• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Gebelik Bekleyenler Gelin Birlikte Bekleyelim

Kızlar bu grup henüz pek aktif değil ama ekim geliyooor ben ovulasyon testimi hazırladım bekliyoruuuuummm . Gerçi 4 yaşındaki oğlum kardeş fikrini aklımdan çıkarmamı söylüyor , düşünme artık anne dedi ama olsun 😅
Evet henüz değil. Ya inşallah Eylül de planlayanların hepsi tutar da gelmezler 🥹 ekimde bize uğur getirsin. Bende hazırladım testlerimi. 12 ekinde başlayacağım bakalım 🫠

Bende anlatayım 1 senelik evliyim ve 7 aydır korunmuyoruz fakat olmuyor bir çok doktora gittik hiç bi problem olmadığını söylediler regl tarihim düzenli her ay 3 ünde olurum bundan 1 ay önce adana'da araştırarak gittiğim pr.doktor Alltan muane ile baktı çoklu yumurtalığım olduğunu söyledi fakat 6.2 mm küçük ve tembel olduğu için gebe kalamıyormuşum meğerse LETU kullanmamı önerdi ve regl olunca tekrar gel bakalım dedi Eylül'ün 7 tekrar gittim 24.1 mm büyüklüğünde olmuş yani tembellik yok dedi ve çatlamış dedi tedavim bitmişti olabilir bu ay dedi. gün verdi 14 ünde 1 hafta boyunca birliktelik oldu şuan 10 gündür sol kasık ağrım var uyku halim var iş yapasım gelmiyor 3 gün boyunca iş yapamadım onun haricinde göğüs ağrım yok fakat damarları çok belirginleşti birlikteliğin üstünden 14 gün geçti adet olmama 5 gün var sizce bu bir belirti olabilirmi
İnşallah olmuştur canım ama regl belirtileri ile karıştırma. Çok benziyor. Yine de aklımdan olmuyor düşüncesini çıkarıp gelişine bırakman gerekiyor. Çok şükür sorununuz yokmuş

Kızlar mesajları baya okudum 1 yılı gecik bebek deniyoruz 29 yaşımdayım reglim düzenli hormon testler yapıldı hiç sorun çıkmadı 3 ay önce hsg yapıldı onda da sorun çıkmadı eşim sperm testi verdi doktor sorun yok senin çocuğun rahat olur dedi bazı aylar ovulasyon ile bazı aylar da normal deniyoruz şu 2 aydır da düzenli olmasa da hayit tohumu çayı kullanıyorum bu ay avulasyon testi aldım yine takipteyim stres yapsam da yapmasam da olmuyor ekstra takviye önerisi olacak var mı acaba hiç bir doktorum ekstra bir öneri de bulunmuyor kullanıp faydasını gördüğünüz takviye var mı acaba artık ne yapacağımı bilemiyorum aşılama için de bi ümit belki yaptırmadan olur diye bekledim ama umudum kalmadı olmuyor yani ters giden biseyler var belli ama araştırma hastanelerinde falan ilgilenmiyorlar hsg yaptir sonra aşılama diyor ya hiç mi bir takviye yumurta takibi yapılmaz yumurta çatlıyor mu catlamiyor mu bakılmaz ben anlam veremiyorum çok uzun yazdım afedersiniz ama cidden önerisi olan varsa yazabilir mi

Kızlar mesajları baya okudum 1 yılı gecik bebek deniyoruz 29 yaşımdayım reglim düzenli hormon testler yapıldı hiç sorun çıkmadı 3 ay önce hsg yapıldı onda da sorun çıkmadı eşim sperm testi verdi doktor sorun yok senin çocuğun rahat olur dedi bazı aylar ovulasyon ile bazı aylar da normal deniyoruz şu 2 aydır da düzenli olmasa da hayit tohumu çayı kullanıyorum bu ay avulasyon testi aldım yine takipteyim stres yapsam da yapmasam da olmuyor ekstra takviye önerisi olacak var mı acaba hiç bir doktorum ekstra bir öneri de bulunmuyor kullanıp faydasını gördüğünüz takviye var mı acaba artık ne yapacağımı bilemiyorum aşılama için de bi ümit belki yaptırmadan olur diye bekledim ama umudum kalmadı olmuyor yani ters giden biseyler var belli ama araştırma hastanelerinde falan ilgilenmiyorlar hsg yaptir sonra aşılama diyor ya hiç mi bir takviye yumurta takibi yapılmaz yumurta çatlıyor mu catlamiyor mu bakılmaz ben anlam veremiyorum çok uzun yazdım afedersiniz ama cidden önerisi olan varsa yazabilir mi
selam canım bir yıl normal bir süre aslında zaten doktorlar bir yıldan sonra tedaviye başlıyorlar. zaten olabilecek her şeye bakılmış sorun olmadığını gösterir bu o yüzden kendini hiç strese sokma. takviye olarakta öncelikle kan değerlerine baktır vitamin mineral demir bunlara baktır eksikleri tamamla. mesela d vit b12 magnezyum bunlar eksikse tamamla mutlaka. yumurta takibi konusunda da adetin ikinci veya üçüncü gününde bir de tahmini yumurtlama gününden bir kaç gün öncesine randevu alarak takibi sen yaptırabilirsin seçtiğin doktora söylersin yumurta takibi yaptırmak istiyorum diye

