değerlendirin bugün yarın geç kalmadınızYani bu 5 6 saat içerisinde çatlamış , ne diyorsunuz geç mi kaldım ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
değerlendirin bugün yarın geç kalmadınızYani bu 5 6 saat içerisinde çatlamış , ne diyorsunuz geç mi kaldım ?
Pcos varmıAz önce yaptım, bir haftadan az kaldı regl olmamaHala bu koyulukta
Hayır yok, aksine çok düzenliPcos varmı
Acaba test markası sorunlu olabilir mi? Bir gebenin günlüğünü deneyim bir deAz önce yaptım, bir haftadan az kaldı regl olmamaHala bu koyulukta
Günaydın hanımlar
Normalde bu ay deneyecektik ama ben kararsız kadım bir andareglimin 3. Günü bugün ve ben üç gündür civan perçemi + ada çayı demleyip içiyorum. Bunu yumurtlama görene kadar yapmam gerekiyormuş. Sonra bir sonraki reglime kadar da testere dişli aslan pençesini demleyip içmeye başlayacağım. Ovü testine başlamadım hala. Ne zaman başlamam gerekiyor ona da kararsız kaldım. Yarın başlamayı düşünüyorum aslında ama erken mi onu da bilmiyorum
bu arada tüm bunların yanında multi vitamin ve omega3 kullanıyorum. Amh değerim 0.99 olduğu için ( 2024 Haziran da böyleydi şimdi daha da düşmüştür. ) daha neler yapabilirim hiç bilmiyorum
Ben de kaç gündür deniyorum pik olmadı bir türlü yoksa günü kaçırdım mi acabaKızlar pik oldu bugün 10. Günüm henüz çatlamamış ve değerlendirmem lazım değil mi geç kalmadım
Bencede ben teste güvendim pik göremedim ve galiba yumurtlama dönemini kaçırdımTestte piki görmeden yumurtlayan ve hamile kalanları okumuştum forumda. Test her zaman çok güvenilir olmayabiliyor demek ki
Bende de aynı sorun pik göremedim 26 Eylül'den beri yapıyorum bugün 8 Ekim ama hep silik çıkıyor kaçırdım yumurtlamayıReglime 6 gün var ve ovulasyon testim hala pik olmadı. Ben de bıraktım test yapmayı ama bir yandan da kafam çok karıştı. Yumurtlama günümü kaçırdım mı yoksa hiç yumurtlamadım mı diye![]()
Ya kaçırdık, ya yumurtlamadık bu ay ya da test çok güvenilir değil. (Güvenilir olmaması da belki herkes aynı lh seviyesinde yumurtlamıyor olabilir diye düşünerek bu kanıya vardım).Bende de aynı sorun pik göremedim 26 Eylül'den beri yapıyorum bugün 8 Ekim ama hep silik çıkıyor kaçırdım yumurtlamayı
İnşallah artık gerisi Allah’a kaldıyumurtayı destekleyecı herseyı yapıyorsun zateninşallah guzel sonuclar alırsın.
Bende de aynı sorun pik göremedim 26 Eylül'den beri yapıyorum bugün 8 Ekim ama hep silik çıkıyor kaçırdım yumurtlamayı
Bugünden itibaren reglime 5 gün kaldı ama çizgi bu sabah da siliktiBen de kaç gündür deniyorum pik olmadı bir türlü yoksa günü kaçırdım mi acaba
Bencede ben teste güvendim pik göremedim ve galiba yumurtlama dönemini kaçırdım
Valla sabahtan akşamdan sabaha pik olup çatlamış , günde iki kez yapmak mantıklı gibi sanki biri öğlende biri akşamdan sonraBen de kaç gündür deniyorum pik olmadı bir türlü yoksa günü kaçırdım mi acaba
Bencede ben teste güvendim pik göremedim ve galiba yumurtlama dönemini kaçırdım
Aynı gün içinde hem yumurtlama hem çaylama olabilşyor muValla sabahtan akşamdan sabaha pik olup çatlamış , günde iki kez yapmak mantıklı gibi sanki biri öğlende biri akşamdan sonra
bilemiyorum onu , ama ben akşam 4 gibi test yaptım pik değildi ertesi gün 12.30 da test yaptım pikti , birkaç saat sonra 5.30 da tekrar yaptım silikleşmiştiAynı gün içinde hem yumurtlama hem çaylama olabilşyor mu
Yumurtlamadan sonraki günKızlar DPO nedir? Açılımı nedi? Birisi açıklayabilir mi rica etsem?
Civanperçemi ne amaçla kullanılıyor? Yumurtlama için hayıt otu kullananları duymuştum ama bazılarında ara kanama vs yapmış.Günaydın hanımlar
Normalde bu ay deneyecektik ama ben kararsız kadım bir andareglimin 3. Günü bugün ve ben üç gündür civan perçemi + ada çayı demleyip içiyorum. Bunu yumurtlama görene kadar yapmam gerekiyormuş. Sonra bir sonraki reglime kadar da testere dişli aslan pençesini demleyip içmeye başlayacağım. Ovü testine başlamadım hala. Ne zaman başlamam gerekiyor ona da kararsız kaldım. Yarın başlamayı düşünüyorum aslında ama erken mi onu da bilmiyorum
bu arada tüm bunların yanında multi vitamin ve omega3 kullanıyorum. Amh değerim 0.99 olduğu için ( 2024 Haziran da böyleydi şimdi daha da düşmüştür. ) daha neler yapabilirim hiç bilmiyorum
Bazı günler iki defa yaptım ama gene silik ve yumurtam çatladı galiba akıntım başladı çünkü ama testte pik görmedimValla sabahtan akşamdan sabaha pik olup çatlamış , günde iki kez yapmak mantıklı gibi sanki biri öğlende biri akşamdan sonra
Bugun de yaptığım silik 5 ekim deki en net olan ama pik değil gene yapmaya devam ediyorum bakalım ilişki içinde 1 var 1 yok riske atmayalimBugünden itibaren reglime 5 gün kaldı ama çizgi bu sabah da silikti
5 ekimde bir tık koyulaşmış ama ertesi günkü testle arasında kaç saat var o sürede pik olup düşmeye başladı mı bilemiyorum , ama pcos falan yoksa yavaş yavaş yükselip pik olup tekrar düşmesi lazım bence . Ya o arada kaçorsınız ya da daha zamanı varbyapmaya devam edin benceBazı günler iki defa yaptım ama gene silik ve yumurtam çatladı galiba akıntım başladı çünkü ama testte pik görmedim