- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #4.721
Görmüş görmüş tekrar test yap demiş eve gidince bile yapKız sen bugünkü yaptığım testi gördün müüüüü
Eve gidince yaparsam çıkmaz günlük iki litre su taşıyorum yanımda ahahshhhhhhGörmüş görmüş tekrar test yap demiş eve gidince bile yap
Ya kuzum ben çok şaşırdım şu an. Mesajları geriden okuyorum. Bu ay ben de test deniyorum ama güvenmemek mi gerekiyor acaba. Çok şaşkınım bugün de test yaptın mıYok canım kullanmıyorum doktora gittim yumurta atmış kendini dışarı yada hiç oluşmamış şuan görünür bi yumurta yok dedi ovulasyon testi ile uğraşma boşuna sadece seni pskolojik olarak yorar test yanlış demekki dedibak şuan yumurta yok pik gösteriyor dedi laboquick kullanıyordum yorumları da hep iyi aslında bilmiyorum gün aşırı ilişkiye gir sadece ilişkiden zevk almaya bak bi zorunluluk gibi değil de dedi.
Canım benim resmen çizgi var çok sevindimmmmYa bata 4 gün kala negatif çıkınca bir de ateş düşünce umudumu çok kesmiştim ya elim ayağım titriyor Şuan comfort erken gebelik yaptım ince çizgi çıktı hemen 4-5 dakikada çok ince ben görüyorum ama fotoda görünür mü bilemiyorum
Senin marka neydi kuzum daha önce yazdıysan da görmedimYok sorun değil de yani bazı doktorlara kızıyorum arkadaş kişinin kendi sıvısı bu lh ve ordan ölçülüyor bir çok doktorun yanlış yumurtlama hesapladığını bir çok kişiye kaçırttığı biliyoruz çok duydum.ama bizi çaresiz kılmalarına üzülüyorum kime neye güvenelim ben testlerimi çok seviyordum gerçekten hiç yanıltmadı beni kalitesi şahaneydi laboquik güzel test gebelik testinde Ovulasyon için kullanmadım ama yorumları iyi diyorsun mutlaka iyidir biz testle yumurta çıkmış çatlamış vs diyoruz oda aynısını diyor ozman doktora neden para veriyorum nasıl çocuk yapılır kısmı için mi birde akıl veriyorlar zevk için yap gibi gerçekten çok tuaf senin yerinde olsam bir daha o doktora gitmem ya çocuk sahibi olmak isterken öyle psikolojilerden geçiyoruz ki bazı şeyler sebepsiz diye açıklana biliyor rahatlıklarına hayranım akılları kendilerine kalsın bence
İnşallah kuzum ben de gördüm çok heyecanlıyım senin adınaYa bata 4 gün kala negatif çıkınca bir de ateş düşünce umudumu çok kesmiştim ya elim ayağım titriyor Şuan comfort erken gebelik yaptım ince çizgi çıktı hemen 4-5 dakikada çok ince ben görüyorum ama fotoda görünür mü bilemiyorum
Ya çok teşekkür ederim Allahım hepinizin gönlüne göre versin umarım sağlıkla ilerler
Çok sağ ol canımsın dua et nolur sağlıkla ilerlesinİnşallah kuzum ben de gördüm çok heyecanlıyım senin adına
Ya ben görüyorum bir gölge Allahım inşallah bu gölgeler hevesimizi kursağımızda bırakmaz aminKızlar bişey gören var mı
Ben de gördüm kuzum inşallah yanılmıyoruzdurKızlar bişey gören var mı
Ayy canım ben bile heycanladım çok sevindim bende görüyorumYa yaptım elim ayağım titriyor ince bir çizgi çıktı 4-5 dakika içinde. Fotoda çok belli olmuyor ama ben çok net görüyorum gözlerimle bata 2 gün var siz görüyor musunuz kafayı yicem
Aminnnn kuzummm aminnn inşallah o gölgeler bebişlerimizdir pek te heveslenmek istemiyorum ama senin ki net benceYa ben görüyorum bir gölge Allahım inşallah bu gölgeler hevesimizi kursağımızda bırakmaz amin
Benim dışımda birilerinin görüyor olmasıııııBen de gördüm kuzum inşallah yanılmıyoruzdur
Hepimiz manyağız ama onu da unutmaBenim dışımda birilerinin görüyor olmasııııı
Canım ben bile gördüm düşün hiç anlamam ince çizgiden Valla billa çok sevindim yaa Rabbim bu ayı hepimize uğurlu getirsin İnşAllah yarın birgün kan ver çıkar kesin ay çok sevindim yaa darısı başımıza İnşAllah hayırlı sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin RabbimYa bata 4 gün kala negatif çıkınca bir de ateş düşünce umudumu çok kesmiştim ya elim ayağım titriyor Şuan comfort erken gebelik yaptım ince çizgi çıktı hemen 4-5 dakikada çok ince ben görüyorum ama fotoda görünür mü bilemiyorum
Kız sen bugünkü yaptığım testi gördün müüüüü
Bende çok hafif görüyor gibiyim ama emin olamadım yarın daha net çıkar varsa canım ki inşallah vardırdaKızlar bişey gören var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?