- 17 Mayıs 2010
- 5.206
- 9
- 158
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
ben 3 aydir kullaniyorum canimarkadaşlar aranızda folic asit kullanan var mı ?
evet yumurtlamyai cogaltiyor kaliteli yumurtlama yaniincir kürü yapıyorlar ya yumoşların kalitesini artıırmak için;
ben ona istinaden incir yiyim destek olsun diye düşündüm.
çünkü hamile kalma serüvenine yeni başladım.
akışına bırakıyorum bi kaç ay... çok zorlamıyorum.
kocamıda strese sokmak istemiyorumlmaz:
kizlar etten uzak durun bu gruba hepsi giriyor sebze ve meyve agirlikli besleninsahi arkadaşlar bu ay beslenmemize nasıl dikkat etsek yani ne yiyip ne içsek ya da nelerden uzak dursak? mesela incirin ne gibi faydası var onu bilmiyorum yemek lazım demekki. bide sigara tabi günde 4 tane falan içiyorum ama bırakmalımıyım tamamen?
canim pekmez yedir esine sigaradan uzak durun dogal beslenin yaniii bide ovulasyon gununu takip edinnnngünaydınnn kıslarrr
eylül ayı nasip olmadı:sinifsinif:
umutlar ve hayaller ekimekaydirigubbakcemile3
ama eşim çok üzüldü.
ben de o üzüldü diye üzüldüm:gitme:
bu ay bi sürü bişiler deneyesim var
neler neler yapsam acaba???
ısı takibi yapasım var.
hergün incir yemeyi düşünüyorum.
eşimede kahve havç suyu içirebilirim.
bu adet döneminde arastırıp doğal bişiler yapiiimmmmmyerimseniben
beklenmeyen tarih: 14.ekim
simdilik 10 kisi umarim daha fazla olmazzzzzgurbet güzeli: listede kaç kişi olduk???
turk kahvesi yada normal kahve sutsuz ve sekersizzzzilişklden önce kahve dedikleri bildiğimiz türk kahvesimi neskafemi acaba bazıları neckafeyede kahve diyoda
turk kahvesi yada normal kahve sutsuz ve sekersizzzz
bir isteğin olması için dua
Hakim ve kerim olan Allah'dan başka ilah yoktur. Yüce arşın Rabbini tesbih ederim. Hamd, alemlerin Rabbi Allah'a hastır. Rabbim! Senden, rahmetini ve mağrifetini gerektiren değerli şeyleri ve her günahtan uzak olmayı istiyorum. Allah'ım! Bizde bağışlanmadık günah, atılmadık üzüntü, (senin rızana uygun) giderilmedik ihtiyaç bırakma, ey merhametlilerin merhametlisi.
Allah'ım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
simdilik 10 kisi umarim daha fazla olmazzzzz
ben 3 aydır folik plus kullanıyordum günde 3 kez ama adet olduğum zamanlarda kullanmıyorum gereksiz yükleme yapmayayım diye. dün doktorum folbiol verdi haftada 2 kez kullansan yeter dedi yerimseniben
AYYY KIZ DEMEE INSALLAH HERKES HAMIS KALSINNNNNeyvahedigeldismileneden??? kaydirigubbakcemile3
eylül listesi 70leri bulmuştu kaydirigubbakcemile3
a.s.teşekkürler cnm
alkisalkisalkisbir isteğin olması için dua
Hakim ve kerim olan Allah'dan başka ilah yoktur. Yüce arşın Rabbini tesbih ederim. Hamd, alemlerin Rabbi Allah'a hastır. Rabbim! Senden, rahmetini ve mağrifetini gerektiren değerli şeyleri ve her günahtan uzak olmayı istiyorum. Allah'ım! Bizde bağışlanmadık günah, atılmadık üzüntü, (senin rızana uygun) giderilmedik ihtiyaç bırakma, ey merhametlilerin merhametlisi.
Allah'ım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?