• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Gebelik Bekleyenler Gelin Birlikte Bekleyelim

Anladım değerleriniz güzelse süper ben 1 senedie toparlayamadım anlayamıyorum 3 gündür tahin limona başladım sabah aç karna inş işe yarar
Ocean markasının takviyelerini öneririm ben kullandım bütün değerlerimi bir tek o güzel yükseltti özellikle b12 spreyi çok iyi

Herkese merhaba 🌸
Böyle bir konuyu ilk defa açıyorum. İstiyorum ki tüm tecrübelerimizi paylaşalım. 🥹 Ben 3 ay deneyip ara vermiştim. Şimdi ekim ayı için tam teşekküllü hazır girmeyi düşünüyorum. 🤣 folikasit, multivitamin ve omega 3 kullanıyorum 3 aydır. Ekim ayında da kür deneyeceğim. Siz neler yapıyorsunuz? deneyeceğiniz yada deneyip hamile kalmayı kolaylaştıran kürler vitamin takviyeleri vs kullanan arkadaslar destek verelim birbirimize ☺️
İki çocuğuma hamile kalmdan önce hayıt suyu içmiştim bu kez bir yıl oldu yok bir yıl içinde de iki üç defa hayıt suyu kullandım yine ara ara içiyorum bu kez eşime aktarda kür yaptırdım doktor deseniz gittim tahlillerim temiz çıktı eşinde sorun olabilir dedi eşim de gitmiyor doktora

İki çocuğuma hamile kalmdan önce hayıt suyu içmiştim bu kez bir yıl oldu yok bir yıl içinde de iki üç defa hayıt suyu kullandım yine ara ara içiyorum bu kez eşime aktarda kür yaptırdım doktor deseniz gittim tahlillerim temiz çıktı eşinde sorun olabilir dedi eşim de gitmiyor doktora
Eşiniz neden gitmiyor ?

83248272-DFAF-451E-9A8D-BF8A3E1BCB70.webp

Şuna bi bakar mısınız ben görmek istediğim için mi görüyorum sizce öğlen yaptım bunu

Eki Görüntüle 3647344
Şuna bi bakar mısınız ben görmek istediğim için mi görüyorum sizce öğlen yaptım bunu
Bende sanki gördüm gibi 🥹
İki çocuğumuz var bende sıkıntı yok diyor halbuki bazi sorunları da var doktora gitti aslında doktor sende birşey çıkmaz demiş🤷
Anladım. Bu erkekler neden böyle ama onu anlamıyorum. Toz kondurmak istemezler. Sanki her sorun kadında oluyormuş gibi davranırlar

Bende sanki gördüm gibi 🥹

Anladım. Bu erkekler neden böyle ama onu anlamıyorum. Toz kondurmak istemezler. Sanki her sorun kadında oluyormuş gibi davranırlar
DC5C2117-6ED7-4560-94E2-45299703C371.webp

Bu da awox bunu da akşam yaptım dpo9 hayal görmüyorum değil mi 🥲🥲

Back
X