Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben adet olucak gibi hissediyorum kendimi lavaboya gidiyorum yok bata 3 gün var ne bileyim erken gebelik testi aslında olsa daha net çıkardı diye düşünüyorum
Benimde bata 9 gün var. Benim tek kremsi akıntım geldi ama çok değil az ve ara ara. Başka hiç bir şeyim yok belirti vs. Daha erken belkide yada hiç belirtim olmayacak yada bebiş olmayacak :)

Kızlar bu adet 3.günde yapılan testler neler. İllaki o güne mi denk gelmesi gerekiyor? Randevu bulmak çok zor istediğimiz tarihe. Gebelik olmazsa 2 hafta sonra gideyim diyorum hiç baktırmadım
Türkiyedeysen sağlık ocağı yapıyor canım hormon testi yapıyo gebelik için adetin 3. Günü kan vermem gerekiyormuş de birsürü şeye bakıyo ben baktırdım troid ve prolaktin çıktı bu ay kullanmaya başladım ilaçlarını

Sağlık ocağının hormon baktığını bilmiyordum canım. Hepsine bakıyor mu amh fsh falan da

Kızlar bir şey soracaktım bu sabah uyandığumda gözümü açtığım gibi var sağ kasığımda öyle bi sancı girdi ki tuvaletimi tutunca yanar gibi olur ya hani tuvaleti tutunca ağrır hiç öyle olmazdım zor kalktım acısan hemen yetiştim tuvalete. Üşüttüğümü düşündüm. Böyle belirti olmaz değil mi ?

Selamünaleyküm kızlar bugün ben kontrole gittim yumurtan 20 mm dedi çatlaması için ne yapabilirim bildiğiniz bisi varmi havuc faln duymustum ama tam hatırlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…