EKİM 2016 aşılama yaptıranlar yaptıracaklar

• Konu Sahibi Konu Sahibi sblss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlarr bende de iştah artması oldu sanki adet olacakmısım gibi agrı basladı su an daha da arttı sanki saskınım. Bebeğim benimle olsun onu dört gözle bekliyorum

Kızlarr bende de iştah artması oldu sanki adet olacakmısım gibi agrı basladı su an daha da arttı sanki saskınım. Bebeğim benimle olsun onu dört gözle bekliyorum
Gebelik belirtisiyle adet belirtisi ayni diyorlardı canm gecikme olmadan önce inşallah bebislerimiz bizimledir

kızlar merhaba bende 7sinde aşılama yaptırdım,trabzonda ktüde,beklemek çok zor oluyor...benim aşılamadan sonra akıntım hiç olmadı ya,ama aşırı derecede kasık ağrısı başdönmesi falan yaşadım.Bide bana aşılama yapılmadan önce dostinex başlattı doktor prolaktin hormonum sınırda çıkmış tedbir amaçlı başlatmış.hala kasık sancım devam ediyor ama baştaki gibi şiddetli değil birde kabızlık sizdede oluştumu acaba?

Hoş geldin canım kaşık ağrısı bende de oldu ama ilk 2 gün devamında azaldı normale döndü bende 5 de yaptırdım şuan adet olacak gibi hissediyorum bende inşallah olmam da bebisim benimledir beklemek cidden çok zor 6gün kaldı benimde bakalım artik kısmet

bana 12 gün sonra kan tahlili verirsin dediler,bide bana çatlatma iğnesinden 42 saat sonra aşılama yapıldı sana ne kadar zaman sonra yapıldı?

bana 12 gün sonra kan tahlili verirsin dediler,bide bana çatlatma iğnesinden 42 saat sonra aşılama yapıldı sana ne kadar zaman sonra yapıldı?
Banada 36 saat sonra yapıldı canım ayrıca asilamadan sonra ki gün ilişki devamin da da gün aşırı önerdi kan tahlilinide 15 gün sonra yaptır dedi adet günüm 1 gün geçince iste inşallah olmam adet

valla banada öle sölediler ama biz uygulayamadık,kasık ağrım çok fazlaydı,bi ara tansiyonum bile düştü o dereceydi

Banada 36 saat sonra yapıldı canım ayrıca asilamadan sonra ki gün ilişki devamin da da gün aşırı önerdi kan tahlilinide 15 gün sonra yaptır dedi adet günüm 1 gün geçince iste inşallah olmam adet
Kızlar bildiğim kadarıyla aşılamadan sonra kasık agrısı birkaç gün olması normal çünkü çatlama iğnesi vuruluyoruz. Ve yumurtalar çatladıgı için de ağrı olusuyor. Banada doktorum ilişki olsun ya da olmasın önemi yok dedi. Bana da 36 saat sonra yapılması lazım bi de spermler yıkandıktan hemen sonra aşılama yaptırmak gerekiyormus cok beklemeden. Mesela eşiniz saat 10 da verdiyse 11 de aşılama olmalı spermler yıkanıp. Ama yine de Allah bilir istedi mi her türlü nasip eder. Hepimize nasip etsin inşallah
Donalds22 sende hosgeldın aramıza sen ne kadarlık evlisin,kaç yaşındasın ve işlemi nerede yaptırdın canım? Bir de paylaşmak istersen tabi sizde ne sorun var dediler.

Kizlar banada bu ay asilama dediler ama gitmicem.. Eylulde klomenle bi gebelik yasadim ama kimyasal gebelikti dusuk yaptim. Sogudum artik tedaviden bu ay yapmak istemiyorum dedim. Sogan ve incir kurlerini denicem. Ayaginizi belinizi sicak tutun asitli icecekler limon. Ve soguk sudan uzak durun saaglikli beslenin ve her iliskiden sonra yatin kalkmayin sonra yarim saat saginiza donun yarim saat solunuza.. Benim oyle tuttu ama dusurdum beklicem bu ay dinlenmek istiyorum

Asilama yanlizca bir kere mi oluyor

Hayırlısı olsun canım aşılama bir kaç kez deneyen var ama en fazla 2-3kez öneriliyor o da bir masraf ve psikolojik durumu var sonuçta. Limonu ve soguk suyu ilk senden duydum bu arada. Tabi psikolojik olarak ne zaman iyi hissedersen o zaman yaptırman en güzeli inş senin de güzel haberlerini alırız

Doktorum uzak durmami soyledi soguk su yumurtaliklaei donduruyormus yavaslatiyomus limonda asit oldugu icin zaraliymis. Ben yaz kis buzlu su icerdim buzu kirrark yerdim kestim gecen ay hamile kaldim ama dusuk yaptim sagligimiza dikkat etmekte cok onemli bu ay incir sogan kurlerini denicem hayirlisi insallah tutar

Cunku klomenle kimyasal gebelik olusuyor. Pregeston kulanicam adetim 15. Gunu ve folik asit kullaniyorum bunlar yeterli gerisi rabbimin takdiri

Yok canım ben 5e kadar yaptıran arkadaş tanıyorum benim ilk aşılamamış di ama normal ilişki gibi birşey zaten aşılama inşallah sende en yakin zamanda hamile kalirsin

Yok canım ben 5e kadar yaptıran arkadaş tanıyorum benim ilk aşılamamış di ama normal ilişki gibi birşey zaten aşılama inşallah sende en yakin zamanda hamile kalirsin
Insallah ama daha bu sitede olumlu seyler yazan gormedim kimse hamile kalamiyor tedaviyle. Genelde sogan kuru ve incirle kalanlar var bosunami tedavi goruyoruz.

Insallah ama daha bu sitede olumlu seyler yazan gormedim kimse hamile kalamiyor tedaviyle. Genelde sogan kuru ve incirle kalanlar var bosunami tedavi goruyoruz.
Biraz da kısmet ya incir kürü yumurtaları büyütüyor kullan canm dediğin gibi çok hamile kalan var bu kürle inşallah bizler sonuç alır sana yazarız insan yipraniyor bende 4 senelik evliyim benimde 1 normal yoldan gebeliğin oldu bende düşük yaptım daha da olmadı inşallah bakalım bu ay ilk kez aşılama oldum

Insallah rabbim o hasreti icinden cikarir insallah hayirli haberlerini aliriz. Bi gelisme olursa bizimle paylasirsan sevinirim bende bu kurlere basladim iyi sonuc alirsam yazicam

klomen kimyasal gebelik mi yapıyor? bende klomen kullandım 2-3 ay sonrasında bi kimyasal gebeliğim oldu..ama tahminimce benim yumurtlama günüm ya adetime 1 gün kala yada adetin ilk günü çünkü o zaman ilişkiye girdiğimde kimyasal gebelik oldu bende

Insallah rabbim o hasreti icinden cikarir insallah hayirli haberlerini aliriz. Bi gelisme olursa bizimle paylasirsan sevinirim bende bu kurlere basladim iyi sonuc alirsam yazicam
Tabiki paylasirim canın inşallah olsun da sen de paylaş mutlaka birbirimize umut olalim

Ben öyle düşünmüyorum canım klomenle normal hamile kalıp doğum yapanlarda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…