EKİM 2016 aşılama yaptıranlar yaptıracaklar

• Konu Sahibi Konu Sahibi sblss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Vallahi çok teşekkür ederim. İçim rahatladı.iyi bir klinikte tekrar aşılama denicem...hepimiz için hayırlısı olsun.pes etmek yok.

Kızlar bugün değerin 568 e yükseldi ama lekelenmem başladı dr progestan verdi 2 gün sonra tekrar gitcem değerine yine bakacak inşallah bebegime bir sey olmaz cok stresim ya çok korkuyorum

Kızlar bugün değerin 568 e yükseldi ama lekelenmem başladı dr progestan verdi 2 gün sonra tekrar gitcem değerine yine bakacak inşallah bebegime bir sey olmaz cok stresim ya çok korkuyorum
Korkma canim inşaallah birsey olmicak yorma kendini dinlen bol bol

Stres yok annesi.güzel şeyler düşün..hayırlısıyla sağlıkla alırsın inşallah kucağına.
.

Canim benim gorumcemde hamilelik boyunca lekelenme oldu korkma bisi olucak bebegine

Canim benim gorumcemde hamilelik boyunca lekelenme oldu korkma bisi olucak bebegine
İnşallah bisey olmaz canım ben bi düşük yaşadım 2 sene önce buda leke gelince iyice strest yaptım perşembe tekrar gitcem inşallah güzel haberler veririm

İnşallah bisey olmaz canım ben bi düşük yaşadım 2 sene önce buda leke gelince iyice strest yaptım perşembe tekrar gitcem inşallah güzel haberler veririm
Canim bugun kendime yeni bi umut kapisi acildi gogus ucumun normalden daha koyu renkte oldugunu fark ettim umudum artiyo 4 gun kaldi adete

Hiç canını sıkma canım olumlu düşün lütfen pozitif pozitif pozitif hiç bişi olmucak bebeğine o sana sımsıkı tutunacak sen güçlü ol oda güçlü olsun bol bol dua et Rabbim sağ sağlim kavuşturacak sizi

Amin canım inşallah

cnm bnm stres yapma olur mu bol bol dua et olmayacak bişey bebeğine değerinde güzel yükselmiş çünkü... stres en kötüsü cok zor ama sakin olmaya çalış olur mu

cnm bnm stres yapma olur mu bol bol dua et olmayacak bişey bebeğine değerinde güzel yükselmiş çünkü... stres en kötüsü cok zor ama sakin olmaya çalış olur mu
İnşallah canım benim progestan verdi Dr yarın tekrar kanda değerine baktircam yükselirse görünebilir kese dedi dr insallah güzel haberlerle gelirim yarın

İnşallah canım benim progestan verdi Dr yarın tekrar kanda değerine baktircam yükselirse görünebilir kese dedi dr insallah güzel haberlerle gelirim yarın
yaz bize durumunu olur mu cnm ,dualarımız seninle

Kızlar merhaba
Bugün 2.aşılamamın iğnelerimin 8. Günü ultrason kontrolüm oldu yeterince büyümüşler ve çatlama iğnemi yazdı fakat 2 tane yazdı iki çatlatma iğnesi olucakmışım ilkinde tek iğneyle çatlamıştı sizce neden 2 tane iğneyle çatlatıyorum bi fikri olan var mı

Canım ben bunu tüp bebekte de duymustum bazen dr 2 çatlama iğnesi veriyor diye ama nedenini bilemiyorum yani çok mu yumurtan oluştu belki de ondandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…