Hanımlar merhaba. Ben geçen hafta cuma günü aşılama oldum. Ayın 24unde çatlatma iğnesi vuruldum. Bugün bulaşıkları makineye koyarken belimden kırt diye ses geldi ve belim tutuldu. Ağrım var. Ancak beni korkutan asıl şey şu dinlenmek için yattım ve şimdi adet olacakmisim gibi kasık ağrıları başladı. Göğüs hassasiyeti başladı. Ne yapacağımı şaşırdım. Bat:10 Ekim

Herkese merhaba 🌸
Böyle bir konuyu ilk defa açıyorum. İstiyorum ki tüm tecrübelerimizi paylaşalım. 🥹 Ben 3 ay deneyip ara vermiştim. Şimdi ekim ayı için tam teşekküllü hazır girmeyi düşünüyorum. 🤣 folikasit, multivitamin ve omega 3 kullanıyorum 3 aydır. Ekim ayında da kür deneyeceğim. Siz neler yapıyorsunuz? deneyeceğiniz yada deneyip hamile kalmayı kolaylaştıran kürler vitamin takviyeleri vs kullanan arkadaslar destek verelim birbirimize ☺️
Merhaba Bat 14-15 Ekim 🙈 Temmuzda kimyasal gebelik geçirdim. 4 aydır Folik asit , CoQ10 ve D vitamini kullanıyorum. Eylül ayında ise inositol kullandım. Şimdi tekrar ocean mummy takviyesine geçtim. Pcos olduğum için glifor kullanıyorum. Ovü testi kullandım bu ay. Bilgisi olan yardımcı olabilirse sevinirim

Eklentiler

• IMG_6607.webp
    IMG_6607.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 33
Merhaba Bat 14-15 Ekim 🙈 Temmuzda kimyasal gebelik geçirdim. 4 aydır Folik asit , CoQ10 ve D vitamini kullanıyorum. Eylül ayında ise inositol kullandım. Şimdi tekrar ocean mummy takviyesine geçtim. Pcos olduğum için glifor kullanıyorum. Ovü testi kullandım bu ay. Bilgisi olan yardımcı olabilirse sevinirim
Ovulasyon ıcın ıkı renk aynı olucak henuz olmamıs gorunuyor

Eklentiler

• IMG_4203.webp
    IMG_4203.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 31
Bu tarz bi koyuluk bekle bende pcosum gecen ay ben bu gunu yakaladım ama olmadı pcoslarda hıc pıknolmadıgıda oluyormus yumurta kendınden catlama yada buyume sıkıntısı oldugu ıcın ama olduguda oluyor kılo sorunun varmı

Bu tarz bi koyuluk bekle bende pcosum gecen ay ben bu gunu yakaladım ama olmadı pcoslarda hıc pıknolmadıgıda oluyormus yumurta kendınden catlama yada buyume sıkıntısı oldugu ıcın ama olduguda oluyor kılo sorunun varmı
çok kilolu değilim 74 kiloyum. Glifor kullanmaya başladım bu ay, akıntımla koyuluk olduğu gün denk geliyor 😢 yani 28i pik gibi hissettirdi. Temmuz ayında da akıntımla anlamıştım

çok kilolu değilim 74 kiloyum. Glifor kullanmaya başladım bu ay, akıntımla koyuluk olduğu gün denk geliyor 😢 yani 28i pik gibi hissettirdi. Temmuz ayında da akıntımla anlamıştım
Evet sımdı dıkkatlı baktım pıke yakın inşallah catlamıstır ama tam koyu degıl ya o yuzden testtede hata opabılır yada catlama calıstı catlamamısta olabılır bende kıloluyum pcostakılo vermek cok artı 57 kılonplup 2-3 kg verınce hamıle olan bıle duydum sayfada ben evlendımde 69 dum sonra 97 e kadar cıkmıstım 3 senede diyetle glıforunbdıger verısyonu matofınle 82 ye dustum adetler duznelı oldu gercekten

İnşallah bu ay olur ama olmassa eger verebılıyosonız kılo verın yumurta kalıtesıde kotu oluyormus kılo yuzunden agırlıgının %10 unu vermek hatta cok onemlıymıs 7 kılo vermeye calısın bende aynı diyete devam benımde 2 düşüğüm oldu malesfkı tabıkı kılo vermeden de kalan var herkeste bu durum bıyle degıl ama ger gıttıgım doktor ne kdara ıdeal kılona ykalsırsan o kadar ıyı dıyor

İnşallah bu ay olur ama olmassa eger verebılıyosonız kılo verın yumurta kalıtesıde kotu oluyormus kılo yuzunden agırlıgının %10 unu vermek hatta cok onemlıymıs 7 kılo vermeye calısın bende aynı diyete devam benımde 2 düşüğüm oldu malesfkı tabıkı kılo vermeden de kalan var herkeste bu durum bıyle degıl ama ger gıttıgım doktor ne kdara ıdeal kılona ykalsırsan o kadar ıyı dıyor
sağlıklı beslenmeye spora ve takviyelerime devam ediyorum. Kilo olarak oynama yok ama vücut tipi olarak değişme görüyorum kendimde. İnşallah güzel haberler alırız

28 i pik gibi duruyor ama pcosta belli olmaz diyorlar sen döngü boyunca devam et canım testlerine

Bende pazarı bekliyorum Ovulasyon testine başlamak için , yine bu ay beklemeye başladım zaman da geçmiyorrr

Back
X