Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

"""Lin verebilmek veya resim ekleyebilmek icin mesaj sayinizin en az 100 olmasi gerekiyor. Su andaki mesaj sayiniz 25 ."""" denildiği için resmi yükleyemedim
kahvekolik yardımın için teşekkürler canım

ben 29 ekimde regl oldum yazamadım sanırım çünkü o gün misafirlerim vardı yazıp yazmadığımı bile hatırlamıyorum 4 gün gecikmeyle adet oldum kısmet artık

Kizlar dün itibari ile ekim ayini kapatmis bulunuyoruz adet olanlara Allahim tez vakitte bebek nasip etsin, hamis olanlarinda göbeciklerinde bebeklerini gördukleri gibi kucaklarindada göstersin mevlammm
ekim topigine göstermis oldugunuz ilgi ve alakadan dolayi hepine cok cok tesekkur eder hepinizin dileginin gerceklesmesini dilerim gurbet guzeli

hayirli ugurlu olsun taf cim cok sevindim Saglilkli bir sekilde kucagina almani dilerim bu arada dun senin sonucunu ogreneyim diye prifiline bakarken sayende bende ates topigine katildim 2 aydir bende olcuyordum

teşekkür ederim yubacığım Allah tez zamanda hayırlısıyla güzel haberler almayı nasip etsin sana da yurtdışında olduğun için istediğin gibi doktora gidemememn çok kötü çok zor bir durum Allah yardımcın olsun hayırlı zamanda göbişini sağlıklı bir bebişle doldursun inşallaahh

merhaba arkadaşım bende 3 ay klomen tedavisi gördüm izmir central hospiatalde .son klomen tedavimde bütün gebelik belirtileri yaşadım nitekim adet gecikmemde oldu 6 gün gecikmeyle tam hamileyim derken otururken aniden baş dönmesi karnımda aşırı bir sancıyla soguk terler boşaltarak oldugum yerde kaldım
1 saat sonra biraz kendime gelir gibi oldum tuvalete gittim kocaman bir et parçası geldi kanla beraber anladımki düşük yaptım o bir anlık sancılı agrıyı anlatamam doktora gşttim parçayı götürdüm oralı dahi olmadı .inceletmedi bile ama düşüktü biliyorum.ilaç tedaviye yanıt verdi ama bir şekildede tutunamadı .ilacı kullan derim ama iyi bir doktor tarafından olsun benden tavsiyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…