Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bir de ovülasyondan bir hafta sonra progesteron bakılıyormuş sanırım. Onu baktıran var mı aranızda. Çok güzel şeyler öğreniyorum ya

Her gün testlerin ilklerini sıvı alımına dikkat ederek 3 gibi öğlen yaptım aynı günlerde ikinciler akşam 8 civarlarında yaptım sanırım ayın 8inde yumurtlama sonrası çatlama gibi şu an beklemiş halleri testlerin çok doğru sonuçlar değil gibi silikleşmiş

Eklentiler

• 4941858A-DD13-4D10-A66B-46E13BD9E0D1.webp
    53,4 KB · Görüntüleme: 53
Hemen hemen aynıyız :)

Evet kuzum 8deki pik olmuş. Değerlendirdiysen güzel sonucu bekleyelim bakalım

Dersteyim ondan mı anlamadım bilmiyorım ama sorunu anlamadım anladığımı açıklayım saatlerde farklı seyretmesi normal yumurtan çatlamış ztn biraz anlamadım yazdıklarını

kizlar mrb bende eylul ayi hsg cektim doktor progestan verdi bitti iki gun gecikme ile adet oldum ama kanamam ilk kez bu kadar cok yarin 3.gun doktora gidecegim tedaviye devam edecegiz bakalim nasil olacak benim fsh 40 lh 25 cikti amh gecen sene 0.52di

Kuzum belirtin var mi hicc

Dersteyim ondan mı anlamadım bilmiyorım ama sorunu anlamadım anladığımı açıklayım saatlerde farklı seyretmesi normal yumurtan çatlamış ztn biraz anlamadım yazdıklarını
Ben cevabınızı anladım ama teşekkürler gün içerisinde birden fazla test yapmamdan bahsetmiştim problem yok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…