• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Gebelik Bekleyenler Gelin Birlikte Bekleyelim

Merhabalar. Bende bu ay tüp Bebek on görüşmeye gideceğim ama öncesinde son kez bir takviye var onu kullanmak istedim belki bir umut olur diye. Ekim'de onu kullanıp yumurta takibiyle deneyeceğim bakalım bat 21 Eylül
Takviyenin adı ne canım ben de bu ay yumurta takibi yaptıracağım

Hatırlarsın belki diye yazdım zaten ☺️ inşallah balım bakalım bu ay hepimizin gönlünden geçen o dua kabul olsun inşallah 🥰 🐣 🧡
İnşallah inşallah 🙏🏻 🥹
Merhabalar. Bende bu ay tüp Bebek on görüşmeye gideceğim ama öncesinde son kez bir takviye var onu kullanmak istedim belki bir umut olur diye. Ekim'de onu kullanıp yumurta takibiyle deneyeceğim bakalım bat 21 Eylül
İnşallah olur canım da daha fazla strese sıkıntıya gerek kalmaz 🙏🏻🌸
Ben civanpercemini icemedim ya çok çok ağır geldi tadı
Bakalım deneyeceğim bende 🥹

Civan perçemi, ada çayı ve testere dişli aslan pençesi bunları adetten sonra ilk bir hafta sabah ve akşam yatmadan önce bir bardak kadar demleyip için. Sonra sadece sabahları içiyorsunuz. Hormonları, süt enzimlerini , rahim içi yaraları her şeye birebir. Adet olana kadar içiyorsunuz eğer hamile kalmazsanız iki ay içmiyorsunuz. sonra tekrar bir ay yine iciyorsunuz. adet ağrılarına çok iyi geliyor kullanırken kasık karın ağrısı olabilir bunlar normal korkmayın hatta ağrı varsa iyileşmese vardir demek. Ben elim ayında başlayacağım nasipse

Ya evet küçük ama yaşım geçiyor. En iyisi bu zamanlarda başlamak ikinciye 🥹

Bazen geç döllemme oluyor canım. İnşallah vardır 🙏🏻🥹

Canım ben seni diğer topikten hatırlıyorum. İnşallah bu ayda olur 🥺🙏🏻
Yaşınız kaç acaba ne kadar geç bence bu kişiden kişiye düşünceye göre değişiyor

Yaşınız kaç acaba ne kadar geç bence bu kişiden kişiye düşünceye göre değişiyor
Tabiki canım. Ben mental olarak da yorgunum. 32 olacağım. Biraz daha ertelersem ilerisi için daha da sıkıntı olacak geçen sene amh değerim düşük çıkmıştı. Şimdi daha da düşmüştür. Kızım 3 yaşında mesela rahatlığa alışırsam ikinci çok daha zor gelecek

Tabiki canım. Ben mental olarak da yorgunum. 32 olacağım. Biraz daha ertelersem ilerisi için daha da sıkıntı olacak geçen sene amh değerim düşük çıkmıştı. Şimdi daha da düşmüştür. Kızım 3 yaşında mesela rahatlığa alışırsam ikinci çok daha zor gelecek
Anladım ideal yaştasınız dediğiniz gibi şuan tam zamanı 🌸

Hepinize merhaba. Bende bu ay aşılama yapacağım. Ayın 24unde çatlatma iğnesi olacağım inşAllah. Bat:10 Ekim. inşAllah sağlıkla hayırla güzel haberler alırız.

Merhaba kızlar bende bişey sorucam bugün yada yarın regl günüm ovülasyon testi vardı elimde bende yaptım koyu çıktı baya normal mi yoksa gebelik olabilir mi acaba
IMG_127C3996-D453-443C-AB8D-C92CF3315E2A.webp
IMG_8015.webp

Hepinize merhaba. Bende bu ay aşılama yapacağım. Ayın 24unde çatlatma iğnesi olacağım inşAllah. Bat:10 Ekim. inşAllah sağlıkla hayırla güzel haberler alırız.
Merhaba canım. İnşallah hayırlı güzel haberler alırsınız 🙏🏻♥️
hanimlaar bende araniza katildimm bu ay da olmadi maalesef ekime kaldik
O zaman Ekim ayı için bol bol pozitif enerji gönderiyoruz evrene 😍
Merhaba kızlar bende bişey sorucam bugün yada yarın regl günüm ovülasyon testi vardı elimde bende yaptım koyu çıktı baya normal mi yoksa gebelik olabilir mi acaba Eki Görüntüle 3645439 Eki Görüntüle 3645440
Canım genellikle böyle çıkarıyor övü testleri. En iyisi normal gebelik testi ile bakman

