• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Gebelik Bekleyenler Gelin Birlikte Bekleyelim

Günaydın hanımlar ☺️
Normalde bu ay deneyecektik ama ben kararsız kadım bir anda 🫠 reglimin 3. Günü bugün ve ben üç gündür civan perçemi + ada çayı demleyip içiyorum. Bunu yumurtlama görene kadar yapmam gerekiyormuş. Sonra bir sonraki reglime kadar da testere dişli aslan pençesini demleyip içmeye başlayacağım. Ovü testine başlamadım hala. Ne zaman başlamam gerekiyor ona da kararsız kaldım. Yarın başlamayı düşünüyorum aslında ama erken mi onu da bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ bu arada tüm bunların yanında multi vitamin ve omega3 kullanıyorum. Amh değerim 0.99 olduğu için ( 2024 Haziran da böyleydi şimdi daha da düşmüştür. ) daha neler yapabilirim hiç bilmiyorum

Günaydın hanımlar ☺️
Normalde bu ay deneyecektik ama ben kararsız kadım bir anda 🫠 reglimin 3. Günü bugün ve ben üç gündür civan perçemi + ada çayı demleyip içiyorum. Bunu yumurtlama görene kadar yapmam gerekiyormuş. Sonra bir sonraki reglime kadar da testere dişli aslan pençesini demleyip içmeye başlayacağım. Ovü testine başlamadım hala. Ne zaman başlamam gerekiyor ona da kararsız kaldım. Yarın başlamayı düşünüyorum aslında ama erken mi onu da bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ bu arada tüm bunların yanında multi vitamin ve omega3 kullanıyorum. Amh değerim 0.99 olduğu için ( 2024 Haziran da böyleydi şimdi daha da düşmüştür. ) daha neler yapabilirim hiç bilmiyorum

yumurtayı destekleyecı herseyı yapıyorsun zaten ;) inşallah guzel sonuclar alırsın.

Kızlar pik oldu bugün 10. Günüm henüz çatlamamış ve değerlendirmem lazım değil mi geç kalmadım
Ben de kaç gündür deniyorum pik olmadı bir türlü yoksa günü kaçırdım mi acaba
Testte piki görmeden yumurtlayan ve hamile kalanları okumuştum forumda. Test her zaman çok güvenilir olmayabiliyor demek ki
Bencede ben teste güvendim pik göremedim ve galiba yumurtlama dönemini kaçırdım

Reglime 6 gün var ve ovulasyon testim hala pik olmadı. Ben de bıraktım test yapmayı ama bir yandan da kafam çok karıştı. Yumurtlama günümü kaçırdım mı yoksa hiç yumurtlamadım mı diye🤷‍♀️
Bende de aynı sorun pik göremedim 26 Eylül'den beri yapıyorum bugün 8 Ekim ama hep silik çıkıyor kaçırdım yumurtlamayı

Bende de aynı sorun pik göremedim 26 Eylül'den beri yapıyorum bugün 8 Ekim ama hep silik çıkıyor kaçırdım yumurtlamayı
Ya kaçırdık, ya yumurtlamadık bu ay ya da test çok güvenilir değil. (Güvenilir olmaması da belki herkes aynı lh seviyesinde yumurtlamıyor olabilir diye düşünerek bu kanıya vardım).

Bugünden itibaren reglime 5 gün kaldı ama çizgi bu sabah da silikti

Valla sabahtan akşamdan sabaha pik olup çatlamış , günde iki kez yapmak mantıklı gibi sanki biri öğlende biri akşamdan sonra

Kızlar DPO nedir? Açılımı nedi? Birisi açıklayabilir mi rica etsem?

Günaydın hanımlar ☺️
Civanperçemi ne amaçla kullanılıyor? Yumurtlama için hayıt otu kullananları duymuştum ama bazılarında ara kanama vs yapmış.

Valla sabahtan akşamdan sabaha pik olup çatlamış , günde iki kez yapmak mantıklı gibi sanki biri öğlende biri akşamdan sonra
Bazı günler iki defa yaptım ama gene silik ve yumurtam çatladı galiba akıntım başladı çünkü ama testte pik görmedim

Eklentiler

• IMG_20251008_152714.webp
    IMG_20251008_152714.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 4
Bugünden itibaren reglime 5 gün kaldı ama çizgi bu sabah da silikti
Bugun de yaptığım silik 5 ekim deki en net olan ama pik değil gene yapmaya devam ediyorum bakalım ilişki içinde 1 var 1 yok riske atmayalim

Eklentiler

• IMG_20251008_152714.webp
    IMG_20251008_152714.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 3
Bazı günler iki defa yaptım ama gene silik ve yumurtam çatladı galiba akıntım başladı çünkü ama testte pik görmedim
5 ekimde bir tık koyulaşmış ama ertesi günkü testle arasında kaç saat var o sürede pik olup düşmeye başladı mı bilemiyorum , ama pcos falan yoksa yavaş yavaş yükselip pik olup tekrar düşmesi lazım bence . Ya o arada kaçorsınız ya da daha zamanı varbyapmaya devam edin bence

Back
X