Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya kuzum ben çok şaşırdım şu an. Mesajları geriden okuyorum. Bu ay ben de test deniyorum ama güvenmemek mi gerekiyor acaba. Çok şaşkınım bugün de test yaptın mı

Canım benim resmen çizgi var çok sevindimmmm Bende bu sabah yaptım aynı marka test sanırım hayal mayal bişey görüyorum sanki ama sizde bakın bakalım.

Eklentiler

• 50E5643F-AEA8-46DC-8FAE-D7624D70A568.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 90
Kızlar bişey gören var mı

Eklentiler

• D5525747-81CD-4E41-9668-23794030A9C7.webp
    11 KB · Görüntüleme: 82
  • A643B3BB-6A6A-4453-8758-3C312992DC60.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 90
Senin marka neydi kuzum daha önce yazdıysan da görmedim

İnşallah kuzum ben de gördüm çok heyecanlıyım senin adına

Ya yaptım elim ayağım titriyor ince bir çizgi çıktı 4-5 dakika içinde. Fotoda çok belli olmuyor ama ben çok net görüyorum gözlerimle bata 2 gün var siz görüyor musunuz kafayı yicem
Ayy canım ben bile heycanladım çok sevindim bende görüyorum

Ya ben görüyorum bir gölge Allahım inşallah bu gölgeler hevesimizi kursağımızda bırakmaz amin
Aminnnn kuzummm aminnn inşallah o gölgeler bebişlerimizdir pek te heveslenmek istemiyorum ama senin ki net bence Allahım inşallah kucağına almayı nasip ederrrr

Canım ben bile gördüm düşün hiç anlamam ince çizgiden Valla billa çok sevindim yaa Rabbim bu ayı hepimize uğurlu getirsin İnşAllah yarın birgün kan ver çıkar kesin ay çok sevindim yaa darısı başımıza İnşAllah hayırlı sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin Rabbim

Kızlar bu adet 3.günde yapılan testler neler. İllaki o güne mi denk gelmesi gerekiyor? Randevu bulmak çok zor istediğimiz tarihe. Gebelik olmazsa 2 hafta sonra gideyim diyorum hiç baktırmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…