EKİM 2016 aşılama yaptıranlar yaptıracaklar

• Konu Sahibi Konu Sahibi sblss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım inşallah güzel sonuçlarla gelirsin bende adete yakin bunları yaşadım akıntı sonra kesildi hatta adete 1 gün kala hafif bi lekelenmem oldu adet olcam kesin dedim ama olmadım cok sukur 15 gün sonunda pozitif sonuç aldım inşallah sende güzel haberler verirsin

gulfeda S sblss kizlar pazartesi test günmdu biliosnz,bu aksam yaptrdm,malesef negatif (( ilk asilama ilk negatif.. Gerçekten çok zor... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ((
canım benim bende çok iyi anlıyorum seni benim de ilk aşılamam tutmadı 2. aşılama sürecindeyim şu anda. biraz kafanı rahatlat dedikleri gibi 1 ay müsaade et kendine belki 2. ye gerek kalmaz olmazsa de 2. aşılama şansını da dene derim 2. de şans biraz daha yüksek çünkü. rabbim hakkında hayırlısı versin inşallah

o duyguyu çok iyi biliyorum bende 3 ekimde yaptırmıştım aşılamam mı daha adete 4 gün varken adet oldum.tutmadı yani.çok zor bi durum üzülmem sanıyodum ama çok üzüdüm..neden 2.aşılamam da şans daha yüksek ki acaba...

Aşılamanın başarı oranını arttıran bir başka faktör ise bu tedavi yöntemlerinin denendiği sayıdır. Aşılama tedavisi yönteminde deneme oranı ne kadar artarsa gebe kalma oranı da o kadar artar. diye okumuştum ve doktorumda böyle söyledi canım rahim kendini buna hazırladığı için ve artık 2. olduğu için alışmış oluyormuş.

e ozaman ben bi kere daha deneyeyyim...elimde ilaçlarda var....çok teşekkür ederim:))))

İnsallah canim kasik agrilarim var daha 6 gun var adet gunume bakalim insallah. Beyaz akinti var suan. Bide tek gogsumun ucu aciyo digerinde bisi yok bende anlayamadim

Canim goguslerimde sislik yok sadece suan tek gogsumde acima var sende gogus kararmasi sismesi falan var mi suan

Canim kusura bakma seni soru yagmuruna tutuyorum ama agrilarin surekli mi oldu yoksa ara ara mi ve nasil bi agri tarif edebilir misin

Canim kusura bakma seni soru yagmuruna tutuyorum ama agrilarin surekli mi oldu yoksa ara ara mi ve nasil bi agri tarif edebilir misin
Canım bende göğüste kararma falan olmadı daha erken onun iicin ama göğüste şişlik olmuştu dokunduğun zaman hissediyorsunuz normalden daha sert dolgun gibi oluyo bide benim kasık agrim vardı tek taraflı sağ tarafta belki yumurtam sağ da olduğu içindir gerçi hala kasık agrim var ara ara bakalım benimde daha çok yeni yarin tekrar olcturcrm değerimi ilk 87 sonra 166 di bakalım yarın inşallah dahada artar

yaşım 34 .zaten .çok zaman kaybettik..eşimde morfoloji ve ileri hareket sıkıntısı var
Canım morfoloji kaç eşinin? Bnm eşimin de 1 bugün 1 tane prof ve bir tane operatör dr ile görüştüm morfolojının 1 olması sıkıntı değil dedi sıfır olması sıkıntı dedi her iki dr da aynı seyi söyledi

Canim insallah saglikla kucagina alirsin bebegini. insallah bende yavrumun mujdesini alirim. Benim iki tarafta da var ara ara sanci bazen batma seklinde insallah bende hamileyindir. 6 gun var daha. Bende dolgunluk hissi yok olamasi hamile degilim demek degildir insallah ya bi mucize olur insallah

Amin canimİnşallah umarim bebeğin seninledir canim herkeste ayni belirt olacak diye birşey yok tatlım ben cidden adet olcam sandım ama çok şükür hamileyim Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

gerçekten mi sayı çok iyi ama ileri hareketli ve morfoloji sıkıntı morfoloji değişiyo 3,2,1 oldu yaptırdığımız testlerde...

Pes etmicem canim insallah bu ay oldu benim bebegim. Hissedebiliyorum. Dualarim seninle canim benim

gerçekten mi sayı çok iyi ama ileri hareketli ve morfoloji sıkıntı morfoloji değişiyo 3,2,1 oldu yaptırdığımız testlerde...
Canım hareketlilikte sorun yok bizde morfoloji 1 ama kimse morfolojiyi takmadı görüştüğümüz dr lardan önemli olan sıfır çıkmasın dedi bu aşılamaya da tüp bebeğe de engel değil sayı ve hareketlilik önemli dedi daha bugün görüştüğüm 2 ayrı dr söyledi

Aynen pes etmek yok canım inşallah bebegin seninledir
İnsallah canim insallah. Burdan bilgilendirmeye dvm edicem. İns guzel haberler veririm. İnsallah RABBİM dualarimi bos cevirmez biliyorum o en hayirlisini verendir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…