu ay da catlatma iğnesi olmazsa istiyorum birde zor oluyor mu

Canm ben iğne kullanmadim sadece klomen kullandım özel bi hastanede sadece catlatma iğnesi vuruldum o muane ücreti aşılama falan 500 civarı tuttu günlük iğne kullansaydim 1000 bulurdu ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…