- 14 Mayıs 2013
- 1.129
- 165
- 123
amiin canım inşallah , git evine koy bi çay uzat bacaklarını misK
Kızlar inanın ben adet olcam diye bekliyordum ya belirtiler adet belirtisiyle hemen hemen ayni ya inşallah sizinde güzel haberlerinizi alırım ya inşallah bebisleriniz sizinledir inşallah benim değerinde güzelce yükselir Rabbim çok büyük ben inanıyorum sizlerde güzel haberlerin izi vereceksiniz
Amin canım benim inşallah bizim için de dua et
oorum canim hep edecem insaalaah sizinde güzel haberlerinizi alcaz insallah sizlde hamileyimmm diye ilan edeceksiniz burdan ben inaniyorum Rabbim cok büyükAmin canım benim inşallah bizim için de dua et
Aynen suan evdeyim canm cayimi aldim cok sükûr sonunda huzurla iciyorm insalalh sira sizdeamiin canım inşallah , git evine koy bi çay uzat bacaklarını mis
OYYY KIYAMAM ÇOK SEVİNDİM YAAAAAAAA HAYIRLI OLSUN CANIM ÇO ŞÜKÜR SAĞ SAĞLİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN RABBİM. DARISI BAŞIMIZA KIZLARRRR:)))))Kizlarrr oldu tuttu hamileyim çok şükür
OYYY KIYAMAM ÇOK SEVİNDİM YAAAAAAAA HAYIRLI OLSUN CANIM ÇO ŞÜKÜR SAĞ SAĞLİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN RABBİM. DARISI BAŞIMIZA KIZLARRRR:)))))
hahaha walamı sana karşı 6. hissim çok kuvvetli sanırım bunu farkettim şuanAynen suan evdeyim canm cayimi aldim cok sükûr sonunda huzurla iciyorm insalalh sira sizde
Ya bna öyle bi umut oldunki anlatamam sana ne kadr güzel bisry yaşıosun maşallah rabbim saglıklı bı sekılde kucagına almayı nasp etsin ınsallah bu senin ilk aşılaman mıİnşallah canm bak 1 yumurtam vardı simdi hamileyim darısı sizlere
Aynn canm ya ilk sen hissettin hep insallah sende güzel sonuclar yazarsin ya cok istiyorum dahada güzel haberler almayihahaha walamı sana karşı 6. hissim çok kuvvetli sanırım bunu farkettim şuan
Rabbim ol diyince oluyo canm cok sukür bak seninde saglikli 1yumurtan var olmamasi icin hic bi engel yok insallah rabbim sanada isteyen hrkese nasip eder hep dua etcem sizlere insallah sizde güzel haberler vericeksinizYa bna öyle bi umut oldunki anlatamam sana ne kadr güzel bisry yaşıosun maşallah rabbim saglıklı bı sekılde kucagına almayı nasp etsin ınsallah bu senin ilk aşılaman mı
cnm bu arada sende yada eşinde sıkıntı varmıydı, sebepsizmiydi yoksaRabbim ol diyince oluyo canm cok sukür bak seninde saglikli 1yumurtan var olmamasi icin hic bi engel yok insallah rabbim sanada isteyen hrkese nasip eder hep dua etcem sizlere insallah sizde güzel haberler vericeksiniz
Kuzum ben 2014te bi aşılama oldum tutmadi simdi 2.olcak bende suan sıkıntı yok yani sadce sağ tüpümde iltihaplanmamı yspışıklıkmı ne var eşimde harekt sayısı az suan %25e yükseldi bakalm nolcak artk bu senin kacıncı aşılamancnm bu arada sende yada eşinde sıkıntı varmıydı, sebepsizmiydi yoksa
Canim esimde bi problem yok ama bende polikistik over var ondan olmuyoducnm bu arada sende yada eşinde sıkıntı varmıydı, sebepsizmiydi yoksa
Benim ilk asilamam canim bi kere kendiligimden hamile kaldm ama düsük olduKuzum ben 2014te bi aşılama oldum tutmadi simdi 2.olcak bende suan sıkıntı yok yani sadce sağ tüpümde iltihaplanmamı yspışıklıkmı ne var eşimde harekt sayısı az suan %25e yükseldi bakalm nolcak artk bu senin kacıncı aşılaman
bizde de sperm sayısı ve morfolojide sıkıntı var cnm ondan aşılamada ihtimalmz daha düşük anlicağın bakalm kısmet artıkCanim esimde bi problem yok ama bende polikistik over var ondan olmuyodu
Hmm ben hiç hamile kalmadm inşallah şimdi olur gözün aydın canım benmBenim ilk asilamam canim bi kere kendiligimden hamile kaldm ama düsük oldu
Hic içini karartma canm bak kısmet hep bu isler inan test sonucunu negatif bekliyordum ben çünkü o kadar test yaptırdım zamanında hep negatif di bu pozitif çıktı inanamadim Rabbim büyük inşallah güzel haberlerin izi alcazbizde de sperm sayısı ve morfolojide sıkıntı var cnm ondan aşılamada ihtimalmz daha düşük anlicağın bakalm kısmet artık
İnşallah canm benimHmm ben hiç hamile kalmadm inşallah şimdi olur gözün aydın canım benm
İnşallah canım benimHic içini karartma canm bak kısmet hep bu isler inan test sonucunu negatif bekliyordum ben çünkü o kadar test yaptırdım zamanında hep negatif di bu pozitif çıktı inanamadim Rabbim büyük inşallah güzel haberlerin izi alcaz
Senin aynı benim gibi olmuş bende normal hamile kaldım düşük oldu ama bir sorunda herşey normal ama olmuyor ışte ne kadara çıktı aşılamak canim bende bu ay da catlatma iğnesi olmazsa istiyorum birde zor oluyor muBenim ilk asilamam canim bi kere kendiligimden hamile kaldm ama düsük oldu
Canm ben iğne kullanmadim sadece klomen kullandım özel bi hastanede sadece catlatma iğnesi vuruldum o muane ücreti aşılama falan 500 civarı tuttu günlük iğne kullansaydim 1000 bulurdu amaSenin aynı benim gibi olmuş bende normal hamile kaldım düşük oldu ama bir sorunda herşey normal ama olmuyor ışte ne kadara çıktı aşılamak canim bende bu ay da catlatma iğnesi olmazsa istiyorum birde zor oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?