Canım genellikle böyle çıkarıyor övü testleri. En iyisi normal gebelik testi ile bakman
Yumurtlama günlerimi takip ettim değerlendirdik daha adet olmadım yarın da olmazsam test yapıcam ilk defa bu kadar koyu çıktı bende çok bilmediğim için sormak istedim bu kadar koyu olması normal mi

Herkese merhaba 🌸
Böyle bir konuyu ilk defa açıyorum. İstiyorum ki tüm tecrübelerimizi paylaşalım. 🥹 Ben 3 ay deneyip ara vermiştim. Şimdi ekim ayı için tam teşekküllü hazır girmeyi düşünüyorum. 🤣 folikasit, multivitamin ve omega 3 kullanıyorum 3 aydır. Ekim ayında da kür deneyeceğim. Siz neler yapıyorsunuz? deneyeceğiniz yada deneyip hamile kalmayı kolaylaştıran kürler vitamin takviyeleri vs kullanan arkadaslar destek verelim birbirimize ☺️
Selamlarrr 🤍 Ben yaklaşık 7 aydır deniyorum, 1 defa kimyasal gebelik geçirdim. Tiroid ilacı ve d vitamini kullanıyorum. Folik asit çok kullandım diye biraz ara verdim şimdilik. Bat ekimin ilk haftası 3-6 arası diye tahmin ediyorum. Geçen ay düzeni bozuldu çünkü. E o zaman memnun oldum 😅 Rabbim hepimize gönlümüzün muradını versin inşallah 🌸

kızlar selamm ben de denemeye ara vermiştim 28 yaşındayım. akışına bırakmıştık 1 seneye yakın olmadı çok da uğraşmadım gerçi. Zaman kaybetmemek adına eşimle beraber doktora gitmek istiyorum hangi doktora gitmeliyim ilk olarak ? ve hangi testleri yaptırmalıyım engel olabilecek şeyleri elemek için bilgilendirirseniz çok sevinirim

bat 14 ekim gosteriyor 29 eylulde hsg cekicem esimden de test istedi bakalim bu ay ne olacak

Yumurtlama günlerimi takip ettim değerlendirdik daha adet olmadım yarın da olmazsam test yapıcam ilk defa bu kadar koyu çıktı bende çok bilmediğim için sormak istedim bu kadar koyu olması normal mi
İnşallah vardır canım. Çok güvenme yine de olabiliyor bu şekilde normal aslında.
Selamlarrr 🤍 Ben yaklaşık 7 aydır deniyorum, 1 defa kimyasal gebelik geçirdim. Tiroid ilacı ve d vitamini kullanıyorum. Folik asit çok kullandım diye biraz ara verdim şimdilik. Bat ekimin ilk haftası 3-6 arası diye tahmin ediyorum. Geçen ay düzeni bozuldu çünkü. E o zaman memnun oldum 😅 Rabbim hepimize gönlümüzün muradını versin inşallah 🌸
Merhaba 🦋 inşallah gönlünüze göre olur. Ekime daha var hala her şey olabilir. 😍🌸
kızlar selamm ben de denemeye ara vermiştim 28 yaşındayım. akışına bırakmıştık 1 seneye yakın olmadı çok da uğraşmadım gerçi. Zaman kaybetmemek adına eşimle beraber doktora gitmek istiyorum hangi doktora gitmeliyim ilk olarak ? ve hangi testleri yaptırmalıyım engel olabilecek şeyleri elemek için bilgilendirirseniz çok sevinirim
Canım ben ilk kadın doğuma gitmiştim. Benimle alakalı tüm testleri almıştı. Daha sonra eşini yönlendiriyor.
bat 14 ekim gosteriyor 29 eylulde hsg cekicem esimden de test istedi bakalim bu ay ne olacak
Genelde hsg den sonra hamilelik olduğunu duydum. İnşallah sizde de olur 🙏🏻♥️

İnşallah vardır canım. Çok güvenme yine de olabiliyor bu şekilde normal aslında.

Merhaba 🦋 inşallah gönlünüze göre olur. Ekime daha var hala her şey olabilir. 😍🌸

Canım ben ilk kadın doğuma gitmiştim. Benimle alakalı tüm testleri almıştı. Daha sonra eşini yönlendiriyor.

Genelde hsg den sonra hamilelik olduğunu duydum. İnşallah sizde de olur 🙏🏻♥️
evet oyle diyolar bakalim hemen yumurtlama öncesine randevu vermis takvimimde 30 eylul yumurtlama gunu olarak gorunuyor hsg 29unda bakalim ne olacak

Henüz ovulasyon dönemindeyim dün pik gördüm değerlendirdim. 13ünü de değerlendirmiştim. Bugün maalesef değerlendiremedim. 10 gün sonra belirtileri takip etmeye başlayacağım inşallah
Benimde bat 1 ekim ama belirtiler başladı sanki bende ya ben anlamadım sol kasığım çok ağrıyo akıntıda var bilemedim

Back
X