• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Gebelik Bekleyenler Gelin Birlikte Bekleyelim

Ovulasyon testim kaç güne pik yapar sizce

Eklentiler

• IMG_4286.webp
    IMG_4286.webp
    97 KB · Görüntüleme: 57
Kızlar pik oldu bugün 10. Günüm henüz çatlamamış ve değerlendirmem lazım değil mi geç kalmadım

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    65,9 KB · Görüntüleme: 43
Reglime 6 gün var ve ovulasyon testim hala pik olmadı. Ben de bıraktım test yapmayı ama bir yandan da kafam çok karıştı. Yumurtlama günümü kaçırdım mı yoksa hiç yumurtlamadım mı diye🤷‍♀️

Reglime 6 gün var ve ovulasyon testim hala pik olmadı. Ben de bıraktım test yapmayı ama bir yandan da kafam çok karıştı. Yumurtlama günümü kaçırdım mı yoksa hiç yumurtlamadım mı diye🤷‍♀️
Bende de hiç pik olmuyor ama yumurtlama oluyor doktor kontrolünde. Bilmiyorum çok değişik bi durum

Bu tarz bi koyuluk bekle bende pcosum gecen ay ben bu gunu yakaladım ama olmadı pcoslarda hıc pıknolmadıgıda oluyormus yumurta kendınden catlama yada buyume sıkıntısı oldugu ıcın ama olduguda oluyor kılo sorunun varmı
ben 28i pik sandım ama iyice silikleşmişti. dünkü testim yine koyu çıktı bat 14-15 ekimdi değelendirdim ama ne yapacağımı bilmiyorum

Eklentiler

• IMG_136737E6-88AD-4193-A97F-710A638D5655.webp
    IMG_136737E6-88AD-4193-A97F-710A638D5655.webp
    48,1 KB · Görüntüleme: 42
Kızlar 11 Ekim bat beklemek çok yorucu ne yazık ki ovulasyon testi yapmıyorum zaten stres bir insanım iyice strese girerim o zman zaten eşimle iki günde bir ilişkiye giriyoruz kaçırmam diye düşünüyorum yumurtlamayı

Kızlar , bugün 12.30 da testim pikti şimdi akşam 5.30 da silikleşmiş . İki testi de atıyorum . Henüz ilişki de olmadı bugün ve yarını değerlendirsem geç mi kalmış olurum acaba . Çok hızlı çatladı ama yaa.

Eklentiler

• IMG_4367.webp
    IMG_4367.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_4374.webp
    IMG_4374.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 21
Kızlar , bugün 12.30 da testim pikti şimdi akşam 5.30 da silikleşmiş . İki testi de atıyorum . Henüz ilişki de olmadı bugün ve yarını değerlendirsem geç mi kalmış olurum acaba . Çok hızlı çatladı ama yaa.
Yani bu 5 6 saat içerisinde çatlamış , ne diyorsunuz geç mi kaldım ?

Back
X