• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayı çatlatma iğnesi vurulanlar birlikte takip edelim mi?

Test yaptınız mı
Yapmadım daha canım iğnenin 11. Günündeyim adet olmazsam Perşembe günü yapmayı düşünüyorum sen yaptın mı belirtin var mj mide kalkmasi gibi bişey oluyo arada bazen göğüs hassasiyeti oluyo ama bunlar adet öncesinde de olduğu için gebelik belirtisi olarak görmüyorum

Sen iğnenin kaçıncı günündesin testi ne zaman yapacaksın ben test yapmaya bile kalmadan adet olurum gibi geliyo o kadar umudum yok ki bu aydan da
Benim bugün 9. Gün sırtım belim ağrıyor biraz bide çok idrara çıkıyorum psikolojik de olabilecegini düşünüyorum test için 14. Günü bekleyeceğim 🥲

Benim bugün 9. Gün sırtım belim ağrıyor biraz bide çok idrara çıkıyorum psikolojik de olabilecegini düşünüyorum test için 14. Günü bekleyeceğim 🥲
Ben de aynı canım iğnenin 12. Günü bugün 14. Yada 15 gün yapmayı düşünüyorum adet olmazsam o zamana dün gece çok kasık ağrım oldu benim de başka hiç bir belirtim yok öyle hamilelikle ilgili maalesef

Merhaba kızlar 11 Ekim'de çatlatma iğnesi vuruldum 22 ve 16 mm iki yumurtam gelişti daha önce vurulanlar tecrübelerinden bahsedebilir mı ? Bu ay vurulanlar da belirtileri yazarsa birlikte takip edelim😍
Merhaba bende 10 ekimde vuruldum iğneyi ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz bir belirtiniz varmı yada

Merhabalar hanımlar 8 Ekim'de ovitrelle çatlatma iğnesi vurdurdum ondan önce 5 gün klomen kullandım ve iki gün sonra da iğne vurdurdum doktor günde iki defa kullanmam için progestan verdi onu da kullanıyorum bugün 12. Günüm sol kasigim da ağrı var ve vajinal akıntım oluyor bazen hissetmiyorum iç çamaşırımda ıslaklik hissediyorum test yapsam doğru sonuç alır mıyım

Back
X