- 5 Haziran 2015
- 412
- 116
- 303
- 29
İnşallah psikolojik değildir bu yaşadığımız![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah psikolojik değildir bu yaşadığımız![]()
Erken gebelik testi yaptınızmıBunlar bende de var ya bat 25 Eylül inşallah güzel haberler alırız
Oğlumda sağ kasığım ağrıyodu şimdi sol kasığım şimdiden kız diye yorumladım ahahhahAy bu ay herkesin sol kasık ağrısı var benimde var inşallah gebeliktir hepimizinki![]()
Yok yapmadım 5 gün var reglime çıkmaz diye düşünüyorum dpo7deyimErken gebelik testi yaptınızmı
dpo ne demek acaba ben yeniyimdeYok yapmadım 5 gün var reglime çıkmaz diye düşünüyorum dpo7deyim
Yumurtlamadan sonra geçen günlerdpo ne demek acaba ben yeniyimde
Merhaba aşılama nasıl oluyor acabaBen de bugün ilk aşılamamı oldum 5 ekim gibi netleşir![]()
AnladımYumurtlamadan sonra geçen günler
Benim anlamadığım benimde saydım dpo7 oldu bugün reglime 7 gün var ama erken hamilelik testindede diyorki 6 gün kala regl yapsanız çıkar diyor yani 3 haftalık bebek gösterir kendini ne kadar bekleyeceğiz adet gününümü?Yok yapmadım 5 gün var reglime çıkmaz diye düşünüyorum dpo7deyim
Erkekten alınan sperm laboratuvarda yıkanıp arasından en kalitelileri seçiliyor ve kadının direkt rahmine enjekte ediliyorMerhaba aşılama nasıl oluyor acaba
Ben olsam pil gördüğüm ya da koyu kırmızı gördüğüm her anı değerlendirirdim. Sperm 3 gün canlı kalıyor ama yine de değerlendirmekte fayda varGünaydın kızlar ben size bir şey soracaktım ben geçen ay ovulasyon testi yaparak ilerledim ama pikin öncesi, pik günü ve ertesi günü değerlendirdim sonra değerlendirmedik hiç acaba doğru mu yaptım yoksa sonra da değerlendirmek gerekli mi kalp koyduklarımı değerlendirdim
Vallahi o biraz döllenmeye göre değişir diye düşünüyorum ben dpo8 bu sabah test yaptım negatif gördüm ama bu forumda böyle olup regl gecikmesinde silik pozitif gören çok kişi okudum inşallah öyledi bizimdeBenim anlamadığım benimde saydım dpo7 oldu bugün reglime 7 gün var ama erken hamilelik testindede diyorki 6 gün kala regl yapsanız çıkar diyor yani 3 haftalık bebek gösterir kendini ne kadar bekleyeceğiz adet gününümü?
Ben erken hamilelik testi aldım geldi ama tırsıyorum yapmaya 2 gün daha beklemeyi düşünüyorum moral bozmayalım dpo benim yarın 8 oluyorVallahi o biraz döllenmeye göre değişir diye düşünüyorum ben dpo8 bu sabah test yaptım negatif gördüm ama bu forumda böyle olup regl gecikmesinde silik pozitif gören çok kişi okudum inşallah öyledi bizimde
Yaa neredeyse tamamen aynıymış bat ve çatlama tarihlerimiz. Benim de 15’i pikti. Ben de bu ay ilk kez ovu ile takip ettim. İnşallah hayırlı haberler alırız:)Merhabalar bende aranıza katıldım yumurtalama ve catlama donemlerim 16 17 18 değerlendirdik bakalim bat ta 1-3 eylül arasi yumurtaladan beri sol kasigimda ara ara giren sancilar var umarım iyiye işarettir. Bu ay ilk kez ovu ile takip ediyorum demir değerim düşüktü feramat kullandım 2 ay düzelmistir diye umuyorum birde etenatal in folik asitini kullanıyorum takviye olarakinsallah ekim ayında hepimizin yüzü güler :)
Sen naptın kaç günün kaldı bat tarihine benim 29 gösteriyor erken hamilelik testine çokmu erken yaYaa neredeyse tamamen aynıymış bat ve çatlama tarihlerimiz. Benim de 15’i pikti. Ben de bu ay ilk kez ovu ile takip ettim. İnşallah hayırlı haberler alırız:)
Yani dpo 6 gibi düşünürsek çok erken bence. Tekrar hayal kırıklığı yaşayıp üzülmeyelim. Az daha sabredelim. Benim bat 1-2 Ekim gibi görünüyorSen naptın kaç günün kaldı bat tarihine benim 29 gösteriyor erken hamilelik testine çokmu erken ya
dpo benim bugün 7 yarın 8Yani dpo 6 gibi düşünürsek çok erken bence. Tekrar hayal kırıklığı yaşayıp üzülmeyelim. Az daha sabredelim. Benim bat 1-2 Ekim gibi görünüyor
10’da yapsak mı:)dpo benim bugün 7 yarın 8![]()
Ay insallahhYaa neredeyse tamamen aynıymış bat ve çatlama tarihlerimiz. Benim de 15’i pikti. Ben de bu ay ilk kez ovu ile takip ettim. İnşallah hayırlı haberler alırız:)