Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

BeyazOrkidem

“Hasbünallah ve nî’mel vekîl”
Kayıtlı Üye
25 Mart 2007
13.015
4.678
748
50
KIZLAR EYLÜL AYI VE SONRAKI AYLARDA UMUT YOLCULUGUNDA BIZDE VARIZ DIYENLER BUYRUN

Allahim ekim ayi üyelerimize ugur getirsin insallahhhhh

SEN BIZLERIN DUALARINI BOS CEVIRME

AMINNNNNNNNNN

DIKKAT SAYIN TOPIK SAKINLERI :

lila renk beklemede olan topik sakinleri

yesil renk hamile olan topik sakinleri

ADET GÖREN TOPIK SAKINLERI KASIM AYINDAN DEVAM ETMEKTEDIRLER...................

http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...la-bekleyenler-buradan-birlikte-devam-19.html

1-)bebisKoM88..............................................1 ekim ALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI

2-)ss_ssxxxx................................. ...............3 ekim ALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI

3-)gözde_thai................................................4 ekim ALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI

4-)yaseminaltun ..........................................4 ekim ALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI

1-)yasersu.......................................... ....................5 ekim MALESEF GEBELIK DÜSÜKLE SONUCLANDI

5-)eylül.yn............................................. ..................5 ekim MALESEF GEBELIK DÜSÜKLE SONUCLANDI

6-)babisim............................. .........................5 ekim ALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI

7-)delimavi48...................................................7 ekim ALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI

izmir3582...................................................10 ekim ALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI

2-)cileklisakiz....................... .....................................12 ekim MALESEF GEBELIK DÜSÜKLE SONUCLANDI

9-)kahveci.....................................................15 ekim ALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI

10-)emineu......................................................15 ekim ALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI

11-)melegm08.................................................18 ekim ALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI

12-)smirna35................................................................18 ekim MALESEF GEBELIK DÜSÜKLE SONUCLANDI

13-)optimist_balim................................... ......19 ekim ALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI

14-)sinembrs.................................................. ....20 ekim ALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI

15-)yasmin3560.............................................22 ekim ALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI

16-)gülnurözkalay..........................................23 ekim ALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI

17-)lizgelal......................................................25 ekim ALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI

1ceza83....................................................... 25 ekim ALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI

19-)yağmuurr................................................... 25 ekim ALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI

20-)molecul....................................................25 ekim ALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI

21-)taf .............................................................29ekim ALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI

Son düzenleme:
kizlarrr bu ay insallah kendimizi dinleyip yumurtlama gunumuzu falan takip edelimmmm

slm herkeseee bende ekimde çalışacaklardanım.... birde bir sorum varrr sizlere
şimdi benım beklenmeyen adetım 13 eyluldu adet oldum .. normalde 5 gun suruyordu ama mıktarı normalden çok çok az ve çok koyu renklı kızlar sızce nedendır buuuuu psıkolojık olabılır demiii??????

bazen bendede oluyor oleee canimmmm bilmiyorumki yediklerimizden mi kaynaklaniyor

canim herhangi brsey kullandinmii ilac falan

folik asit kullanıyorum 3 aydır bırde demır hapı.. oncekı ay gayet normaldı. acaba demır hapı mı etkılemeye basladı .. arastırdıgım kadarıyla demır eksıklıgınde adet kanaması fazla olurmuş, degerlerım normale mı dondu acaba bir doktora sorsammı kiiii

bana kalirsa sor canim
yaklasik 3 aydir folik asid aliyorum adetim de degisiklik olmadi duzenliydiii

benide ekleyin listeye beklenmeyen adet tarihi 9 ekim :umursamaz:

evet bismillahirrahmanirrahimmmm
Allahim ekim ayi üyelerimize ugur getirsin
1.nurun.............9 ekim

kızlar beni de ekleyim eylül olmadı rabbim inşaallah bu ay nasip eder. beklenmeyen adet günü 9 ekim benim de!!

1.nurun..................................9 ekim

2.melisdeniz..........................13 ekim

1.)nurun....................................9 ekim :Saruboceq:

2.)gulsah84...............................9 ekim :Saruboceq:
2.)melisdeniz..........................13 ekim
:Saruboceq:

canlarim özelden msj atin kacirmayayim sizi listeye ekleyeyim umarim ekimciler cogalmaz ben dahil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…